|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to zwrocik  a niedługo Gollob i Hampel jadą  mial mi woffinden over 3 zamykac kupon i dupa przez glupote swoja koniec bukmacherki do 22 czerwca czekam na rozliczenie dlugo terminowego zakladu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to zwrocik  a niedługo Gollob i Hampel jadą  Miedzinski namiesza 
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja gram dunczykow wiec sobie podarujcie typ na nich bo w przelamanie Moje to nawet ja juz nie wierze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ku.rwa 3 tripel i znowu 1 mecz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bez endu bez endu, widze te reklame to dodatkowo mnie wkórwia, i mam ochote wyierddolic tv przez okno WUWUZELE wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
no to zwrocik  a niedługo Gollob i Hampel jadą  mial mi woffinden over 3 zamykac kupon i dupa przez glupote swoja koniec bukmacherki do 22 czerwca czekam na rozliczenie dlugo terminowego zakladu jakiego, jeśli to nie tajemnica? pochwal się 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mi się podoba, nie stawiam i nie muszę ulegać fałszywym emocjom. Fajnie się ogląda większość spotkań od II kolejki, alkohol się leje, czego chcieć więcej  To chyba musisz naprawde sporo chlac codziennie od 13 skoro te mecze Ci sie podobaja... Na trzezwo nie daje rady "podziwiac" tych artystow futbolu...
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Dobre mistrzostwa można poznać po tym jak się kończą, a nie rozpoczynają.
Ja słabiutko pamiętam jak wyglądała rywalizacja w grupach na poprzednich mundialach. Prawdziwe emocje dopiero w fazie pucharowej mnie łapią.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mi się podoba, nie stawiam i nie muszę ulegać fałszywym emocjom. Fajnie się ogląda większość spotkań od II kolejki, alkohol się leje, czego chcieć więcej  zdecydowanie popieram ... bez niezdrowych emocji no ale codziennej tasiemki to se nie mogę podarować, ale nie liczę na wygraną 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
ja gram dunczykow wiec sobie podarujcie typ na nich bo w przelamanie Moje to nawet ja juz nie wierze  Ojro na poprzedniej stronie już wydał wyrok na duńczyków 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mi się podoba, nie stawiam i nie muszę ulegać fałszywym emocjom. Fajnie się ogląda większość spotkań od II kolejki, alkohol się leje, czego chcieć więcej  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 gratulacje 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Potrzebuje zapisu meczu Ghany minuta po minucie, ale nie ze strony fifa.com, bo mają błąd i buki na tej podstawie źle rozliczyli zakład. Może ktoś zna stronę, która minute po minucie opisywała akcje?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mi się podoba, nie stawiam i nie muszę ulegać fałszywym emocjom. Fajnie się ogląda większość spotkań od II kolejki, alkohol się leje, czego chcieć więcej  To chyba musisz naprawde sporo chlac codziennie od 13 skoro te mecze Ci sie podobaja... Na trzezwo nie daje rady "podziwiac" tych artystow futbolu... Wczorajsza gra Algierii czy dzisiejsza Australii bardzo mi się podobała. Nie wiem, może coś ze mną jest nie tak, ale samo obserwowanie taktyki sprawia mi również sporo radości, nie tylko strzelane bramki. Poza tym oglądając mecze miejmy świadomość, że nie każdy zespół wychodzi na boisko z zamiarem strzelenia dziesięciu goli. Niektórym wystarcza remis i dlatego taką wagę przywiązują do defensywy. Druga sprawa: faworyci mają świadomość tego, że dojście do finału to konieczność rozegrania siedmiu spotkań. Trzeba umiejętnie szafować siłami, bo nie sztuką jest się wystrzelać w pierwszym meczu, zostawiając przy okazji kupę zdrowia na boisku. Dojdą kontuzje, zmęczenie, kartki i nie będzie miał kto grać w fazie pucharowej. Pamiętajmy o tym. Nie zmienia to oczywiście faktu, że trafiają się mecze kiepskie, jak w pierwszej kolejce, czy dzisiejsza pierwsza połowa meczu Holendrów. Ale generalnie nie narzekam i od kilku dni z przyjemnością oglądam każdy mecz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja gram dunczykow wiec sobie podarujcie typ na nich bo w przelamanie Moje to nawet ja juz nie wierze  Ojro na poprzedniej stronie już wydał wyrok na duńczyków  czyli kumulacja zlych emocji albo dwa minusy daja plus hmm .. nie wiem ale patrzac na to jak gral kamerun w pierwszym meczu to jakos te Duny kuszza choc ich wypocin z Pomaranczowymi nie widzialem niestety jak to wygladalo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potrzebuje zapisu meczu Ghany minuta po minucie, ale nie ze strony fifa.com, bo mają błąd i buki na tej podstawie źle rozliczyli zakład. Może ktoś zna stronę, która minute po minucie opisywała akcje? www.livescore.com [livescore.com]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A mi się podoba, nie stawiam i nie muszę ulegać fałszywym emocjom. Fajnie się ogląda większość spotkań od II kolejki, alkohol się leje, czego chcieć więcej  To chyba musisz naprawde sporo chlac codziennie od 13 skoro te mecze Ci sie podobaja... Na trzezwo nie daje rady "podziwiac" tych artystow futbolu... Wczorajsza gra Algierii czy dzisiejsza Australii bardzo mi się podobała. Nie wiem, może coś ze mną jest nie tak, ale samo obserwowanie taktyki sprawia mi również sporo radości, nie tylko strzelane bramki. Poza tym oglądając mecze miejmy świadomość, że nie każdy zespół wychodzi na boisko z zamiarem strzelenia dziesięciu goli. Niektórym wystarcza remis i dlatego taką wagę przywiązują do defensywy. Druga sprawa: faworyci mają świadomość tego, że dojście do finału to konieczność rozegrania siedmiu spotkań. Trzeba umiejętnie szafować siłami, bo nie sztuką jest się wystrzelać w pierwszym meczu, zostawiając przy okazji kupę zdrowia na boisku. Dojdą kontuzje, zmęczenie, kartki i nie będzie miał kto grać w fazie pucharowej. Pamiętajmy o tym. Nie zmienia to oczywiście faktu, że trafiają się mecze kiepskie, jak w pierwszej kolejce, czy dzisiejsza pierwsza połowa meczu Holendrów. Ale generalnie nie narzekam i od kilku dni z przyjemnością oglądam każdy mecz  jaki alkohol pijesz ? bo ja z tych co narzekają 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|