|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Petrova wygląda jutro ciekawie. Jakie szanse dajecie Wozniackiej i Schavione?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
M@rcin ja Woźniacką pakuję do domu,a mecz Schavione dla mnie no bet. Genius dzięki, nie śledziłem tego meczu - wyczytałem tylko,że był medical. Czyli granie Murgo odpada 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
A czy ja coś takiego napisałem, lub chociaż zasugerowałem? Bożyszczem na cegle na pewno nie jest, ale to samo można powiedzieć o Jużnym. A i trzeba też pamiętać, że ta cegła jest wyjątkowo szybka, robiona zresztą z myślą o reprezentantach Francji. Tsonga gra u siebie, od początku ziemnego sezonu prezentuje niezłą formę, a Rusek przynajmniej w ostatnim meczu z Troickim nie zachwycał, stąd spodziewałem się innych kursów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Petrova wygląda jutro ciekawie. Jakie szanse dajecie Wozniackiej i Schavione? Pennette ogladalem i jestem pod wrazeniem. Pewnie solinie regularnie i kątowo czyli tak jak trzeba. Bardzo malo UE.Wozniacka bedzie miala problem. Brzydka ogladalem z Li. Przebija na druga strone i czeka na UE rywalki ale nie powiem return bardzo dobry i przy drugim podaniu rywalki nie ma co zbierac. Kirilenko nie widzilem wiec sie nie wypowiada.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Czy wiadomo coś o stanie zdrowia Dementievej?
Last edited by oli; 30/05/2010 05:09.
|
|
|
Link skopiowany do schowka