|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Zaklada sie ktos ze za maksymalnie 5 lat Laura Robson bedzie nr 1 na swiecie ? ja sie moge zalozyc ze masz plakat Nadala na scianie Nie mam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Querrey sprobuj tylko tego seta przegrac 
|
|
|
|
|
a.k.a. "coolbet"
|
|
a.k.a. "coolbet"
Coolbet ma plakat Fedka, Amir Rafał, a czyj plakat ma młody gniewny mój rówosolenizant?  Ty masz przeciez Canasa  Sam mowiles 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Istnieje taka tenisista jak Laura Robson. Wiem nie wiedziales. Zdarza sie. I wlasnie ona bedzie przyszloscia tego sportu kiedy babcie Williams beda miec ponad 30 lat. I bedzie czolowa zawodniczka swiata bo ma umiejetnosci , charakter , i mentalnosc przyszlej mistrzyni. Smiej sie dalej.Jak 5 lat temu pisalem ze Nadal bedzie nr 1 na swiecie reakacja byla taka sama. Dzisiaj juz nie slysze tej salwy smiechu dawnych ekspertow  Wiesz dlaczego ? bo wystarczy sporzec na ranking ATP. Murray tez mial byc zwyklym rzemieslnikiem.Pisalem ze bedzie w TOP 10 w ciagu 3 lat od debiutu w Queens i pechowo przegranym meczu z ToJo. Na ktorym miejscu jest dzisiaj ? jest racja w tym co pisze Al Dolgopolov będzie w top10 do roku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Istnieje taka tenisista jak Laura Robson. Wiem nie wiedziales. Zdarza sie. I wlasnie ona bedzie przyszloscia tego sportu kiedy babcie Williams beda miec ponad 30 lat. I bedzie czolowa zawodniczka swiata bo ma umiejetnosci , charakter , i mentalnosc przyszlej mistrzyni. Smiej sie dalej.Jak 5 lat temu pisalem ze Nadal bedzie nr 1 na swiecie reakacja byla taka sama. Dzisiaj juz nie slysze tej salwy smiechu dawnych ekspertow  Wiesz dlaczego ? bo wystarczy sporzec na ranking ATP. Murray tez mial byc zwyklym rzemieslnikiem.Pisalem ze bedzie w TOP 10 w ciagu 3 lat od debiutu w Queens i pechowo przegranym meczu z ToJo. Na ktorym miejscu jest dzisiaj ? ale z Ciebie spec masakra 
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
Coolbet ma plakat Fedka, Amir Rafał, a czyj plakat ma młody gniewny mój rówosolenizant? Raula, Radwańskiej i krecika :*
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Coolbet ma plakat Fedka, Amir Rafał, a czyj plakat ma młody gniewny mój rówosolenizant?  Ty masz przeciez Canasa  Sam mowiles   miałem  teraz Pinhead wisi 
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
i tak Petzschner go poskłada w 5 secie. Ty Weronika nie madruj tylko spradz czy Despero cie czasem nie zdradza widzę że to bardziej choroba psychiczna niż miłość do Nadal  nie zapomnij że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie  Lecza mnie porazki Federera  wtedy moge odstawic leki na moment
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Nadal to chodzaca kontuzja  akurat w to dzisiaj nie wierze Oli jezeli w to nie wierzysz to ten zawsze fair play grajacy Nadal bierze trainera zeby wybic z rytmu trafiajacego Pecznera. Ja rozumiem, ze kazdy gra tak samo, ale podobno Nadal tego nie stosuje ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Murray tez mial byc zwyklym rzemieslnikiem.Pisalem ze bedzie w TOP 10 w ciagu 3 lat od debiutu w Queens i pechowo przegranym meczu z ToJo. Na ktorym miejscu jest dzisiaj ? na 4, wystarczy sporzec na ranking ATP.
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
GreyTiger jestes z Zielonej Gory ? jezeli tak to wszystko jasne 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
stara rudego WKU**A i nie musi nawet wiele robic takze oby jak najmniej tej baby Nawet ta jego dupeczka z nią nie wytrzymała i się wyprowadziła. I biedny Panicz został sam na chaci ze swoją konsolą i tą nawiedzoną rozwódką
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i tak Petzschner go poskłada w 5 secie. Ty Weronika nie madruj tylko spradz czy Despero cie czasem nie zdradza  , amir to ci sie udało 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Coolbet ma plakat Fedka, Amir Rafał, a czyj plakat ma młody gniewny mój rówosolenizant? Raula, Radwańskiej i krecika :* :* pijesz już?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
i tak Petzschner go poskłada w 5 secie. Ty Weronika nie madruj tylko spradz czy Despero cie czasem nie zdradza widzę że to bardziej choroba psychiczna niż miłość do Nadal  nie zapomnij że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie  Lecza mnie porazki Federera  wtedy moge odstawic leki na moment a skąd ta nienawiść to Rogera ?
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
stara rudego WKU**A i nie musi nawet wiele robic takze oby jak najmniej tej baby Nawet ta jego dupeczka z nią nie wytrzymała i się wyprowadziła. I biedny Panicz został sam na chaci ze swoją konsolą i tą nawiedzoną rozwódką Fajna byla  Ale skoro Andy gral codziennie po 8 h na konsoli to czula sie samotna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
GreyTiger jestes z Zielonej Gory ? jezeli tak to wszystko jasne  to oswiec mnie medrco co jest takie jasne dla Ciebie, oprocz tego ze nie umiesz sie przyznac do bledu? 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
no risk no fun
|
|
no risk no fun
Tiger to moze maly pojedynek w PP sam speedway o symboliczna koszulke Federera  medrco:)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|