|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystko samolotem, wszystko wyżywienie All. Cena kompletna. * Turcja / Kemer / Kiris Hotel: Solim Inn 3*, wyjazd 26.05, 7 dni, cena 801* Tunezja / Sousse / El Kantaoui Hotel: Tergui Club 3*, wyjazd 03.06, 7 dni, cena 999* Grecja / Kreta / Hersonissos Hotel: Pela Maria 2*, wyjazd 26.05, 7 dni, cena 1059* Egipt / Sharm El Sheikh / Sharm El Sheikh Hotel: La Perla 3*, wyjazd 01.06, 7 dni, cena 1078* Turcja / Alanya / Alanya Hotel: Anilgan 3*, wyjazd 02.06, 14 dni, 1439* Egipt / Hurghada / Hurghada Hotel: Desert Inn 3*, wyjazd 30.05, 14 dni, 1439Więcej na www.trendtravel.pl [ trendtravel.pl] Pozdrawiam, Łukasz. [/quote]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wszystko samolotem, wszystko wyżywienie All. Cena kompletna. * Hiszpania / Majorka / El Arenal Hotel: Torre Azul 3*, wyjazd 11.06, 7 dni, cena 1549* Turcja / Marmaris / Marmaris Hotel: Club Palm 3*, wyjazd 07.06, 7 dni, cena 1142* Egipt / Hurghada / Hurghada Hotel: Magawish Swiss Inn 4*, wyjazd 05.06, 7 dni, cena 1099* Egipt / Hurghada / Hurghada Hotel: Empire 3*, wyjazd 05.06, 14 dni, cena 1078* Turcja / Marmaris / Siteler Hotel: Adler 3*, wyjazd 02.06, 14 dni, 1662Więcej na www.trendtravel.pl [ trendtravel.pl] Pozdrawiam, Łukasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
możecie polecić jakiś sensowny nocleg w Wenecji dla 2 osób w lipcu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie wraz z żoną mamy zamiar spędzić wakacje w Egipcie. Moja żona uwielbia leżeć na plaży i się opalać,mnie to nudzi i chcę zwiedzać.Dlatego chcemy pierwsze siedem dni zwiedzać a drugie siedem dni odpoczywać na plaży. Co polecacie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaką kwotę chcecie na to przeznaczyć na osobę?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak najmniej hehe Tak na serio chcielibyśmy zmieścić się ze wszystkim w 8 tys.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.sky-club.eu/index.php?m=Offer_Hotel&id=157&hotelCode=HRGJUNS&subPage=offersNie wiem jak wygląda dokładnie oferta stay&go, ale w tym roku z dziewczyną zamierzamy z niej skorzystać. Kraju jeszcze nie wybraliśmy,ale może będzie to właśnie Egipt albo Maroko. W zeszłym roku korzystaliśmy z oferty sky-club, odwiedziliśmy Turcję i były to najlepsze wakacje w naszym życiu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mało osób jest zadowolonych ze wczasów 7+7 , czyli 7 dni pobytowych + 7 rejs Nilem.. Niewątpliwie w Egipcie wystąpią kłopoty żołądkowe, a już na statku tym bardziej.. Mi się nie podobało. Ja podobnie jak Twoja żona wolę wypoczywać, a Ty jeśli wolisz aktywnie, to może warto pomyśleć po prostu o wycieczkach fakultatywnych? Tu masz przykładowy rozpis wczasów połączonych z rejsem: http://skocz.pl/Rafik25Około 3000zł za osobę, z pełnym wyżywieniem, trzeba dać. Do tego dochodzi sporo wejściówek. Moja propozycja jest taka.. Rozglądacie się za normalnymi wczasami, z ładną plażą i basenami. Wykupujecie na miejscu np. dwie wycieczki do typowego zwiedzania (np. Luxor i Kair), w dzni kiedy nie ma wyjazdów, Żonka wypoczywa, a Ty z lokalnych biur (dam Ci namiary na sprawdzone) jedziesz sobie na quady, na nurkowanie..  Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
możecie polecić jakiś sensowny nocleg w Wenecji dla 2 osób w lipcu? Sprawdź tu: http://www.hostelsclub.com/ (z menu po lewej wybierz interesujący Cię zakres..).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A propo Rejsu po nilu czy innych wyjazdów 7+7 to jak kto lubi. Też pracuje w branży kilka lat i ja jeszcze nie spotkałem klientów nie zadowolonych z Rejsu. A wysłałem ich na Rejs conajmniej z kilkadziesiąt. Także Rafik_25 bierz Rejsik po nilu + wypoczynek. W budżecie 8k będziesz miał hotel 5* z allem. Jak chcesz spokój to wybierz sobie hotel w Makadi Bay (ok 40 km od hurghady)
Inną wycieczkę co mogę Ci polecić. To Objazdówkę Jordania + Jerozolima i pobyt w Tabie lub Sharm el Shaikh. Nawet nie wiem czy to nie będzie ciekawsze niż Rejs.
Co do pojechania na 15 dni i wykupywanie wycieczek to jest jakieś wyjście, jednak nie zobaczysz tyle co podczas objazdówki to raz a dwa to kosztowo wyjdzie Cię więcej. Kolejna sprawa to odradzam wycieczkę do Kairu - w szczególności 1-dniową. Pobutka o 1 w nocy, kilka godzina autokarem, zdjęcia pod piramidami i koło Sfinksa, obiad, muzeum egipskie i powrót kolejne kilka godzin. Moim zdaniem nie warto. Luksor natomiast rewelacja.
Kolejna sprawa to kiedy chcesz lecieć. Jeżeli w lipcu lub sierpniu to lepiej zastanów się nad jakąs Turcją.
Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jerozolimę w zupełności polecam. Ja wypoczywałem w Tabie i fakultatywnie miałem Jerozolimę właśnie + M.Czerwone. Fajna sprawa, ale trzeba się liczyć ze sporą ilością czasu w autokarze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam a poleccie mi cos na wieczor kawalarski a raczej wekend interesuje mnie jakis wyjazd od czwartku do niedzieli pzdr i czekam na jakies info 
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Witam a poleccie mi cos na wieczor kawalarski a raczej wekend interesuje mnie jakis wyjazd od czwartku do niedzieli pzdr i czekam na jakies info  Las Vegas  Za mało podałeś szczegółów. Co lubisz ? Zasada wieczoru kawalerskiego jest przeważnie ta sama - alkohol + striptease, a to można załatwić wszędzie ;P Jak lubisz siatkówkę - możesz jechać na mecz LŚ, jak lubisz koszykówkę - można jechać gdziekolwiek, w większości krajów są teraz finały. Jeśli lubisz piłkę nożną - wybierz sobie jakiś mecz towarzyski  Jeśli lubisz wędkować - szukaj wody, w której ryby biorą  I szukaj spania w okolicach wydarzenia, które Cię interesuje. Bary i dziewczyny znajdą się wszędzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najświeższa oferta - wyższy standard.. Wszystko samolotem, wszystko wyżywienie All. Cena kompletna. * Tunezja / Hammamet / Hammamet Hotel: Delphin Plaza 4*, wyjazd 10.06, 7 dni, cena 1490* Egipt / Hurghada / Hurghada Hotel: Festival Riviera 4*, wyjazd 12.06, 7 dni, cena 1299* Turcja / Bodrum / Yalikavak Hotel: Cactus Mirage Family Club 4*, wyjazd 09.06, 7 dni, cena 1866Więcej na www.trendtravel.pl [ trendtravel.pl] Pozdrawiam, Łukasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najświeższa oferta - MEGA WYPAS.. Wszystko samolotem, wszystko wyżywienie All. Cena kompletna. * Egipt / Hurghada / Hurghada Hotel: Stella Makadi Resort&spa 4*, wyjazd 12.06, 7 dni, cena 1539* Egipt / Sharm El Sheikh / Sharm El Sheikh Hotel: Amwaj Oyoun (ex. Millenium) 5*, wyjazd 15.06, 7 dni, cena 1599* Turcja / Side / Side Hotel: Hane Garden Hotel 5*, wyjazd 09.06, 7 dni, cena 1690Więcej na www.trendtravel.pl [ trendtravel.pl] Pozdrawiam, Łukasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najświeższa oferta - Egzotycznie.. Wszystko samolotem, wszystko wyżywienie All. Cena kompletna. * Dominikana / Punta Cana / Punta Cana Hotel: Ifa Villas Bavaro Resort & Spa 4*, wyjazd 10.06, 7 dni, cena 4541 wylot z Berlina. * Wenezuela / Wyspa Margarita / Isla Margarita Hotel: Lti Costa Caribe Beach 4*, wyjazd 11.06, 7 dni, cena 4615* Meksyk / Cancun / Cancun Hotel: Oasis Cuncun 4*, wyjazd 15.06, 8 dni, cena 4755Więcej na www.trendtravel.pl [ trendtravel.pl] Pozdrawiam, Łukasz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam a poleccie mi cos na wieczor kawalarski a raczej wekend interesuje mnie jakis wyjazd od czwartku do niedzieli pzdr i czekam na jakies info  Las Vegas  Za mało podałeś szczegółów. Co lubisz ? Zasada wieczoru kawalerskiego jest przeważnie ta sama - alkohol + striptease, a to można załatwić wszędzie ;P Jak lubisz siatkówkę - możesz jechać na mecz LŚ, jak lubisz koszykówkę - można jechać gdziekolwiek, w większości krajów są teraz finały. Jeśli lubisz piłkę nożną - wybierz sobie jakiś mecz towarzyski  Jeśli lubisz wędkować - szukaj wody, w której ryby biorą  I szukaj spania w okolicach wydarzenia, które Cię interesuje. Bary i dziewczyny znajdą się wszędzie  chodzilo mi bardziej o cos typu amsterdam z tym ze on odpada bo juz tam bylismy cos w tym stylu jakies miasto gdzie mozna sie zabawic przez 3 dni na pelnej z mnostwoem domow publicznych i striptizow i takich tam  i poza Polska , praga tez raczej odpada
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
wwwujek, wiem ze triadzie zdazaj ais eoferty np. kenia w last minute all inclusive 4 gwizdki za 2800 zł, z tymze 3 dni przed wylotem.
czy zdarzają się takie oferty, a jeśli tak czy mógłbys informowac o takich ofertach do 3000 zł z krajów egzotycznych ( ZEA, sri lanka, kenia, dominikana, wenezuela, brazylia itp. ) ?? mam na mysli tydzień oczywiscie czy tam 8 dni...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiście, że mogę. Jednak ceny o których piszesz występują zdecydowanie częściej około lutego lub października listopada..
W tym roku Dubaj można było złapać za 2700 za tydzień, z reguły HB.
Oferty na stronie pokazują się automatycznie, więc bez kłopotu można śledzić..
Pozdrawiam.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|