|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cierpliwości - widocznie nie ma go w sieci,dojdzie to zrobi...jeszcze się napiszecie...
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Witam, już jestem i wszyscy zostali zaproszeni do nowego tematu PW. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Conrad! - temat dobił do setki...
Net bezprzewodowy jest we wszystkich domkach-było to powiedziane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1 dzień :
Parno i duszno , mały deszczyk - potem znowu pogoda super. Zdamy relację po przyjeździe - szkoda czasu na pisanie.
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
|
|
|
Oszust i... dzida!!!
|
|
Oszust i... dzida!!!
Czas cos napisac  . Zlot wedlug mnie bardzo udany! Dla organizatorow nalezy sie wieeeeelkie piwo  . Miejsce super. A wszystko bylo zapiete na ostatni guzik i niczego nie brakowalo...No moze sklepu spozywczego  dla mnie i dla Codiego, bo najblizszy byl dopiero 5km drogi w Koscierzynie i niestety przegralismy walke z burzą w czasie drogi  . Wszystkie osoby nowo poznane wspominam bardzo pozytywnie  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie pozostaje mi nic jak zgodzic sie z czlowiekiem o wiecznym zacieszu i podziekowac organizatorom  Ale wycieczke do Koscierzyny sobie zrobilismy zajebista hehe Nastepny zlot zaliczam obowiazkowo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Okej, temat prywatny nie dziala to trzeba tu cos skrobnac. Na zlocie bylem pierwszy raz i od razu moge napisac, ze bylo warto. DLatego od razu pisze, ze jesli ktos ma opory to niech je odstawi na bok i na nastepny zlot sie wybierze. Miejsce bylo wypasione, sniadanka super, infrastruktura dawala rade, atmosfera znakomita, ludzie super bez wyjatkow. Fajnie sie bawilem od samego poczatku, a te zaklady o praktycznie wszystko robily robote  Fajnie, ze sie nauczylem grac w pokera, tzn. zalapalem podstawy, teraz troche pocwicze i nastepnym razem bede lepszym zawodnikiem Takze podsumowujac fajnie bylo Was poznac i licze, ze bedziemy widziec sie jeszcze nie raz w tym samym a byc moze w szerszym gronie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Fajnie, ze sie nauczylem grac w pokera, tzn. zalapalem podstawy, teraz troche pocwicze i nastepnym razem bede lepszym zawodnikiem  Uwazaj uwazaj, mnie tez na zlocie 'nauczyli' grac w pokera. A raczej pokazali jak to wyglada, teraz to juz nawet w bukach nie gram tylko non-stop karty  ps. a onda Cie nie gromił za granie w karty? ;-)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
...Zlot wedlug mnie bardzo udany! Dla organizatorow nalezy sie wieeeeelkie piwo  . Miejsce super. A wszystko bylo zapiete na ostatni guzik i niczego nie brakowalo... + ...Miejsce bylo wypasione, sniadanka super, infrastruktura dawala rade, atmosfera znakomita, ludzie super bez wyjatkow. Fajnie sie bawilem od samego poczatku, a te zaklady o praktycznie wszystko robily robote  = Super zlot, również byłem pierwszy raz i mimo długiej drogi nie żałuję, że dobawiłem. Dla każdego coś miłego, sportu trochę liznąłem (od ping-ponga przez koszykówkę, siatkówkę, aż po tenisa (jako "przedskoczek")  ), w pokera pograłem i co nieco napojów wypiłem. Bez żadnych zgrzytów, wszyscy jak najbardziej w porządku! Mam nadzieję, że na kolejnym zlocie również się spotkamy. Dzięki za miło spędzony czas  ! PS. Urugwaj / Urugwaj -1 / Forlan ! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fajnie, ze sie nauczylem grac w pokera, tzn. zalapalem podstawy, teraz troche pocwicze i nastepnym razem bede lepszym zawodnikiem  Uwazaj uwazaj, mnie tez na zlocie 'nauczyli' grac w pokera. A raczej pokazali jak to wyglada, teraz to juz nawet w bukach nie gram tylko non-stop karty  ps. a onda Cie nie gromił za granie w karty? ;-) ani słowa nie pisnąłem  takie czasy...kiedyś był brydż,teraz jest poker...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|