|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nadeszla pora , ze craax dopina glowny kupon na cale mistrzostwa i pocalujcie misia w d... 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
nadeszla pora , ze craax dopina glowny kupon na cale mistrzostwa i pocalujcie misia w d...  a jaki to był ? Brak awansu Włochów ?  Wklej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nadeszla pora , ze craax dopina glowny kupon na cale mistrzostwa i pocalujcie misia w d...  a jaki to był ? Brak awansu Włochów ?  Wklej  Niemcy wygraja grupe 1.75 Paragwaj awans 1.50 Holandia wygra grupe 1.45
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
dobry, graty  Ja czekam na awans Chile i też główny wjedzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Japonia  Japonia walczymy  Azjaci na razie bardzo solidnie w turnieju. Jak zwykle świetne przygotowanie fizyczne, zwłaszcza szybkościowe + nieustępliwość. Dochodzi taktyka. A Dania, to nadal przeciętna drużyna europejska, z Kamerunem 3 punkty się udały, bo jak to Murzyni - bałagan na boisku. Dania mnóstwo błędów w obronie. Tak poukładana drużyna jak Japonia nie pozwoli sobie na takie marnowanie sytuacji wynikających z wielbłądów Duńczyków. Poza tym, lada moment Duńczycy zaczną się frustrować po tym jak na szybkości Azjaci będą ich ogrywać. Japonia po dobrym kursie po win JAPAN  chyba można by pobrać brak 3 gola... po @3,5 chyba sobie żartujesz ? Japonia spokojnie jest w stanie skontrować rywala. Zwłaszcza, że tak jak pisałem widać przewagę w szybkości, a Duny z czasem będą jeszcze słabsi we wracaniu do obrony. Sama Dania też jest w stanie coś strzelić (choć to już mniej). JAPONIA jedziemy dalej   Idealna predykcja meczu  Dziękuję JAPAN  Straty po pi.zdach z Włoch odrobione Japonia easy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Japonia  Japonia walczymy  Azjaci na razie bardzo solidnie w turnieju. Jak zwykle świetne przygotowanie fizyczne, zwłaszcza szybkościowe + nieustępliwość. Dochodzi taktyka. A Dania, to nadal przeciętna drużyna europejska, z Kamerunem 3 punkty się udały, bo jak to Murzyni - bałagan na boisku. Dania mnóstwo błędów w obronie. Tak poukładana drużyna jak Japonia nie pozwoli sobie na takie marnowanie sytuacji wynikających z wielbłądów Duńczyków. Poza tym, lada moment Duńczycy zaczną się frustrować po tym jak na szybkości Azjaci będą ich ogrywać. Japonia po dobrym kursie po win JAPAN  chyba można by pobrać brak 3 gola... po @3,5 chyba sobie żartujesz ? Japonia spokojnie jest w stanie skontrować rywala. Zwłaszcza, że tak jak pisałem widać przewagę w szybkości, a Duny z czasem będą jeszcze słabsi we wracaniu do obrony. Sama Dania też jest w stanie coś strzelić (choć to już mniej). JAPONIA jedziemy dalej   Idealna predykcja meczu  Dziękuję JAPAN  Straty po pi.zdach z Włoch odrobione Japonia easy  post wyżej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry, graty  Ja czekam na awans Chile i też główny wjedzie  nie wiem jak to sie stalo ale ominalem sporo syfu , Chile izi Ci wjedzie i bedziesz tez happy mialem jeszcze Argentyna i Korea awans 4.40 , Urugwaj i Meksyk awans 5.50 po spadkach , Portugalia i Brazylia awans 2.0 i dolozylem sobie Anglia-Algieria 1 1.25 do rownego rachunku  i poooooooszlo w pi... hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mistrz i vice mistrz swiata na zaszczytnych miejscach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bywało różnie juz w historii mistrzostw jak Kamerun - Argentyna 1:0 ale takie coś to chyba pierwszy raz 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
dobrej nocy inwestorzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Japonia pyknie Paragwajow .......
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Van Persie po Man of the Match easy:)szkoda tylko, że grany bet 2minuty przed pierwszym gwizdkiem, źle przeliczyłem funty na plny i zagrane za połowę stawki za jaką zamierzałem, ale na frytki starczy:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to odpadaja mistrz i wicemistrz swiata a jutro mistrz euroyp
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Japonia pyknie Paragwajow ....... Też jestem tego zdania.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|