|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie potrzebuje na szybko referat na jakiekolwiek zagadnienie z psychologii. Wiem, wiem są google- w ostateczności ich użyje ale może ktoś z Was pisał kiedyś i udostępniłby.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba Arial, mam już. 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Może ktoś posiada książkę "7 nawyków skutecznego działania" - Stephen R. w formacie pdf?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jest ktoś na tyle dobry na forum z języka niemieckiego aby do jutro (Niedziela) tak do godziny 17:00 wysłał mi przetłumaczone teksty?
Musze dokonac projektu o Polsce. Specjały kuchni,kolęda cicha noc,O języku trochę i Wigilii Bożego Narodzenia. Projekt bedzie na ok 5 stron A4 oczywiście odpowiednio rozpalnowane a nie na pełne full strony.
Polega to na tym ze podsyłam tekst w języku polskim a ktoś odsyła mi przetłumaczony. Będę wdzięczny za każdy jeden prztłumaczony rozdział. czekam na zgłoszenia tutaj lub na pw. Odwdzięcze się w jakiś sposób.
p.s. wiecie, że zawsze lepiej prztłumaczony ręcznie text. a jak nie to może zna ktoś jakiś dobry translator języka niemieckiego co przetłumaczy poprawnie zdania z polskiego na niemiecki? bo z tym translate google to nie do końca dobrze wychodzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie prośba... szukam i nigdzie nie mogę znaleźć na rapidshare filmów w formacie dvd5 (nie dvd9) Wzgórza mają oczy I oraz II. Może ma ktoś namiary? Z góry dzięki! pozdro 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
W związku z moją wczęsniejsza prośbą. Czy może ktoś mi przetłumaczyc tylko ten tekst na język niemiecki?
Większość symboli Bożego Narodzenia ma swoje źródło w wierzeniach pogańskich[1][2]. Choinka od wieków była podczas przeróżnych świąt obwieszana świecidełkami. Ostrokrzew służył Celtom do obłaskawiania chochlików, a jemioła do praktyk okultystycznych. Również wyznawcy Mitry i osoby obchodzące rzymskie Saturnalia obdarowywały się prezentami.
W Polsce w większości rodzin jest obchodzone jako święto gromadzące wielu krewnych. Typowymi atrybutami są:
opłatek kolędy choinka, a często i szopka bożonarodzeniowa prezenty postać obdarowująca dzieci i dorosłych prezentami: zazwyczaj rolę te pełni fikcyjny Święty Mikołaj (którego pierwowzorem była jednak autentyczna postać), ale w zależności od regionu może być to: Dzieciątko (Górny Śląsk), Aniołek (Galicja) lub Gwiazdor (Wielkopolska, Kujawy, Pomorze). Wśród Polaków na Kresach Wschodnich może być to także Dziadek Mróz. (pierwsza) gwiazdka karp makówki barszcz z uszkami. pierogi z grzybami piernik kutia moczka kompot z suszonych owoców (śliwki, jabłka, gruszki)
p.s. Nie musi byc wszystko. Może byc nawet z innej strony. Byle coś na temat zwyczajów na Święta Bożego Narodzenia i tyle.Proszę o pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brat prosił aby pomóc mu w giercehttp://classic.playforyourclub.com/play16.phpwybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt. KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00Witam.Jak co tydzień brat prosi o wsparcie mecz.pl Od 11:00 Pozdrawiam
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam, zna ktoś portal z pokojami do wynajęcia w Hiszpanii?, coś a'la wg-gesucht.de w Niemczech ? będe wdzieczny za pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
istnieje wersja gry snake na tel z symbianem s60v3?  chodzi mi o typowo stara wersje, taka jak byla np w nokii3310, nowe mi sie nie podobaja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, nie potrafię nigdzie znaleźć rozpisu poszczególnych roczników (wieku piłkarzy) przypisanych do grup piłkarskich (trampkarze młodsi, starsi, juniorzy).. Może ktoś pomóc?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
czy jest możliwość przesłania waluty z netellera lub moneybookers na paypal?? , a jesli nie to czy mozna przesłac na konto bankowe w innej walucie niż jest uzywana w netellerze i mooneybokers i ile jest prowizji/z czego lepiej. dzięki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Nie, ale chciałem all in one.. nie mniej dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brat prosił aby pomóc mu w giercehttp://classic.playforyourclub.com/play16.phpwybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt. KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00Brat prosi o wsparcie mecz.pl -strata do lidera prawie 5 mln-kto ma troche wolnego czasu zapraszam do gry Po Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam pytanie jak sie nazywala piosenka, w ktorej w teledysku byl dostawca pizzy, ktory rozkrecil pokaz mody 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ewa sonnet- i rnb 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie nie  ta o ktora mi chodzi to jest moze 3 lata temu?? jak sie nie myle  zagraniczna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wkleje co mi tam:
kojarzy ktoś nazwę japońskiego kawałka najprawdopodobniej z jakiegoś soundtracku gdzie zwrotki rymuje mężczyzna gdzie pada coś na wzór "tataka inonaka" a refren kobiecy ładny wokal "nanananana nanana na">>? chodzi mi po głowie a obawiam się, że sam nigdy tego nie znajdę
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jak sprawdzic poziom tuszu w drukarce hp photosmart 7760 ??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|