Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 26 z 42 1 2 24 25 26 27 28 41 42
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Wychowany_Na_Nalewce
no to zwrocik smile a niedługo Gollob i Hampel jadą boks

mial mi woffinden over 3 zamykac kupon

i dupa przez glupote swoja

koniec bukmacherki do 22 czerwca czekam na rozliczenie dlugo terminowego zakladu

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Miedzinski namiesza smile

R
The worm
The worm
R Offline
Originally Posted by kobay
under i remis

grin

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
ja gram dunczykow wiec sobie podarujcie typ na nich bo w przelamanie Moje to nawet ja juz nie wierze frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ku.rwa 3 tripel i znowu 1 mecz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
bez endu bez endu, widze te reklame to dodatkowo mnie wkórwia, i mam ochote wyierddolic tv przez okno WUWUZELE wwwwwwwwwwwwwwwww

H
addict
addict
H Offline
Originally Posted by kardynal20

mial mi woffinden over 3 zamykac kupon

i dupa przez glupote swoja

koniec bukmacherki do 22 czerwca czekam na rozliczenie dlugo terminowego zakladu

jakiego, jeśli to nie tajemnica?

pochwal się smile

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by Szewa
A mi się podoba, nie stawiam i nie muszę ulegać fałszywym emocjom. Fajnie się ogląda większość spotkań od II kolejki, alkohol się leje, czego chcieć więcej laugh

To chyba musisz naprawde sporo chlac codziennie od 13 skoro te mecze Ci sie podobaja... Na trzezwo nie daje rady "podziwiac" tych artystow futbolu...

Tenis Trader
Tenis Trader
Dobre mistrzostwa można poznać po tym jak się kończą, a nie rozpoczynają.

Ja słabiutko pamiętam jak wyglądała rywalizacja w grupach na poprzednich mundialach. Prawdziwe emocje dopiero w fazie pucharowej mnie łapią.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A mi się podoba, nie stawiam i nie muszę ulegać fałszywym emocjom. Fajnie się ogląda większość spotkań od II kolejki, alkohol się leje, czego chcieć więcej laugh

zdecydowanie popieram ... bez niezdrowych emocji

no ale codziennej tasiemki to se nie mogę podarować, ale nie liczę na wygraną tongue

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by AMATORnowicjusz
ja gram dunczykow wiec sobie podarujcie typ na nich bo w przelamanie Moje to nawet ja juz nie wierze frown

Ojro na poprzedniej stronie już wydał wyrok na duńczyków wink

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Buahah, nie moge z tego bambusa w studiu laugh laugh laugh

Ale inteligent laugh

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
under i remis

grin
piwo gratulacje aplauz

Q
Qcz Offline
old hand
old hand
Q Offline
Potrzebuje zapisu meczu Ghany minuta po minucie, ale nie ze strony fifa.com, bo mają błąd i buki na tej podstawie źle rozliczyli zakład. Może ktoś zna stronę, która minute po minucie opisywała akcje?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by barciu

To chyba musisz naprawde sporo chlac codziennie od 13 skoro te mecze Ci sie podobaja... Na trzezwo nie daje rady "podziwiac" tych artystow futbolu...
Wczorajsza gra Algierii czy dzisiejsza Australii bardzo mi się podobała. Nie wiem, może coś ze mną jest nie tak, ale samo obserwowanie taktyki sprawia mi również sporo radości, nie tylko strzelane bramki. Poza tym oglądając mecze miejmy świadomość, że nie każdy zespół wychodzi na boisko z zamiarem strzelenia dziesięciu goli. Niektórym wystarcza remis i dlatego taką wagę przywiązują do defensywy. Druga sprawa: faworyci mają świadomość tego, że dojście do finału to konieczność rozegrania siedmiu spotkań. Trzeba umiejętnie szafować siłami, bo nie sztuką jest się wystrzelać w pierwszym meczu, zostawiając przy okazji kupę zdrowia na boisku. Dojdą kontuzje, zmęczenie, kartki i nie będzie miał kto grać w fazie pucharowej. Pamiętajmy o tym.

Nie zmienia to oczywiście faktu, że trafiają się mecze kiepskie, jak w pierwszej kolejce, czy dzisiejsza pierwsza połowa meczu Holendrów. Ale generalnie nie narzekam i od kilku dni z przyjemnością oglądam każdy mecz smile

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Bzyku
Originally Posted by AMATORnowicjusz

Ojro na poprzedniej stronie już wydał wyrok na duńczyków wink

czyli kumulacja zlych emocji albo dwa minusy daja plus hmm .. nie wiem ale patrzac na to jak gral kamerun w pierwszym meczu to jakos te Duny kuszza choc ich wypocin z Pomaranczowymi nie widzialem niestety jak to wygladalo?

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Qcz
Potrzebuje zapisu meczu Ghany minuta po minucie, ale nie ze strony fifa.com, bo mają błąd i buki na tej podstawie źle rozliczyli zakład. Może ktoś zna stronę, która minute po minucie opisywała akcje?
www.livescore.com [livescore.com]

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by barciu

Wczorajsza gra Algierii czy dzisiejsza Australii bardzo mi się podobała. Nie wiem, może coś ze mną jest nie tak, ale samo obserwowanie taktyki sprawia mi również sporo radości, nie tylko strzelane bramki. Poza tym oglądając mecze miejmy świadomość, że nie każdy zespół wychodzi na boisko z zamiarem strzelenia dziesięciu goli. Niektórym wystarcza remis i dlatego taką wagę przywiązują do defensywy. Druga sprawa: faworyci mają świadomość tego, że dojście do finału to konieczność rozegrania siedmiu spotkań. Trzeba umiejętnie szafować siłami, bo nie sztuką jest się wystrzelać w pierwszym meczu, zostawiając przy okazji kupę zdrowia na boisku. Dojdą kontuzje, zmęczenie, kartki i nie będzie miał kto grać w fazie pucharowej. Pamiętajmy o tym.

Nie zmienia to oczywiście faktu, że trafiają się mecze kiepskie, jak w pierwszej kolejce, czy dzisiejsza pierwsza połowa meczu Holendrów. Ale generalnie nie narzekam i od kilku dni z przyjemnością oglądam każdy mecz smile
jaki alkohol pijesz ? bo ja z tych co narzekają laugh

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
cadiz po overa!

Strona 26 z 42 1 2 24 25 26 27 28 41 42

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, alfa, rafal08, $-man, betowiec, forty, rymoholik, burbon, Akhu), 2,445 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,292
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025