|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha nie wiedziałem deszcz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba powoli myslec o hurtowym zakupie piwa przed MUNDIALEM , najlepiej hipermarket bo duzo promocji , browar jak ktos ma blisko czy hurtownia , ktos tak tez dziala czy kazdy z dnia na dzien dokupuje i denerwuje sie jak mu braknie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jesse Witten 6-2 6-1  @1.75 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Samantha  i Djoko po under czy panowie wiecie cos moze odnoscnie Martinez-Sanchez? czy kontuzja juz jest calkowicie wyleczona czy tez serwuje dalej w smieszny sposob? bo przyznam ze mam ochote dac grubiej na Hiszpanki, Peschke/Srebotnik mnie wczoraj rozczarowaly meczac sie z Bondarenkami... p.s. jaka byla wczoraj linia w polfinale rosjanek? bo tak sie zastanawiam czy czasem mimo trzech setow nie zrobily undera 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie ma co grac 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Samantha  i Djoko po under czy panowie wiecie cos moze odnoscnie Martinez-Sanchez? czy kontuzja juz jest calkowicie wyleczona czy tez serwuje dalej w smieszny sposob? bo przyznam ze mam ochote dac grubiej na Hiszpanki, Peschke/Srebotnik mnie wczoraj rozczarowaly meczac sie z Bondarenkami... p.s. jaka byla wczoraj linia w polfinale rosjanek? bo tak sie zastanawiam czy czasem mimo trzech setow nie zrobily undera  przy 1-0 Petra byla w szatni teraz jak znam wynik,wiem juz dlaczego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba powoli myslec o hurtowym zakupie piwa przed MUNDIALEM , najlepiej hipermarket bo duzo promocji , browar jak ktos ma blisko czy hurtownia , ktos tak tez dziala czy kazdy z dnia na dzien dokupuje i denerwuje sie jak mu braknie ?  ja to pierd.. na mundial bede chodzil do pubu... zazwyczaj wole ogladac w skupieniu w domu ale w RPA to juz chyba wole gwar i halas w pubie niz te afrykanskie trabki 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Boubson jakiś konkretny upatrzony ?  Może będzie okazja się spotkać, ja standardowo pewnie puby odwiedzał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba powoli myslec o hurtowym zakupie piwa przed MUNDIALEM , najlepiej hipermarket bo duzo promocji , browar jak ktos ma blisko czy hurtownia , ktos tak tez dziala czy kazdy z dnia na dzien dokupuje i denerwuje sie jak mu braknie ?  ja to pierd.. na mundial bede chodzil do pubu... zazwyczaj wole ogladac w skupieniu w domu ale w RPA to juz chyba wole gwar i halas w pubie niz te afrykanskie trabki  najbardziej sie boje trybun , ze zepsuja caly klimat mundialu ( bo juz o nocnych eskapadach kibicow , spiewac i posiadowkach w barach mowy podobno nie ma ) zawsze pelne trybuny , barwy narodowe i spiewy to robi klimat mundialu i strasznie sie boje ,ze afryka to zepsuje  ja niektore mecze sam a niektore z kumplami ( mieszkam w domach wiec grill , tv na polu , piwka , do 10 osob , COS PIEKNEGO  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stosur + Melzer +5,5 + Almagro +8,5  poszlo za plaska stakwe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na meczyki podobaja mi sie puby Warki... jeden jest na rogu Wilczej i Marszalkowskiej a drugi na Jana Pawla i Solidarnosci...
na Euro 2008 chodzilem tez na plaze w WTW przy Moscie Poniatowskim na Powislu ale teraz powodz ich zalala i chyba sie nie wyrobia zeby to ogarnac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja mam pytanko... co Wy wszyscy z tym Melzerem? przeciez Djoko go pogoni ze hej, tak naprawde gdyby nie to ze Gaba nie wykorzystal wielkiej szansy w pierwszym secie to prawdopodobnie Austriaka juz by nie bylo... a Djoko? moze odda z jednego seta ale jak sie potem wkur... to pokryje -8,5 a nie -5,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba powoli myslec o hurtowym zakupie piwa przed MUNDIALEM , najlepiej hipermarket bo duzo promocji , browar jak ktos ma blisko czy hurtownia , ktos tak tez dziala czy kazdy z dnia na dzien dokupuje i denerwuje sie jak mu braknie ?  ja mam hurtownie perły niedaleko domu takze wpadam, biore co trzeba, wypadam. na przeciwko domu z kolei sklep z piwami regionalnymi. nie musze sie martwic  Mlezer +5,5 dobrym typem sie wydaje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kuku break 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mlezer +5,5 dobrym typem sie wydaje. malo te +5,5 moim zdaniem powinno byc +7,5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma to jak domek - craax. Grill, muzyka, śpiewy, hulanki, swawole i co tylko dusza zapragnie. Ale po poprzednich ME jak wystawiałem telewizor na dwór, to mi go szlak trafił od wilgoci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
trzeba powoli myslec o hurtowym zakupie piwa przed MUNDIALEM , najlepiej hipermarket bo duzo promocji , browar jak ktos ma blisko czy hurtownia , ktos tak tez dziala czy kazdy z dnia na dzien dokupuje i denerwuje sie jak mu braknie ?  ja mam hurtownie perły niedaleko domu takze wpadam, biore co trzeba, wypadam. na przeciwko domu z kolei sklep z piwami regionalnymi. nie musze sie martwic  Mlezer +5,5 dobrym typem sie wydaje. bylem raz na wakacjach w tamtych stronach wschodnich ( Zwierzyniec ) i wlasnie w knajpach , sklepach wszedzie byla Perła , wyborne piwko , a ostatnio w KRK nawet znalazlem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma to jak domek - craax. Grill, muzyka, śpiewy, hulanki, swawole i co tylko dusza zapragnie. Ale po poprzednich ME jak wystawiałem telewizor na dwór, to mi go szlak trafił od wilgoci. zupelnie inne ogladanie  oby tylko afryka tego nie zepsula no ja wystawialem i na noc chowalem za kazdym razem i do tej pory zyje , to taki typowy "polowy telewizor"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie tv ma prawa do mistrzostw? Boję się, że komentarz i jakość będą jak zwykle na tragicznym poziomie.. a o HD to już nie ma co marzyć
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie tvp ma prawa do mistrzostw? Boję się, że komentarz i jakość będą jak zwykle na tragicznym poziomie.. a o HD to już nie ma co marzyć
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|