|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pany stronka unibetu mi sie pierdzieli co sie wpisuje w tym ich konkursie na poczatku #key=fld_firstname) * (#key=fld_presirname) (#key=fld_sirname) *
imie, nazwisko, ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm a moze Kohslchreiber @kobay ta siatka bedzie w maaaaslo a oglądałeś wczoraj kolibera, bo ja tak i nic ciekawego nie pokazał,  nawez hande bym się bał go zagrać..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zobaczymy fachowcy, dla mnie taki kurs na Nadala to promo, jak przegram to dla mnie mistrzostwa mogłyby się kończyc dzisiaj:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hmm a moze Kohslchreiber @kobay ta siatka bedzie w maaaaslo a oglądałeś wczoraj kolibera, bo ja tak i nic ciekawego nie pokazał,  nawez hande bym się bał go zagrać.. nie ogladalem , to byl zart , liczylem na reakcje @coolbeta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zobaczymy fachowcy, dla mnie taki kurs na Nadala to promo, jak przegram to dla mnie mistrzostwa mogłyby się kończyc dzisiaj:) chodzi mi o godziny spotkan a nie ze wtopisz , nie gotuj sie tak pod kopula
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wie ktos do kiedy jest wazny ten bonus w gamebookers?
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
zobaczymy fachowcy, dla mnie taki kurs na Nadala to promo, jak przegram to dla mnie mistrzostwa mogłyby się kończyc dzisiaj:) Rafa bierze Queens pozniej Wimbledon nastepnie odpoczynek i US OPEN  Nr 1 na swiecie do czegos zobowiazuje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zobaczymy fachowcy, dla mnie taki kurs na Nadala to promo, jak przegram to dla mnie mistrzostwa mogłyby się kończyc dzisiaj:) nadal wczoraj miał macanie dupy, dla tego pewnie taki kurs
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zobaczymy fachowcy, dla mnie taki kurs na Nadala to promo, jak przegram to dla mnie mistrzostwa mogłyby się kończyc dzisiaj:) Rafa bierze Queens pozniej Wimbledon nastepnie odpoczynek i US OPEN  Nr 1 na swiecie do czegos zobowiazuje  szczególnie z obecną grą na trawie to weźmie wszystko 
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
W Superofercie Fortuny ( z tenisa ) przedwczoraj było 0/2 wczoraj 2/0 a dzisiaj... W ofercie jest Nadal i Sela. teraz juz wiem kto glosi te herezje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pany kto mi wytlumaczy co oznaczaja te slowa presirname sirname
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Oczywiscie ze wezmie wszystko bo trawa nie jest tak szybka jak kiedys po za tym nie widze ani jednego rywala ktory moglby mu zagrozic. Federer bez formy , Roddick srednio , Murray kontuzja kolana o reszscie nawet nie ma co pisac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
Oczywiscie ze wezmie wszystko bo trawa nie jest tak szybka jak kiedys po za tym nie widze ani jednego rywala ktory moglby mu zagrozic. Federer bez formy , Roddick srednio , Murray kontuzja kolana o reszscie nawet nie ma co pisac wystarczy byle jak drwal i mamy loterie
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiscie ze wezmie wszystko bo trawa nie jest tak szybka jak kiedys po za tym nie widze ani jednego rywala ktory moglby mu zagrozic. Federer bez formy , Roddick srednio , Murray kontuzja kolana o reszscie nawet nie ma co pisac nie ma bata żebym przeargumentował fana Rafy. Dla mnie on jest stworzony tylko i wyłącznie do gry na wolnych nawierzchniach. nie wydaje mi się aby zaszedl daleko w Wimbledonie, ale to tylko moje mniemanie. Wczoraj mu już mało brakowało i by polecał z Istominem. Federer bez formy - no tu bym się nie zgodził 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Owszem loterie ale w formule best of five ta loteria juz przybiera mniejsza postac mowie tutaj o Wimbledonie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oczywiscie ze wezmie wszystko bo trawa nie jest tak szybka jak kiedys po za tym nie widze ani jednego rywala ktory moglby mu zagrozic. Federer bez formy , Roddick srednio , Murray kontuzja kolana o reszscie nawet nie ma co pisac Istomin  już wczoraj postraszył 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Genius slyszales co powiedzial Llodra ? ze jeden z kortow na RG jest szybszy niz te na Wimbledonie. Wiec o czyms to swiadczy jezeli specjalista od tej nawierzchni tak bardzo narzeka na to i mowi ze organizatorzy zabijaja prawidzwy Wimbledon.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Superofercie Fortuny ( z tenisa ) przedwczoraj było 0/2 wczoraj 2/0 a dzisiaj... W ofercie jest Nadal i Sela. teraz juz wiem kto glosi te herezje  Każdy jest Sobie sterem i żeglarzem. Życzę powodzenia, myślę że tego za herezje nie weźmiesz. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|