|
|
stranger
|
|
stranger
Witam dosc dlugo szukałam na forum by znalezc cos na temat live betting że nieznalazłam postanowilam zalozyc temat. Szukam buka gdzie mozna pograć na live betting , zaznaczam od razu ze niechodzi mi o problematycznego BAW i jego klony choc live betting maja tam zajefajny. Czy ktoś zna jakies buki gdzie jest live beting na dobrym poziomie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
www.betfair.com [ betfair.com] dosc duzo wydarzen oferuja live. dla przykaldu: wszystkie mecze kobiet i facetow z kazdego wielkoszlemowego turnieju czy chocby wiekszosc wczorajszych meczy z Eleminacji w tym polaczkow.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
popularne mecze znajdziesz w bet365 asiany, under/over strzelcy itp. Gamebookers tez ma spora oferte live
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A ja jestem ciekaw,jak oceniacie atrakcyjność tego typów zakladów?Tzn. czy często gracie na livie,czy uważacie że na zakładach live można nieźle zarobić?
Ze swojej strony muszę przyznać,że dopiero rozpocząłem przygodę z tego typu zakładami.Kiedyś byłem nastawiony raczej sceptycznie,ale okazuje się,że można nieraz znaleźć niezłe perełki.Choć niewątpliwie trzeba być szybkim i opanowanym,tzn. z niezłym wyczuciem.
|
|
|
Link skopiowany do schowka