|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam wrazenie ze Wlodkowi sie chce smiac z jacka i ucieka wzrokiem od niego zeby nie parsknac 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
smiejscie sie smiejscie z kolesia, ale 3/4 osob moze mu buty lizac. Nie kazdego Bóg pieknego stworzyl...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie HAGi ale coz zrobic, trzeba sie czasem posmiac, smiech to zdrowie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pewnie HAGi ale coz zrobic, trzeba sie czasem posmiac, smiech to zdrowie  to do klubu i blachary ogladac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wybacze temu burakowi co sedziowal HAGII - ten sędzia na poprzednim mundialu miał średnią 3 kartki - w 5 meczach !!! Po prostu daje bardzo rzadko - taki ma styl... To dlaczego nikt nie napisał tego w temacie gdzie pisałem o kartkach? To już 3 osoba, która pisze na quasi o tym, a w temacie oczywiście nikt się nie podzieli. A tak w ogóle to skąd się w takim razie brały takie statystyki w meczach pucharowych, międzynarodowych itd. bo o lidze to już nie wspominam... A poza tym to dziś fatalny, jedynie Holandia trafiona. No ale nie można zawsze wygrywać  qrcze Ghost - ja myślałem,że jak ktoś gra kartki,to jego zasranym obowiązkiem jest poszukać statystyk na poprzednim mundialu (najwyższa ranga imprezy). Napisałem do mario145 swoje zdanie na temat tego meczu bo chciał wiedzieć.Poza tym niektórzy tu pracują...
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
no ale nową zelandię to chyba powiozą spokojnie. Ee tam, nie lekceważcie aż tak tej Nowej Zelandii. Słowenia też miała spokojnie powieźć Algierię, a różnicy poziomu za bardzo nie było tam widać. Zresztą, przepraszam was bardzo - Słowacja to przeciętniak który miał wyjątkowo słabą grupę. Czechy w mocnym kryzysie, Polska to wiadomo, do tego Słowenia i Ulster. Byli na tyle dobrzy żeby z tej łatwej grupy wyjść, ale nie liczcie na to, że na tym mundialu odegrają jakąkolwiek rolę. Dla mnie to spotkanie dwóch mundialowych słabeuszy, przy czym jak wyspiarze zagrają ambitnie i walecznie to znów tej różnicy nie będzie za bardzo widać. Będą się tam kopać i murować.
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
no ale nową zelandię to chyba powiozą spokojnie. Ee tam, nie lekceważcie aż tak tej Nowej Zelandii. Słowenia też miała spokojnie powieźć Algierię, a różnicy poziomu za bardzo nie było tam widać. Zresztą, przepraszam was bardzo - Słowacja to przeciętniak który miał wyjątkowo słabą grupę. Czechy w mocnym kryzysie, Polska to wiadomo, do tego Słowenia i Ulster. Byli na tyle dobrzy żeby z tej łatwej grupy wyjść, ale nie liczcie na to, że na tym mundialu odegrają jakąkolwiek rolę. Dla mnie to spotkanie dwóch mundialowych słabeuszy, przy czym jak wyspiarze zagrają ambitnie i walecznie to znów tej różnicy nie będzie za bardzo widać. Będą się tam kopać i murować. dokładnie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie wybacze temu burakowi co sedziowal HAGII - ten sędzia na poprzednim mundialu miał średnią 3 kartki - w 5 meczach !!! Po prostu daje bardzo rzadko - taki ma styl... To dlaczego nikt nie napisał tego w temacie gdzie pisałem o kartkach? To już 3 osoba, która pisze na quasi o tym, a w temacie oczywiście nikt się nie podzieli. A tak w ogóle to skąd się w takim razie brały takie statystyki w meczach pucharowych, międzynarodowych itd. bo o lidze to już nie wspominam... A poza tym to dziś fatalny, jedynie Holandia trafiona. No ale nie można zawsze wygrywać  qrcze Ghost - ja myślałem,że jak ktoś gra kartki,to jego zasranym obowiązkiem jest poszukać statystyk na poprzednim mundialu (najwyższa ranga imprezy). Napisałem do mario145 swoje zdanie na temat tego meczu bo chciał wiedzieć.Poza tym niektórzy tu pracują... wszystko sie zgadza onda  trzeba sprawdzac i to obowiazek:) jak to sie mowi izi underek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
43 z 50 przegranych euro odrobione  under 1,5 gola w meczu Hafnarfjordur v KR Reykjavik po 3.55 i teraz over 2.1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jutro remisik Canarinios z komunistami  Brazylia wygra
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jutro remisik Canarinios z komunistami  Brazylia wygra odważna teza..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie bój wygra 
|
|