|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ARTUROS8 Ginebra po 2.52 ładnie wyglada. pierwszego meczu nie gram, chcoiaz tutaj bedzie pewne pogrom TNT, ostatnio przegrali wiec jaj nie bedzie  No i ja myślę nad Ginebrą ostatnio na wyjeżdzie 1 pkt z Air dostali to teraz u siebie będą chcieli wygrać a ten ich przeciwnik Derby Aces Llamados jaką formę prezentuje osatnio ? I czy czysty win czy handi bezpieczniej ale mniej kaski ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Kibice z Niemiec są oburzeni. Szefowie niemieckiej federacji piłkarskiej już zarezerwowali podopiecznym Joachima Loewa bilety powrotne z RPA. Na kiedy? Na... najbliższy czwartek. Czyżby byli przekonani, że piłkarze nie zdołają awansować do 1/8 finału?"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ARTUROS8 Ginebra po 2.52 ładnie wyglada. pierwszego meczu nie gram, chcoiaz tutaj bedzie pewne pogrom TNT, ostatnio przegrali wiec jaj nie bedzie  No i ja myślę nad Ginebrą ostatnio na wyjeżdzie 1 pkt z Air dostali to teraz u siebie będą chcieli wygrać a ten ich przeciwnik Derby Aces Llamados jaką formę prezentuje osatnio ? I czy czysty win czy handi bezpieczniej ale mniej kaski ? wg mnie czysta jedynka powinna wejsc, sebkos kiedys pisal, ze Ginebra to mocno poukladana ekipa, ostatnio nawet to wygladalo, jednak przez koncowke przegrali. nalezalo im, dzis powinno byc lepiej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Clement  Niemcy  Fish  Bondarenko  jazda po 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie miałem zapytać - craax - dlaczego Schuttler i Llodra. Francuz ładnie zamiata w tym roku na trawie, ale czy nie ma za krótkiej szczotki na Andego. Inna sprawa, że kursy wyborne i spadają. W drugim przypadku myślałem o Denisie, a ty mnie zbiłeś z tropu ( wczoraj Twój Reister ładnie wszedł ). Sam nie wiem, trzeba jeszcze poczekać i poobserwować trendy wśród inwestorów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ARTUROS8 Ginebra po 2.52 ładnie wyglada. pierwszego meczu nie gram, chcoiaz tutaj bedzie pewne pogrom TNT, ostatnio przegrali wiec jaj nie bedzie  No i ja myślę nad Ginebrą ostatnio na wyjeżdzie 1 pkt z Air dostali to teraz u siebie będą chcieli wygrać a ten ich przeciwnik Derby Aces Llamados jaką formę prezentuje osatnio ? I czy czysty win czy handi bezpieczniej ale mniej kaski ? wg mnie czysta jedynka powinna wejsc, sebkos kiedys pisal, ze Ginebra to mocno poukladana ekipa, ostatnio nawet to wygladalo, jednak przez koncowke przegrali. nalezalo im, dzis powinno byc lepiej  No to stawiam na 1 ostatnio dali zarobić to i dziś dadzą 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Dla Rainera trawa jedyna okazja w roku aby cokolwiek pokazać, bo tutaj jakby nie patrzeć prezentuje się całkiem nieźle.
Istomina nie lubię, nie trawię, jest słaby (dla mnie).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Davydenko ?:) wiem ze to walkarz, ale mu chyba calkiem niezle zawsze szlo na wimbledonie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie a Rybka z handi -5,5 czy bezepieczniej czyste win za 1,3, chyba Florian nie ma żadnych argumentów na Fisha, jedynie wynik z Ciliciem trochę może zamazywać obraz łatwego win amerykańca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
panowie popodsyla ktos thiemo de baakera z giraldo ...mozna z bramki ...a za godzine w trase jade.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie miałem zapytać - craax - dlaczego Schuttler i Llodra. Francuz ładnie zamiata w tym roku na trawie, ale czy nie ma za krótkiej szczotki na Andego. Inna sprawa, że kursy wyborne i spadają. W drugim przypadku myślałem o Denisie, a ty mnie zbiłeś z tropu ( wczoraj Twój Reister ładnie wszedł ). Sam nie wiem, trzeba jeszcze poczekać i poobserwować trendy wśród inwestorów. Schuettler na trawie jest w swoim zywiole, gra pewnie ,dokladnie , spokojnie bez przypalania a i serwis ma dobry , kursy wg mnie powinny byc odwrotnie ustawione na moje oko wiec musze brac Llodra ze wzgledu na kurs i gre Roddicka w poprzednim turnieju ( sredniawa , albo i 'kiepskawa' ) , jak bedzie siedzial serwis to bedzie Rod mial duze klopoty , ewentualnie jakies handi no Reister dosc ladnie pogral 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra widze ze bede musial ryzykowac zycie i wchodzic na ethernet podczas jazdy. dzieki forum mecz.pl ze zgine. wielkie dzieki  ;b
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dobra widze ze bede musial ryzykowac zycie i wchodzic na ethernet podczas jazdy. dzieki forum mecz.pl ze zgine. wielkie dzieki  ;b hehhehe  zatrzymasz sie i nie zginiesz:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siema  co tam dzis proponujesz?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
panowie popodsyla ktos thiemo de baakera z giraldo ...mozna z bramki ...a za godzine w trase jade. Daj numer
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra widze ze bede musial ryzykowac zycie i wchodzic na ethernet podczas jazdy. dzieki forum mecz.pl ze zgine. wielkie dzieki  ;b daj mi ten numer to ci posle jak bede siedzial przy kompie  jak bedziesz w inie to odwiedz spozywczaka na wierzbisnkiego 151 i zrob duze zakupy w ramach podziekowania 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Dobra trzeba coś skręcić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra trzeba coś skręcić  tak od razu po sniadaniu z rana ? 
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Dobra trzeba coś skręcić  tak od razu po sniadaniu z rana ?  hehe nic z tych rzeczy łobuzie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|