|
|
newbie
|
|
newbie
Witam !!! Chciałbym zagrać za większą kasę bo w BAW zrobili mi limit na 150 zł.Wypłaciłem kasę i teraz zastanawiam sie między Betfair a Pointbetem do jakiego buka przelać kasę.Proszę o jakieś sugestie na ten temat. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja w Betfair nie gram, za to pointbet bardzo polecam nigdy nie mialem problemow z wyplatami na MB o limity tez chyba nie sie co martwic
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zalezy co chcesz grac: Jesli wystarczy Ci oferta asianow i under / over na pilke nozna w pointbecie to lepiej tam. Jesli chcesz grac glownie inne sporty to lepiej w Betfair. Amerykanskie mozna w pointbet, mozna w Pinnacle. Pinnacle jest duzo pewniejsze i strona dziala. W Pointbet ostatnio w weekendy nie pograsz bo maja za slaby serwer. Nie wiem czy to zle nie swiadczy o ich kondycji finansowej skoro przez dlugi czas nie stac ich na postawienie takiego serwera ktory poradzi sobie z obciazeniem strony.
Wojtek
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zalezy co chcesz grac: Jesli wystarczy Ci oferta asianow i under / over na pilke nozna w pointbecie to lepiej tam... Skąd taka opinia?Czyżby w pointbecie były lepsze kursy?Akurat nie znam tego buka (tzn. poinbetu),ale do grania u/o w piłce nożnej parę osób przekonywało mnie do BF (stabilna firma,duże limity oraz atrakcyjne kursy).Czyżbym był w błędzie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wedlug mnie lepsze kursy ma pointbet...ale moze to uiektywna opinia:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote] Skąd taka opinia?Czyżby w pointbecie były lepsze kursy? lepszych nie znajdziesz
|
|
|
Link skopiowany do schowka