Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 16 1 2 13 14 15 16
P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Panowie potrzebuje na szybko referat na jakiekolwiek zagadnienie z psychologii. Wiem, wiem są google- w ostateczności ich użyje ale może ktoś z Was pisał kiedyś i udostępniłby.

Bonus: Unibet
G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Potrzebuje pomocy. Pytanie chyba łatwe. ;-)
Co za czcionka jest użyta na tennis.matchstat.com na dole tam gdzie mecze są wypisane?

http://www.tennis.matchstat.com/Player/Jo-Wilfried%20Tsonga

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Chyba Arial, mam już. wink

P
journeyman
journeyman
P Offline
Może ktoś posiada książkę "7 nawyków skutecznego działania" - Stephen R. w formacie pdf?

M
stranger
stranger
M Offline
Jest ktoś na tyle dobry na forum z języka niemieckiego aby do jutro (Niedziela) tak do godziny 17:00 wysłał mi przetłumaczone teksty?

Musze dokonac projektu o Polsce. Specjały kuchni,kolęda cicha noc,O języku trochę i Wigilii Bożego Narodzenia. Projekt bedzie na ok 5 stron A4 oczywiście odpowiednio rozpalnowane a nie na pełne full strony.

Polega to na tym ze podsyłam tekst w języku polskim a ktoś odsyła mi przetłumaczony. Będę wdzięczny za każdy jeden prztłumaczony rozdział. czekam na zgłoszenia tutaj lub na pw. Odwdzięcze się w jakiś sposób.

p.s. wiecie, że zawsze lepiej prztłumaczony ręcznie text. a jak nie to może zna ktoś jakiś dobry translator języka niemieckiego co przetłumaczy poprawnie zdania z polskiego na niemiecki? bo z tym translate google to nie do końca dobrze wychodzi.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Panowie prośba... szukam i nigdzie nie mogę znaleźć na rapidshare filmów w formacie dvd5 (nie dvd9) Wzgórza mają oczy I oraz II. Może ma ktoś namiary? Z góry dzięki!

pozdro sonar

M
stranger
stranger
M Offline
W związku z moją wczęsniejsza prośbą. Czy może ktoś mi przetłumaczyc tylko ten tekst na język niemiecki?

Większość symboli Bożego Narodzenia ma swoje źródło w wierzeniach pogańskich[1][2]. Choinka od wieków była podczas przeróżnych świąt obwieszana świecidełkami. Ostrokrzew służył Celtom do obłaskawiania chochlików, a jemioła do praktyk okultystycznych. Również wyznawcy Mitry i osoby obchodzące rzymskie Saturnalia obdarowywały się prezentami.

W Polsce w większości rodzin jest obchodzone jako święto gromadzące wielu krewnych. Typowymi atrybutami są:

opłatek
kolędy
choinka, a często i szopka bożonarodzeniowa
prezenty
postać obdarowująca dzieci i dorosłych prezentami: zazwyczaj rolę te pełni fikcyjny Święty Mikołaj (którego pierwowzorem była jednak autentyczna postać), ale w zależności od regionu może być to: Dzieciątko (Górny Śląsk), Aniołek (Galicja) lub Gwiazdor (Wielkopolska, Kujawy, Pomorze). Wśród Polaków na Kresach Wschodnich może być to także Dziadek Mróz.
(pierwsza) gwiazdka
karp
makówki
barszcz z uszkami.
pierogi z grzybami
piernik
kutia
moczka
kompot z suszonych owoców (śliwki, jabłka, gruszki)

p.s. Nie musi byc wszystko. Może byc nawet z innej strony. Byle coś na temat zwyczajów na Święta Bożego Narodzenia i tyle.Proszę o pomoc.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by BZYCZEK
Brat prosił aby pomóc mu w gierce

http://classic.playforyourclub.com/play16.php

wybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać....
Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć
Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt.

KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00

Witam.Jak co tydzień brat prosi o wsparcie mecz.pl
Od 11:00 boks

Pozdrawiam

old hand
old hand
Witam, zna ktoś portal z pokojami do wynajęcia w Hiszpanii?, coś a'la wg-gesucht.de w Niemczech ?

będe wdzieczny za pomoc piwo

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
istnieje wersja gry snake na tel z symbianem s60v3? tongue
chodzi mi o typowo stara wersje, taka jak byla np w nokii3310, nowe mi sie nie podobaja wink

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Panowie, nie potrafię nigdzie znaleźć rozpisu poszczególnych roczników (wieku piłkarzy) przypisanych do grup piłkarskich (trampkarze młodsi, starsi, juniorzy).. Może ktoś pomóc?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
czy jest możliwość przesłania waluty z netellera lub moneybookers na paypal?? ,
a jesli nie to czy mozna przesłac na konto bankowe w innej walucie niż jest uzywana w netellerze i mooneybokers i ile jest prowizji/z czego lepiej. dzięki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by wwwujek
Panowie, nie potrafię nigdzie znaleźć rozpisu poszczególnych roczników (wieku piłkarzy) przypisanych do grup piłkarskich (trampkarze młodsi, starsi, juniorzy).. Może ktoś pomóc?

A google i wikipedie wylaczyli?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Trampkarze
http://pl.wikipedia.org/wiki/Juniorzy

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by agr1
Originally Posted by wwwujek

A google i wikipedie wylaczyli?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Trampkarze
http://pl.wikipedia.org/wiki/Juniorzy

smile Nie, ale chciałem all in one.. nie mniej dzięki smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Brat prosił aby pomóc mu w gierce

http://classic.playforyourclub.com/play16.php

wybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać....
Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć
Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt.

KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00

Brat prosi o wsparcie mecz.pl -strata do lidera prawie 5 mln-kto ma troche wolnego czasu zapraszam do gry
Po boks puchar

Pozdrawiam

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
mam pytanie jak sie nazywala piosenka, w ktorej w teledysku byl dostawca pizzy, ktory rozkrecil pokaz mody smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
ewa sonnet- i rnb laugh

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
nie nie smile
ta o ktora mi chodzi to jest moze 3 lata temu?? jak sie nie myle smile

zagraniczna smile

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
wkleje co mi tam:

kojarzy ktoś nazwę japońskiego kawałka najprawdopodobniej z jakiegoś soundtracku gdzie zwrotki rymuje mężczyzna gdzie pada coś na wzór "tataka inonaka" a refren kobiecy ładny wokal "nanananana nanana na">>? chodzi mi po głowie a obawiam się, że sam nigdy tego nie znajdę

old hand
old hand
jak sprawdzic poziom tuszu w drukarce hp photosmart 7760 ??

Strona 15 z 16 1 2 13 14 15 16

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, burbon, JelineK, alfa), 2,592 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,433
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025