|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lukam na to kto sędziuje i widzę,że sędzia z ... Uzbekistanu.Jak ktoś dalej myśli,że ten mecz będzie zupełnie czysty to gratuluję optymizmu,gościu z Uzbekistanu może nieźle dziś nakręcić...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
twarog ten sedzia to nie jest ogorek z podworka wziety , spokojnie  po prostu chca tym mundialem pokazac, FUTBOL NIE MA GRANIC 11 czerwca 2010 NADZEDL NARESZCIE TEN DZIEN !!!! juz nie narzekam kto wybral RPA na gospodarza, jakie tam cyrki sie beda dzialy poza stadionami , ale niech graja ,niech sie swieto zaczyna - miesiac z zycia wziety Argentyna,Hiszpania do finalu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lukam na to kto sędziuje i widzę,że sędzia z ... Uzbekistanu.Jak ktoś dalej myśli,że ten mecz będzie zupełnie czysty to gratuluję optymizmu,gościu z Uzbekistanu może nieźle dziś nakręcić... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
twarog ten sedzia to nie jest ogorek z podworka wziety , spokojnie  po prostu chca tym mundialem pokazac, FUTBOL NIE MA GRANIC 11 czerwca 2010 NADZEDL NARESZCIE TEN DZIEN !!!! juz nie narzekam kto wybral RPA na gospodarza, jakie tam cyrki sie beda dzialy poza stadionami , ale niech graja ,niech sie swieto zaczyna - miesiac z zycia wziety Argentyna,Hiszpania do finalu  racja!!! co do sędziego ,to szczerze nie chce mi się wierzyć by był obiektywny,ale zobaczymy w czasie meczu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem, tok myślenia twaroga2006, jest prawidłowy. Trudno mi zaakceptować sytuację, w której gospodarz odpada w pierwszej rundzie. Ze względów zarówno ekonomicznych jak i natury społecznej, zainteresowanie mundialem w RPA, nie powinno się skończyć na 1 rundzie. Żeby tak było, te punkty miejscowi muszą na kimś zdobywać, a odpowiednie sędziowanie, może wydatnie temu celowi pomóc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No coz , kazdy ma swoje 'widzi mi sie' i inaczej sobie to wyobraza. Ja to widze inaczej , jezeli RPA awansuje to tylko dzieki swoim umiejetnosciom pilkarskim i z lekka pomoca sedziow jak to zawsze ma miejsce przy gospodarzach ale na pewno nie spodziewam sie drugiej Korei jak tutaj niektorzy pisza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to postawcie na to, ze RPA wyjdzie z grupy albo bedzie najlepsza druzyna afrykanska. Zamiast narzekac sprobujcie zarobic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oooooo widze, ze U-21 to my juz od Luksemburga dostajemy baty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siema craax, a komarów w Krakowie nie ma ? Bo u mnie chyba zrezygnuję, z wieczornego oglądania na łonie natury, bo to cholerstwo nie daje spokojnie na powietrzu posiedzieć, chyba że kupię kontener jakiegoś offa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to postawcie na to, ze RPA wyjdzie z grupy albo bedzie najlepsza druzyna afrykanska. Zamiast narzekac sprobujcie zarobic. Mówisz, żeby nie narzekać, tylko zarabiać ? Że też na to wcześniej nie wpadłem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siema siema wlasnie zaczynam sie tego obawiac , dramat jest z komarami i nie wiem jak to rozwiazac ale nie wiem czy sie nie wybiore po kilka swiec odstraszajacych a do tego grill blisko i odstraszy to scierwo bo az zal piatek i otwarcie MS , tylko goraaaco jeszcze bedzie o tej porze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siema siema wlasnie zaczynam sie tego obawiac , dramat jest z komarami i nie wiem jak to rozwiazac ale nie wiem czy sie nie wybiore po kilka swiec odstraszajacych a do tego grill blisko i odstraszy to scierwo bo az zal piatek i otwarcie MS , tylko goraaaco jeszcze bedzie o tej porze mieszkam w Krk i jeszcze komara nie widziałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siema siema wlasnie zaczynam sie tego obawiac , dramat jest z komarami i nie wiem jak to rozwiazac ale nie wiem czy sie nie wybiore po kilka swiec odstraszajacych a do tego grill blisko i odstraszy to scierwo bo az zal piatek i otwarcie MS , tylko goraaaco jeszcze bedzie o tej porze mieszkam w Krk i jeszcze komara nie widziałem  to gdzie Ty mieszkasz ? ? ? ? ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pradnik czerwony 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to druga strona miasta , u nas jest masakra wieczorami po prostu tragedia - ale wszystko da sie przejsc , futbol to futbol , zaden komar nie straszny heh
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to gdzie ty mieszkasz craax?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
ot od jakiej sumy placi sie ten ekstra podatek w naziemnych?
|
|
|
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
|
|
Mistrz Playoff Zima 2011 
Witam wszystkich w tym jakże szczególnym dniu  niby piękny dzień, słońce napiera, pierwszy mecz MŚ już za parę godzin, a ja wciąż podkur... wydarzeniami ostatniej nocy wrrr...
|
|
|
|
|
BKS Sparta
|
|
BKS Sparta
Witam wszystkich w tym jakże szczególnym dniu  niby piękny dzień, słońce napiera, pierwszy mecz MŚ już za parę godzin, a ja wciąż podkur... wydarzeniami ostatniej nocy wrrr... Witam Mariusz gdzie te peffy 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|