|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
5-1 ale to bylo potrzebne 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
jak ktos jest ciota to jest nia Tomek  Hampello ja bajbus tez jemu kibicuje  hehehhe koń by się uśmiał !
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Benzo e tam kon czasami nienawisc potrafi zaslepic racjonalne myslenie ale my wiemy swoje ! GO GO GOLLOB ! 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
Amir Khan kazdy kibicuje komu chce, ale to nie powod zeby sie wyzywac Dla mnie Jarek jest lepiej ulozonym zawodnikiem w tym sezonie widac ze trafil sprzetowo, odpowiednie osoby w parkingu  ale zobaczymy jak bedzie
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Nie rozumiesz nie oto mi chodzi. Ktos kto mowi ze Gollob to ciota. Mowi tak o czlowieku ktory w zyciu przeprowadzil wiecej ryzykownych akcji niz duma Smigla zjadala chleba nie ma zadnego pojecia o tym sporcie. Nazywajac Golloba ciota przy kontrascie Hampela ktory w claym swoim zyciu nigdy nie przeprowadzil zadnego ulanskiego ataku z czwartej pozycji na pierwszej jest totalna hipokryzja.To mialem na mysli. Tak wiem sszkoda klawiatury ale musialem. Ten ostatni raz  Sałata power 
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
No masz racje, miałem podobne zdanie o Jarku z czasów WTS jak go poznałem. Ale w tym roku , widać diametralne zmiany nawet w jego jeździe. Gollob to wiadomo Gollob tylko on jest strasznie nie regularny, oby mu nie zabrakło tych pkt 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie kłóćcie się. Wszystkich pogodzi Protasiewicz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie rozumiesz nie oto mi chodzi. Ktos kto mowi ze Gollob to ciota. Mowi tak o czlowieku ktory w zyciu przeprowadzil wiecej ryzykownych akcji niz duma Smigla zjadala chleba nie ma zadnego pojecia o tym sporcie. Nazywajac Golloba ciota przy kontrascie Hampela ktory w claym swoim zyciu nigdy nie przeprowadzil zadnego ulanskiego ataku z czwartej pozycji na pierwszej jest totalna hipokryzja.To mialem na mysli. Tak wiem sszkoda klawiatury ale musialem. Ten ostatni raz  Sałata power  Ty jeszcze malo rozumiesz  i malo wiesz o zyciu.. Oprocz umiejetnosci sporotwych w ktorych Hampel w tym sezonie w zadnym stopniu nie ustepuje Gollobowi.. To Tomek jest osoba ograniczona, zadufana w sobie i przekonana o swojej znakomitosci a Hampel pomimo tego jak jezdzi jest skromnym kolesiem, ktory zamiast gadac woli jezdzic i ktory jak mu nie idzie nie zwala winy na wszytskich innych na sprzet albo wymysla ze jest chory tak jak to bylo w ost gp patrz Gollob  i to tyle w temacie.. zreszta to Ty zaczales temat uzywajac slow ciota.. ja tylko stwierdzilem ze blizej do cioty Gollobowi.. to na tyle.. 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Rozumiem ze go znasz ?????? zresza szkoda klawiatury. Jest przekonany bo jest NAJLEPSZY. I dopoki bedzie isttnial swiat. Dopoki bedzie istnial sport zuzlowy nigdy nikt nie osiagnie tyle co on.Nikt urodzony w Polsce i z Polska w sercu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wystarcza wywiady w ktorych to widac  szkoda klawiatury masz racje.. jedyna rzecz z ktora sie zgodze. Tomek juz ma swoje lata i jak narazie mu one nie starczyly zeby zdobyc tytul  a przed Hampelkiem jeszcze duzo duzo czasu i zobaczymy czy nie osiagnie wiecej 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Był taki jeden który by pogodził obu i dzisiaj byłby na tronie GP ----RAFAŁ KURMAŃSKI---
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Był taki jeden który by pogodził obu i dzisiaj byłby na tronie GP ----RAFAŁ KURMAŃSKI---  wychowanek ZetGie 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Hampel nigdy nie bedzie mistrzem swiata.Bo jest za miekki i nie ma grama charyzmy ani jaj. Ale ma za to Patrycje , Nadie i dom w Pile. Ma dla kogo zyc i niech zyje.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Przestan Norbax Kurman w momencie smierci mial 22 lata i byl noj najmem na arenie miedzynarodowej
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ALE CHUDEGO WOZIŁ JAK SZMATE I TO WBYDGOSZCZY RAZEM Z KUJAWĄ ROBILI ICH NA 5-1 JAK CHCIELI A MOZE ZAPRZECZYSZ ?
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Kiedy dokladnie masz rlacha daj link  i nie osmieszaj sie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Polska dzieli sie na dwa obozy jeden za Gollobem,drugi przeciw nikt mu nie zabierze tytułow i pkt wywalczonuch na torze ale też nikt mu nie da charakteru ,najbardziej wkurzają mnie jego wywiady i biegi do telefonu gdy przegra bieg tak nie postępuje mistrz. Sam postawiłem na chudego w robocie że będzie lepszy od J.H w Toruniu tam nie powinno byc na niego bata. koniec.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
musze poszperac w wynikach,ale to prawda zresztą Kurmanek na wyjazdach zawsze wymiatał a mecz w bydzi był długo komentowany
|
|
|
|
|
HT2/FT1
|
|
HT2/FT1
|
|
|