|
|
old hand
|
|
old hand
Niemcury przed chwila czaly czas posiadanie 62% i pile mieli raczej oni i automatycznie spadlo do 58  troche podejrzane  większa próbka czasu poprostu że jak? nie zrozumiałem  z czasem się wyrówna, niestety  to nie Barcelona. Z początku cisnęli, teraz odpuszczą i się wyrówna
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Panowie - HELP !!! Potrzebuję streama do tańca z gwiazdami , bo mam małą wojnę w domu ,z wielbicielką tańca ,której przeszkadza bzyczenie moskitów haha zeniles sie to teraz cierp 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do czego to doszło że Polacy strzelają gole dla reprezentacji Niemiec  a dla Nas swego czasu murzyn i Brazylijcyzk.. Koniec świata  klose nie jest polakiem ,jest volksdeutschem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ku.rwa dalem under kartek
nie ma za faule ale raz za wymuszenie a druga za jakies krzyki
oby dociagneli z underem
chyba bedzie dobrze niemcy beda klepali kontrolowali bez paniki
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Panowie - HELP !!! Potrzebuję streama do tańca z gwiazdami , bo mam małą wojnę w domu ,z wielbicielką tańca ,której przeszkadza bzyczenie moskitów Wyślij wielbicielke tańca do sąsiadki 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Panowie - HELP !!! Potrzebuję streama do tańca z gwiazdami , bo mam małą wojnę w domu ,z wielbicielką tańca ,której przeszkadza bzyczenie moskitów masz 10 minut na ostry sex to panna zapomni o tancach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podolski wogóle jest jakiś dziwny w klubie gra słabiutko i w dodatku w jakimś słabym FC Koln, a w reprezentacji Niemiec jest jednym z najlepszych 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
[quote=vecchio cucs]Panowie - HELP !!! Potrzebuję streama do tańca z gwiazdami , bo mam małą wojnę w domu ,z wielbicielką tańca ,której przeszkadza bzyczenie moskitów przecież to ciężej znaleść niż stream ligi urugwajskiej
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
Panowie - HELP !!! Potrzebuję streama do tańca z gwiazdami , bo mam małą wojnę w domu ,z wielbicielką tańca ,której przeszkadza bzyczenie moskitów post roku 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Dania już +10 w ręczną ! Mam nadzieję że Niemcy jeszcze coś strzelą i będzie miłe zakończenie niedzielnego wieczoru.  OT: Komorowski po tej debacie znów będzie miał jakieś dwa punkty wyborczej mniej. Nie wierzę ale wydaję mi się że wypada nawet gorzej od Napieralskiego.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
nie ma to jak qc i problemy domowe uzytkownikow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przyszlosc "niemieckiego" futbolu lezy w kadrze u16: Odisseas Vlachodimos - Noah Korczowski, Robin Yalcin, Leart Pacarada, Nico Perrey - Koray Kacinoglu, Emre Can, Timo Cecen, Levent Aycicek - Erich Berko, Marvin Duksch Maja pake 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Podolski wogóle jest jakiś dziwny w klubie gra słabiutko i w dodatku w jakimś słabym FC Koln, a w reprezentacji Niemiec jest jednym z najlepszych  Podolski nic nie gra ,trafil w pilke i przy pomocy bramkarza strzelil bramke nic wiecej nie pokazal
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Odisseas Vlachodimos - Noah Korczowski, Robin Yalcin, Leart Pacarada, Nico Perrey - Koray Kacinoglu, Emre Can, Timo Cecen, Levent Aycicek - Erich Berko, Marvin Duksch Czysta rasa aryjska 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do czego to doszło że Polacy strzelają gole dla reprezentacji Niemiec  a dla Nas swego czasu murzyn i Brazylijcyzk.. Koniec świata  klose nie jest polakiem ,jest volksdeutschem ale głupi jesteś i pewnie nawet nie wiesz co mówisz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podolski wogóle jest jakiś dziwny w klubie gra słabiutko i w dodatku w jakimś słabym FC Koln, a w reprezentacji Niemiec jest jednym z najlepszych  bo tu graja na niego a w Koln musi sam brac sie za rozgrywanie i szukanie pilki w Munchen tez bramki strzelal jak mial dobra pomoc za soba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przyszlosc "niemieckiego" futbolu lezy w kadrze u16: Odisseas Vlachodimos - Noah Korczowski, Robin Yalcin, Leart Pacarada, Nico Perrey - Koray Kacinoglu, Emre Can, Timo Cecen, Levent Aycicek - Erich Berko, Marvin Duksch Maja pake  Grają tam wogóle jacyś niemcy? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odisseas Vlachodimos - Noah Korczowski, Robin Yalcin, Leart Pacarada, Nico Perrey - Koray Kacinoglu, Emre Can, Timo Cecen, Levent Aycicek - Erich Berko, Marvin Duksch Czysta rasa aryjska  k..wa a ten Noah Korczowski to mieszanka czego ??? bo nasi chyba też przy tym byli 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
jakies propozycje co to betów live po przerwie ?
rogi ? gole ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ku.rwa dalem under kartek
nie ma za faule ale raz za wymuszenie a druga za jakies krzyki
oby dociagneli z underem
chyba bedzie dobrze niemcy beda klepali kontrolowali bez paniki czemu dales under ? nie widziales statow tego sędziego ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|