Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
#3905893 01/06/2010 17:58
M
Didżej
Didżej
M Offline
siatka LIGA ŚWIATOWA 2010 siatka

[Linked Image]

[Linked Image]

Gospodarzem finałowego turnieju LŚ będzie w dniach 21-25 lipca 2010 roku argentyńskie miasto Cordoba. A to oznacza, że Argentyńczycy mają start w finale zapewniony niezależnie od miejsca w grupie i może to nam pomóc w awansie do Final Six

____

LIVESCORE: LIVE [fivb.org]

Mnóstwo spotkań LIVE pokażą rzecz jasna stacje Polsat Sport oraz Polsat Sport Extra

Bonus: Unibet
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
i znowu ma nam cos pomagac puke za gre niech sie wezma a nie stale dzikie karty turnieje u siebie a wynikow brak ( choc moze w przypadku repry to tez wyniki nie takie zle)

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Hehe Misiek usun prosze w takim razie temat zalozony przeze mnie smile

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Na pelnym spokoju trzeba zaczac od zakladow dlugoterminowych i takie zaklady poleca Unibet.

-----------------------------
Mam ładna 'maaaalinke' !!

World League 2010 - Group D
Która drużyna wygra grupę?

KUBA @2.2

Kurs piekny. Wszyscy Kubanczycy graja ze soba w jednej lidze, wiec zgranie jest, bo i czasu na przygotowanie nie brakuje.

Zakladam od razu, ze Kubanczycy wygraja 5-6meczow u siebie (specyficzny klimat, ciezkie warunki na hali - juz w zeszlym roku wiele ekip narzekalo) i na wyjezdzie doloza 3-4 lekka reka. Co najmniej licze na 8-9 wygranych meczow, ale nie zdziwie sie jak bedzie zdecydowanie wiecej.
Bardzo dobrze, ze Kuba wszystkie 6 pierwszych meczow gra u siebie to od razu bedzie odjazd w tabeli, a pozniej spokojna kontrola.
Dodatkowo przeciwnikow w grupie maja slabych. Argentyna ma pewny awans do Final six, sklad mocno odmlodzony i na pewno bedzie traktowala mecze grupowe jako przygotowanie do turnieju glownego.
Niemcy to ciagle jeszcze nie ten poziom.
Polacy lige swiatowa traktuja jako przygotowanie do MŚ i trener Castellani bedzie mocno rotowal sklad. Poza tym na poczatku wielu siatkarzy dostanie wolne z powodu ciezkiego sezonu i ciaglej gry od dlugiego czasu - zeszloroczne Mistrzostwa Europy, a pozniej zaczela sie liga i dopiero niedawno skonczyli.
Spokojnie beda wchodzic w sezon reprezentacyjny i narazie nie beda zbytnio grozni.

Mysle, ze te trzy zespoly Argentyna, Niemcy i Polska beda sie dzielic zwyciestwami i to dodatkowo da spokojne prowadzenie w grupie reprezentacji Kuby.

Kuba sparowala z Serbia przed LŚ i spokojne wygrane.

Skład reprezentacji Kuby na Ligę Światową:
Rozgrywający:
Raydel Hierrezuelo Aguirre (Ciudad Habana),
Yoandri Díaz Carmenate (Ciudad Habana),
Leandro Macias Infante (Santiago de Cuba),
Liancen Estrada Jova (Santiago de Cuba),

Atakujący:
Yosvany Hernandez Carbonel l (Cienfuegos),
Gonzalez Raydel Delgado (La Habana),
Fernando Hernandez Ramos (C.Habana),

Przyjmujący:
Ronaldo Cepeda Abreu (S.Spiritus),
Henry Bell Cisnero (Santiago de Cuba),
Sandy Andrade Fernandez (Cienfuegos)
Joandry Leal Hidalgo (La Habana),
Wilfredo Leon Venero (Santiago de Cuba),

Środkowi:
Robertlandy Simón Aties (Ciudad Habana),
Osmany Roberto Camejo Durruty (Ciudad Habana),
Darien Ferrer Delis (Santiago de Cuba),
Jorge Gonzalez Garcia (Pinar del Rio),
Isbel Mesa Sandoba (C.Habana),

Libero:
Keibir Gutierrez Torres (Villa Clara),
Gustavo Leyva Alvarez (Ciudad Habana)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@Cendruś Kuba to peffa, ale trochę przyspałeś z kursem... Grałem przed meczami z Francją po @3,00 i @2,75 wysoką stawką. Tak więc w zupełności się zgadzam z tym co napisałeś.

piwo

old hand
old hand
W Unibecie pojawiły się kursy na 1 kolejke. Ciekawy kurs na Koreańczyków, Korver co o tym sadzisz wink?

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by _Korver_
@Cendruś Kuba to peffa, ale trochę przyspałeś z kursem... Grałem przed meczami z Francją po @3,00 i @2,75 wysoką stawką. Tak więc w zupełności się zgadzam z tym co napisałeś.

piwo
Przyspałem, bo myslalem, ze LŚ zaczyna sie podobnie jak MŚ w pilce i nie szukalem kursow.
Teraz patrze, ze to juz teraz i taaaki kurs :D, ale jak byl wiekszy to mega value, bo aktualny kurs to rowniez PROMOCYJKA wink .

Ajjj, jak to mowia: Glupi dwa razy placi tongue .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by igea23
W Unibecie pojawiły się kursy na 1 kolejke. Ciekawy kurs na Koreańczyków, Korver co o tym sadzisz wink?

Moje przemyślenia pojawią się jakoś na dniach, teraz nie mam czasu by cokolwiek skrobnąć. Muszę też kilka kwestii przemyśleć. Póki co łapię za wstępne stawki, więc bez konkretów.

Wujas
Wujas

siatka
Liga Światowa
05.06 2:30
Kuba - Argentyna typ under 185,5pkt kurs 1.50
Unibet stawka:8.5j.

Każdy wie doskonale jaką siłą dysponuje reprezentacja Kuby. W kontrolnych spotkaniach z Serbią wygrali trzy spotkania na trzy rozegrane. Zasięg w bloku, zasięg w ataku, zgranie - te trzy atuty wg mnie zdecydowanie po stronie gospodarzy. Dochodzi również atut własnej hali. Większość upatruje faworyta do zwycięstwa "naszej" grupy właśnie w Kubańczykach i ja również jestem tego samego zdania. Myślę, że handicap punktowy jaki wystawił Unibet również zostanie pokryty ale poczekamy jeszcze na ofertę innych bukmacherów.

Plan transmisji w Polsacie Sport i Polsacie Sport Extra na pierwszy weekend wygląda imponująco także pozostaje tylko oglądać dzień i noc smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Na Niemców ktoś reflektuje? wink @2,40? Wow.

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by _Korver_
Na Niemców ktoś reflektuje? wink @2,40? Wow.
Dla mnie w ten weekend obie repry podziela sie wygranymi i bedzie 1-1. Pytanie kiedy kto wygra tongue .

Swoja droga nie znam goscia - Patrick Steuerwald? Niby kierowal kadra na ME, ale jakos nie zwrocilem na niego uwagi.
Korver lub ktos inny bardziej ogarniety ode mnie w niemieckiej siatkowce moze cos napisac nt. tego rozgrywajacego?

journeyman
journeyman
Originally Posted by Cendruś
[quote=_Korver_]

Swoja droga nie znam goscia - Patrick Steuerwald? Niby kierowal kadra na ME, ale jakos nie zwrocilem na niego uwagi.
Korver lub ktos inny bardziej ogarniety ode mnie w niemieckiej siatkowce moze cos napisac nt. tego rozgrywajacego?

Niezbyt wysoki gracz, ale szybkie piłki rozgywa na skrzydła. Ogólem nie jest to poziom Tischera, ale gracz na dobrym poziomie moim zdaniem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Obiecane kilka słów ode mnie:

Niemcy @2,40
Polacy po treningach siłowych, odpoczywa trzon. Z pozostałych zawodników, których ma do dyspozycji Castellanii, nikt się znacząco formą nie wybija. Kurek jakiś taki przygaszony, Jarosz to samo. Czarnowski ok, dobry występ z Francją, ale on chyba naszej gry nie jest w stanie pociągnąć? Mówi się dużo o Gruszce, jakoś mnie nigdy nie przekonywał, ale kto wie. Niemcy są po kwalach do ME, zatem o ich dyspozycję można być spokojnym. Nie gra Ticher, ale Steuerwald odpowiedni poziom reprezentuje. Aż tak brakiem tego zawodnika się nie przejmuję. Reasumując, nasi zachodni sąsiedzi są na innym poziomie przygotowań. Do tego dochodzi własna hala + postać Lozano. Całość jasno wskazuje beta na Niemców, wszystko >2,00 jak dla mnie do gry.

Kuba UNDER 185,5 pkt + Korea (+2,5 seta) @1,80
Kubańczyków opisali wyżej Cendruś i Darwin, z czym się w zupełności zgadzam. Otwarcie sezonu powinni mieć mocne. Przynajmniej wskazywałyby na to mecze z Serbami. Korea podobna sprawa, u siebie z każdym niebezpieczni. Poza tym Oranje grali piach w kw. do ME oraz ciągła absencja Horstinka. Miałem przygotowanego beta na czystą wygraną Korei, ale po spadkach kursowych jakie mają miejsce już taki chętny nie jestem.

Ogólnie I kolejka, więc radziłbym spokojnie. Przynajmniej ja bez szaleństw.

Pozdrawiam. siatka hura

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
ja bym wlasnie kiajców nawet +1,5 seta grał wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Napisałem, że ja bym nawet skłaniał się do zwykłego typu na wygraną gospodarzy, ale kurs zasadniczo spadł. Z @2,65 na @2,25 to trochę dużo jak dla mnie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A reszta osób? Ekipa 'wieluńska'?

Jutro zaczynamy siatkarskie święto, a tu trochę cicho...

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
no ja to widzę tak:

Rosja powinna Amerykanów ograc u siebie, czas leci a olimpijska ekipa USA tez traci w tym na sile. Podstawowi gracze z ligi rosyjskiej są na pewno rozpracowani i myślę, że spokojnie Sborna powinna wjechac. Choc wiadomo to początek konkursu takze trzeba ostrozniej sie na takie mecze zaopratrywac.
Gdzies mi po głowie chodzi, ze Bułgarzy mogą urwac seta Brazylii ale poprzec tego nie umiem. takie sobie gadanie tongue
Co do Kuby i Korei mamy zdania podobne.
Jeszcze ciekawie wygląda mecz Włochy- Francja. Ostatnio w tych towarzyskich z nami pokazali, ze jak się sprężą to potrafią cos zagrac nawet z mlodymi. over 185,5? czemu by nie...

W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Ekipa wielunska przygotowuje sie do sezonu na wielunskich kortach tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Anfalast
no ja to widzę tak:

Rosja powinna Amerykanów ograc u siebie, czas leci a olimpijska ekipa USA tez traci w tym na sile. Podstawowi gracze z ligi rosyjskiej są na pewno rozpracowani i myślę, że spokojnie Sborna powinna wjechac. Choc wiadomo to początek konkursu takze trzeba ostrozniej sie na takie mecze zaopratrywac.
Gdzies mi po głowie chodzi, ze Bułgarzy mogą urwac seta Brazylii ale poprzec tego nie umiem. takie sobie gadanie tongue
Co do Kuby i Korei mamy zdania podobne.
Jeszcze ciekawie wygląda mecz Włochy- Francja. Ostatnio w tych towarzyskich z nami pokazali, ze jak się sprężą to potrafią cos zagrac nawet z mlodymi. over 185,5? czemu by nie...

Odnosnie Brazylii:

'Brazil will not have star players such as libero Sergio, sidelined with an injury to his lower back, as well as middle-blocker Eder, who has a pelvis injury, for the upcoming fixture. Opposite Joao Paulo Tavares also withdrew from the match after twisting his ankle.'

Ruskie natomiast bez Tetukhina, który zakończył karierę w reprezentacji oraz Abramova (kontuzja kolana). Ponadto w pierwszych meczach oszczędzani mają być Verbov i Kuleshov, więc ich również nie zobaczymy podczas spotkań z USA.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Wojtas_
Ekipa wielunska przygotowuje sie do sezonu na wielunskich kortach tongue

No kortach? Ja to, profesję zmieniacie? tongue

Nie wiem jak Ty, ale Misiek bankowo coś pograł. On by I kolejki LŚ nie przepuścił...

Strona 1 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, burbon, alfa), 2,764 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,929
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026