Na piłce nie ma nikogo ale nie wydaje się wam ze na mexico ze pojedzie nygusow kurs 2.68 promo?
jak Fisz wygra, to biorę Mexico, mam nadzieje że bafana bafana nie wytrzyma presji a Mexico jako że to lepszy zespół wygra..
dajesz fishera z martinem???
nie, Fiszer nieobliczalny, a serwis Martina doprowadza mnie do rozpaczy, po 4 breaki w każdym secie będą jak dla mnie to loteria, a że bede szparke oglądał to tam poszukam na lajfie jakiegoś ciekawego kursu, na teraz mam Sesil za 8,2 pograne i zobacze co dalej..
Ten gospodarz z hewitem taki bez szans czy warto zagrać po zlamaniu lub przegraniu seta
szanse są zawsze, ale hewitt to szpec od trawki, a niemiec ile razy go widzialem to zawodził, nawt serwis jak na jego warunki niezbyt solidny
wg mnie serwis ma dobry , szczegolnie drugi mocny
jak dla mnie mało stabilny, troche loteryjny tem serwis a hewitt to miszczu returnu, ale jak widzisz szanse to atakuj, kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, ja mam sesil za 8,2 wiec jeszcze większe szaleństwo
Ten gospodarz z hewitem taki bez szans czy warto zagrać po zlamaniu lub przegraniu seta
szanse są zawsze, ale hewitt to szpec od trawki, a niemiec ile razy go widzialem to zawodził, nawt serwis jak na jego warunki niezbyt solidny
wg mnie serwis ma dobry , szczegolnie drugi mocny
jak dla mnie mało stabilny, troche loteryjny tem serwis a hewitt to miszczu returnu, ale jak widzisz szanse to atakuj, kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, ja mam sesil za 8,2 wiec jeszcze większe szaleństwo
ja pogralem tez hewita (a dokladniej kupon coolbeta bez betow siatkowych)