|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy mógłbym prosić o polecenie dobrej komedii, coś na podobieństwo "She's out of my league" lub "American Pie"?
Oglądałem sporo tych filmów, jednak komedii z prawdziwego zdarzenia to nie wiele, z ostatnich tytułów to napewno "Kac Vegas" mi przypadło do gustu, ale tak jak mówię, nie za dużo tego typu filmów jest lub też było produkowanych w ostatnich latach.
Podrawiawiam,
SLAV
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
FILMY OPARTE NA AUTENTYCZNYCH WYDARZENIACH:
Cindarella Man Fylying Scottsman Flyboys Wróg u Bram Przebłysk Geniuszu Wytańczyć marzenia 9 rota American Gangster Hachiko Public Enemies Capote Blow Monster Rise Of The Footsolider W Pogoni Za Szczęściem An American Crime Invictius Frost/Nixon Good Night and Good Luck Ray The Hurricane Walk The Line Charlie Wilson's War Hotel Rwanda Strzelając Do Psów
Zróbmy jakieś większe zestawienie, każdy niech dopisuje swoje, jak sie mu przypomni albo coś. Ja dorzuciłem jeszcze swoje 2 ulubione pozycje, nie wiem jak mogłem zapomnieć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy mógłbym prosić o polecenie dobrej komedii, coś na podobieństwo "She's out of my league" lub "American Pie"?
Oglądałem sporo tych filmów, jednak komedii z prawdziwego zdarzenia to nie wiele, z ostatnich tytułów to napewno "Kac Vegas" mi przypadło do gustu, ale tak jak mówię, nie za dużo tego typu filmów jest lub też było produkowanych w ostatnich latach.
Podrawiawiam,
SLAV Eurotrip Good Luck Chuck Bruce Wszechmogący Dziewczyna moich koszmarów Wszystkie polecam z czystym sumieniem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja z komedii polecam Eurotrip, Harold & Kumar go to the White Castle, Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay . Jesli nie ogladales ktorejs z powyzszych to powinienes, nie zawiedziesz sie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do filmow autentycznych dorzucam na koniec moj ulubiony..  Cindarella Man Fylying Scottsman Flyboys Wróg u Bram Przebłysk Geniuszu Wytańczyć marzenia 9 rota American Gangster Hachiko Public Enemies Capote Blow Monster Rise Of The Footsolider W Pogoni Za Szczęściem An American Crime Invictius Frost/Nixon Good Night and Good Luck Ray The Hurricane Walk The Line Charlie Wilson's War Hotel Rwanda Strzelając Do Psów Piękny umysł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podrawiawiam,
SLAV Eurotrip Good Luck Chuck Bruce Wszechmogący Dziewczyna moich koszmarów Wszystkie polecam z czystym sumieniem  Dorzucam Road trip Boat trip Mamisynek Little man Sex is zero 1,2 (kupa smiechu)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam. Wczoraj byłem na "The A-Team" i muszę powiedzieć, że naprawdę mi się podobał ten film. Dla mnie to typowa kinówka na wyjście ze znajomymi na luzie. Wszyscy, kobitki i faceci się dobrze bawili. Sam obraz to film akcji z elementami komedii i bajki hehe. Kilka trochę przesadzonych sytuacji nie przeszkadza w odbiorze. Niezłe dialogi, momentami naprawdę śmieszne.Aktorstwo nie przeszkadza, wyróżniłbym znanego z "Discrit 9" Sharlto Copley'a świetnie grającego Murdocka. Chociaż film trwa prawie 2 godziny w ogóle się nie dłuży. Polecam. Mocne 7+/10
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Zróbmy jakieś większe zestawienie, każdy niech dopisuje swoje, jak sie mu przypomni albo coś. Ja dorzuciłem jeszcze swoje 2 ulubione pozycje, nie wiem jak mogłem zapomnieć. Changeling Miasto Boga Stuey Dług Goodfellas The Elephant Man Raging Bull Stuey to trochę słabsza realizacja ale dobrze się ogląda.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do autentykow dodajcie: The Bucket list, Into the wild
Do komedii: Mrowki w gaciach, Parcie na tarcie, Napoleon Dynamit, Hitch, Cała ona, To nie kolejna komedia dla kretynow, Szkoła dla drani, Kocurek
Sory, ale tytuly z glowy wiec raz polski, raz orginalny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
FILMY OPARTE NA AUTENTYCZNYCH WYDARZENIACH (c.d.) Redemption: The Stan Tookie Williams Story Erin Brockovich Alpha Dog Perfect Storm Touching the Void Open Water (1 bardzo słaba ,2 dobra  ) Ali World Trade Center Zodiac The Bank Job Aviator Heavenly Creatures Schindler's List Awakenings Polecam !!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Heh, ale polecić można. Z komedii polecam serdecznie. Przygody Cheecha and Chonga: Up in smoke, Next movie, Still smoking. Te 3 zajebiste z całej serii. I do tego podobała mi się komedia Babcisynek 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a może polecicie jakieś filmy o tematyce szpiegowskiej, ew. złodziejach itp  oprócz trylogii Bourne`a Polece Ci cos zdecydowanie lepszego seriale: angielski - Hustel amerykanski - Leverage Polecam, napewno sie nie zawiedziesz. A lepsze od filmow bo wiele odcinkow i strasznie wciagajace  Leverage się rozkręca? Bo pierwszy odcinek bardzo przeciętny. Hustle zajebiste.
|
|
|
|
|
Live fast, die young
|
|
Live fast, die young
Ja wlasnie ogladam sobie Leverage. Polknalem pol I sezonu w 2 dni, wiec troche mnie wciagnal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a może polecicie jakieś filmy o tematyce szpiegowskiej, ew. złodziejach itp  oprócz trylogii Bourne`a Polece Ci cos zdecydowanie lepszego seriale: angielski - Hustel amerykanski - Leverage Polecam, napewno sie nie zawiedziesz. A lepsze od filmow bo wiele odcinkow i strasznie wciagajace  Leverage się rozkręca? Bo pierwszy odcinek bardzo przeciętny. Hustle zajebiste. Zdecydowanie tak. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.filmweb.pl/serial/V+Go%C5%9Bcie-2009-513781 mi sie widzi tylko niestety 1sezon ma 12 odcinków a następny sezon ponoś trzeba czekać z rok 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lucart średniawka straszna ten serial V
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Ja z komedii polecam Supersamiec Babcisynek Nie zadzieraj z fryzjerem Kacvegas -szczególnie polecam Wykiwać klawisza Poznaj moich Spartan Boski żigolo w Europie i wiele wiele innych, ale te naprawde warto pooglądać !!!
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Shes.Out.Of.My.League.2010.DVDRip.XviD-DUBBY ma ktoś napisy ????
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|