|
|
old hand
|
|
old hand
laczny obrot 120pln trzy mozliwosci wyniku (1x2) i trzy mecze na kuponie Mozna grac singla ale muszą być trzy mozliwe wyniki (np.; 1x2, pierwszy gol) ale nie dwa (np. under 2,5). to unlock or withdraw the bonus, the bonus (or other promotional action) received must have been bet three times, on one or more bets on different events, with a minimum of 1.20 odds. Each bet must be placed on an event with three or more outcomes.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Napisałeś do nas 22/05/2010
Dziękujemy za email.
Uprzejmie informujemy, iż Twoja sprawa została skierowana do naszego Działu Promocji. jak tylko otrzymamy..."
i do tej pory cisza troche dlugo a freebeta wciaz nie ma!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
takie buki,z taka polityka powinny znikać jak najszybciej z rynku a reklama na forum jest na pewno wrogim działaniem dla uczestników tego forum ,przykład z lemgo jest jak najbardziej adekwatny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzial Promocji jest do bani daja freebeta na maila a pozniej cisza wciaz brak odpowiedzi i freebeta oczywiscie tez
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z tym freebetem to moj blad tak to jest jak sie maile trzyma na pozniej zagralem w tym kasynie o klikanasie godzin za pozno termin 01.59 w nocy a ja zagralem o 13stej tego samego dnia, mimo wszystko odpowiedzi na maila nie doczekalem, sprawa zalatwiona na LIVE-CHAT i ten sposob komunkacji z nimi jest nalepszy juz druga sprawa zalawiona
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Oferta powitalna
Kwota, którą otrzymasz w BetClic to cashback 55 PLN! Oznacza to, że zwrócimy Ci pieniądze za pierwszy zakład, jeżeli okaże się on przegrany. Grasz praktycznie za darmo, gdyż nic nie ryzykujesz!
UWAGA: to nie jest żaden bonus, którym trzeba obracać! Te pieniądze będziesz mógł natychmiast wypłacić. To naprawdę wyjątkowa oferta, która daje Ci szansę na grę bez żadnego ryzyka!
Sprawdź naszą ofertę, a potem zdecydujesz czy chcesz z nami zostać.
Na przykład:
Decydujesz się postawić 55 zł (15 €) na mecz Legia - Wisła:
1. Zarejestruj się w BetClic
Wypełnij formularz rejestracyjny i potwierdź rejestrację.
2. Złóż pierwszy depozyt.
Aby postawić pierwszy zakład i skorzystać z naszej oferty, musisz złożyć swój pierwszy depozyt w wysokości przynajmniej 15 zł (10 €). Jeżeli całą kwotę postawisz na swój pierwszy zakład, w przypadku przegranej zostanie Ci ona zwrócona w całości (aż do 55 zł)!
3. Postaw pierwszy zakład bez ryzyka.
Jeżeli postawisz swój pierwszy zakład na remis pomiędzy zespołami, a kurs wyniesie np. 6,00, otrzymasz:
55 zł x 6,00 = 330 zł lub 15 € x 6,00 = 90 €
Jeżeli nie będzie remisu, natychmiast zwrócimy Ci postawione pieniądze. To oferta bez żadnego ryzyka!
Bonus dotyczy tylko nowych użytkowników.
Tylko Twój pierwszy zakład spełniający warunki jest refundowany w przypadku przegranej.
Więcej informacji na stronie Betclic.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Na najważniejsze wydarzenie sportowe tego roku przygotowaliśmy specjalnie dla naszych graczy największy i najbardziej ekscytujący jak dotąd konkurs w BetClic: Konkurs piłkarski 2010! Nagrodzimy aż 20 000 osób. Główną nagrodą Jaguar XF! Nie czekaj i zagraj już teraz! Więcej informacji pod poniższym linkiem: http://pl.betclic.com/content.aspx?PageCode=spo_201006wcZapraszam również na stronę: http://betclicworldcup.pl
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam! Czy ktoś z was wie może zakład 1X zalicz się do obrotu czy tez nie bo support mi tu jakieś regułki tylko przysyła.Dzięki z góry za info.Pozdrawiam!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zalicza sie. Oni maja wymogi - min kurs 1,20 na zdazenia 3drogowe - wiec jedynie 1, X lub 2
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak to jest z tym bonusem wpłaciłem 100 dostałem 100 imam zagrac za 300 po kursie 1,2. zdarzenie 3 drogowe. ale te 100 zl co wplacilem moge wyplacic ? spytal bym na LC ale teraz jest niedostepny. a chodzi mi to po glowie bo wpierw myslalem ze mozna obracac na dwudrogowych zakładach. 3 drogowe troche lipa gdzie ja teraz znajde takie "pewniaki" po 1,2
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy otrzymał już ktoś bonus 10 euro na zakłady za zagranie za 10 euro w Grach? Miał być dopisany w czwartek.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jakie są wymagania co do obrotu bonusika za poleconego gracza? Szukałem w ich regulaminie i nie mogę się w tym połapać, jeśli ktoś wie to poproszę o info.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wyślij im emaila z ich stronki po zalogowaniu się,bardzo szybko odpowiadają,o ile się nie to nie trzeba w ogóle obracać , ale nie chcę w błąd wprowadzać
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
sorki za chaos...... ma być .......o ile się nie mylę......
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Generalnie zapaewne standardowo, czyli bonus x 3 po kursie min. 1.20 na zdarzenie przynajmniej o 3 mozliwych wynikach.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ok dzięki chłopaki, ja jeszcze słyszałem o warunku, że trzeba postawić min 10 zakładów  napiszę do supportu chociaż na 1 maila nie odpisali :/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
member
|
|
member
odpowiedź: Uprzejmie informujemy, iż onus ten musi zostać obrócony trzy razy (3x40=120) zanim nastąpić może wypłata z konta. Dla zakładów pojedynczych obstawienia muszą posiadać trzy opcje wyboru np. 1-X-2 (np.: piłka nożna zespół 1, remis, zespół 2; najlepsi piłkarze sezonu, niektóre zakłady F1, ważne żeby miały przynajmniej 3 możliwości), przy kursie minimalnym 1,20 lub wyższym. Zakłady Live nie biorą udział w tej promocji. Możesz także postawić dowolne zakłady wielokrotne. Proszę pamiętać, aby zakłady nie były na to samo zdarzenie.
co to znaczy ze mogę postawić dowolne zakładywielokrotne? tzn skladające się z kliku zdarzeń ale też muszę zachować warunek że maja mieć 3 możliwości (np 1 X 2), czy np mogę postawić dubel tenisa/siatkówki ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
warunek jedno zdarzenie min kurs 1,20 - z opcji trzydrogowe lub może być więcej - 1X2 lub np dokładny wynik,opce na strzelenie goli itd itd.bardzo dobre nawiasem pisząc warunki obrotu.pozdro
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ok wszelkie wątpliwości rozwiane, dzięki i pozdrawiam
|
|