|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiem wiem craax pefka .. jakie jeszcze masz w zanadrzu?:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@akagi dachów jest wiele 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@akagi dachów jest wiele  Ale własnych okien mniej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Serenka Janka Djoko ktoś puszcza coś takiego?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale jest wybór..nie to co w dzisiejszej ofercie;/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jankovic ja pogoni po korcie az milo. Hantuchova grala bardzo dobry turniej a mimo to 2 sety i do widzenia. tu sie z toba nie zgodze, poki hantuchova grala to janka miala klopoty, gdyby nie dostala tego ostrzezenia od sedziego pewnie by klacz pogonila, a tak to posypala sie psychicznie i zaczela wszystko wywalac, shvedova tez moze janke porozrzucac po korcie i ta bedzie szpagaty robila
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No myślę o tej Serence, ale mi craax szyki pomieszał. On jest na fali, to może mieć rację. Z drugiej strony lubię pączuszka, trzeba jeszcze pomyśleć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kuku 4-1 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
cos mi sie zdaje ze kazachstanki nie doceniacie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jankovic ja pogoni po korcie az milo. Hantuchova grala bardzo dobry turniej a mimo to 2 sety i do widzenia. tu sie z toba nie zgodze, poki hantuchova grala to janka miala klopoty, gdyby nie dostala tego ostrzezenia od sedziego pewnie by klacz pogonila, a tak to posypala sie psychicznie i zaczela wszystko wywalac, shvedova tez moze janke porozrzucac po korcie i ta bedzie szpagaty robila jak Janka miala klopoty jak Daniela miala tylko 1 BP? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pytanie co lepiej ugryźć -1,5 Stosur czy -1,5 Shvedova
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Sa panowie gdzies wyniki z Nottingham ?
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
news from Nottingham some more ? I want my score ! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jankovic ja pogoni po korcie az milo. Hantuchova grala bardzo dobry turniej a mimo to 2 sety i do widzenia. tu sie z toba nie zgodze, poki hantuchova grala to janka miala klopoty, gdyby nie dostala tego ostrzezenia od sedziego pewnie by klacz pogonila, a tak to posypala sie psychicznie i zaczela wszystko wywalac, shvedova tez moze janke porozrzucac po korcie i ta bedzie szpagaty robila no nie wiem kiedy az takie klopoty miala , wg mnie nie bylo tak zle , zas sam uwazalem , ze Daniela ten mecz wygra ( jej wystepy wczesniejsze na bardzo duzym poziomie ) , ale ja na sile nie przekonuje nikogo , przeciez kazdy gra co chce a podyskutowac mozemy , wczoraj tak samo pisalem o Wozniackiej i dzis uwazam , ze tak samo bezzasadanie chcesz grac na Shvedowa , ktore brak argumentow przeciwko dokladnej Jelenie w dosc dobrej formie
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Sa panowie gdzies wyniki z Nottingham ? nikt nie grał
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jankovic ja pogoni po korcie az milo. Hantuchova grala bardzo dobry turniej a mimo to 2 sety i do widzenia. tu sie z toba nie zgodze, poki hantuchova grala to janka miala klopoty, gdyby nie dostala tego ostrzezenia od sedziego pewnie by klacz pogonila, a tak to posypala sie psychicznie i zaczela wszystko wywalac, shvedova tez moze janke porozrzucac po korcie i ta bedzie szpagaty robila jak Janka miala klopoty jak Daniela miala tylko 1 BP?  ale slowaczka sie rozkrecala i gdyby nie psychika moglo byc roznie.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Sa panowie gdzies wyniki z Nottingham ? nikt nie grał A jest gdzies livscore ? mozesz podac link Spartanie 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Sa panowie gdzies wyniki z Nottingham ? nikt nie grał mądrzy grali 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jankovic ja pogoni po korcie az milo. Hantuchova grala bardzo dobry turniej a mimo to 2 sety i do widzenia. tu sie z toba nie zgodze, poki hantuchova grala to janka miala klopoty, gdyby nie dostala tego ostrzezenia od sedziego pewnie by klacz pogonila, a tak to posypala sie psychicznie i zaczela wszystko wywalac, shvedova tez moze janke porozrzucac po korcie i ta bedzie szpagaty robila no nie wiem kiedy az takie klopoty miala , wg mnie nie bylo tak zle , zas sam uwazalem , ze Daniela ten mecz wygra ( jej wystepy wczesniejsze na bardzo duzym poziomie ) , ale ja na sile nie przekonuje nikogo , przeciez kazdy gra co chce a podyskutowac mozemy , wczoraj tak samo pisalem o Wozniackiej i dzis uwazam , ze tak samo bezzasadanie chcesz grac na Shvedowa , ktore brak argumentow przeciwko dokladnej Jelenie w dosc dobrej formie no ok co do wozniacki sie zgodze, miales racje, ale to dunka ten mecz przegrala a nie wloszka wygrala, masa ue u karoliny i jeszcze zle podejmowane decyzje przy siatce.
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
a gdzie gra Montanes i czemu nie działa livescore na bet365 wiecie może ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|