wiem ze nie zawsze zebys wiedzial co ja przezylem przez okolo 10 lat ostrej gry rece mi sie trzesa w barze nie moge sie widelcem nakarmic czasami,i wogole jakie jaja byly ja tego nie traktuje ze pewnien swego juz mam wszytsko w du... zebys wiedzial ile razy bylem na szczycie a poniej nie bylo co do garnka wlozyc, tu chodzi chyba o emocje tego jestem glodny dla mnie to jak skok na bandzi,pie.. zagraniczne wycieczki ja tam wole mecze ogladac caly rok. to jest dla mnie cos a przez pewien czas wygrane nie sprawialy mi przyjemnosci a przegrane wolałem poczuc te wku...ale zawsze po 5-10 minutach wracam do siebie... tyle
dopóki bedzie wygrywala piwerwsze sety to kontuzja nie bedzie widoczna jak trafi jakas powazniejsza rywalke i rpzegra 1 seta to pewnie kontuzja sie przypomni
nie jestem rafter ale kojarze kolesia kiedys pisal i umoczyl pamietam pare lat temu jego camb back:) jak to zalozyl temat jak wygrywac czy cos jak ograc bukmachera, to jakis mieczak, ja jestem juz przyzwyczjony do... a nie jakies urojenia se ukladac ze kogos mozna ograc,,, wogole co ten koles pisal to jest strata czasu.. ja go zaliczam do dziatków z fortuny, a takich profesorow to ja mam w ... tyle ze tamci siedza w fortunie a on byl profesorem nowej generacji z neta,a jak wejdziecie gdzies w Polsce do buka i beda dziadki siedziec powiedzcie, witam wszytskich profesorow, oj ciesza sie bojeby oj ciesza hehee
sluchajcie tej muzy to mi pomaga w ukladaniu dobrych kuponow
gansta
ide spac trza sil nazbierac, ja to mam typy dzis w ... trza policzyc kase i jutro mnozyc i bezpiecznie
kolego co notujesz i zamieniles zemna zdanie jak masz ochote podaj mi swoje gg moze ulozy sie nasz znajomosc wymienienia typow itp, zaloz nowy numer gg ja cos nie tak to go usuniesz napisz na prv jak masz chec ale tylko gg bo tu nie zawsze pisze a trza pisac online odrazu, ja wychodze na 10 do roboty puszczam o 9 rano
sluchajcie tej muzy to mi pomaga w ukladaniu dobrych kuponow
gansta
ide spac trza sil nazbierac, ja to mam typy dzis w ... trza policzyc kase i jutro mnozyc i bezpiecznie
kolego co notujesz i zamieniles zemna zdanie jak masz ochote podaj mi swoje gg moze ulozy sie nasz znajomosc wymienienia typow itp, zaloz nowy numer gg ja cos nie tak to go usuniesz napisz na prv jak masz chec ale tylko gg bo tu nie zawsze pisze a trza pisac online odrazu, ja wychodze na 10 do roboty puszczam o 9 rano
tyle
a pisałeś niedawno że całe dnie oglądasz mecze ? To w Tv pracujesz?