wogole pomoc anglikow to dzisiaj dramat , zamiast podawac to sie kiwali i zawsze tracili pilke, nie lepiej z obroncami, holuje obronca pilke , nie pdoaje , podbiega algierczyk z tylu i z palcem w dupie wybija pilke, grali jakby nic nie ogarniali oco chodziw tej dysycplinie
a jak sie zapatrujecie na niedzielne Slowacja-Paragwaj 2? kursy rzedu 2.00
Slowacy jakby zagrali tak samo jak z NZ to beda bez sztycha, minimalisci, dobrze ze zostali ukarani ta bramka dla NZ.. ale heh wyglada mi to bardzo podobnie do dzisiejszego meczu Ameryki
a jak sie zapatrujecie na niedzielne Slowacja-Paragwaj 2? kursy rzedu 2.00
Slowacy jakby zagrali tak samo jak z NZ to beda bez sztycha, minimalisci, dobrze ze zostali ukarani ta bramka dla NZ.. ale heh wyglada mi to bardzo podobnie do dzisiejszego meczu Ameryki
Normalnie brał bym paragwaj ale po tym co sie dzisiaj stało słwacja -1 <boks>
dla mnie Holandia zostanie mistrzem swiata Ciekawe jakie kursy na nich w tym momencie
Ty chyba z dywanu na podloge vendetta spadles. W tym momencie to wrozenie z fusow kto zostanie mistrzem swiata. Poki co Argentyna miazdzy,
co Ty tak sie spinasz czlowieczku 2 zł wtopiles? hehe Ja mysle ze Holandia i tyle... to jest moija subiektywna opinia a dywanów od dawna w domu nie mam.... one chyba wyszly z mody kilkanascie lat temu? hehe
Nie widziałem wszystkich spotkan, ale ciekawie gra Meksyk, to znaczy podobało mi sie spotkanie z Francja. W pierwszym meczu lekka trema przeciwko gospodarzom i wuwuzelom. Chyba zaczne im kibicowac