pamietam gol Smolarka z Portugalia komentarz Szpaka
mecze o polnocy,porazka z Brazylia po wyjsciu z grupy
No właśnie tych późnych meczów nie dawałem rady oglądać. Ale ćwierćfinał Brazylia - Francja to będę pamiętał do końca życia, Zico który wszedł i parę minut później przestrzelił karnego. Poza tym geniusz Maradony w meczu z Anglią... Finał słuchałem w radiu.
Kwestia czasu kiedy wpuści jakiegoś babola, tak jak było z Enyamą.
Jak to mawiał Wojtek Kowalczyk: "nie mam nic do murzynów, ale bramkarz powinien być biały" Konkretnie chodziło mu o Stanleya Menzo - ciekawe czy ktoś jeszcze kojarzy tu tego typa
Kwestia czasu kiedy wpuści jakiegoś babola, tak jak było z Enyamą.
Jak to mawiał Wojtek Kowalczyk: "nie mam nic do murzynów, ale bramkarz powinien być biały" Konkretnie chodziło mu o Stanleya Menzo - ciekawe czy ktoś jeszcze kojarzy tu tego typa
skoro o bramkarzach... jak nazywa/ł sie ten bramkarzz co tak kiedys w nieprawdopodobny sposob wybil pilke: skoczyl i tylnymi czesciami nog wybil pilke. Qrde chyba z Kolumbii albo Wenezueli byl, pamietam ze mial dlugie wlosy, moze ktos ma go na youtube
skoro o bramkarzach... jak nazywa/ł sie ten bramkarzz co tak kiedys w nieprawdopodobny sposob wybil pilke: skoczyl i tylnymi czesciami nog wybil pilke. Qrde chyba z Kolumbii albo Wenezueli byl, pamietam ze mial dlugie wlosy, moze ktos ma go na youtube
Rene Higuita. Z towarzyskiego meczu Kolumbia vs Anglia.
Wpisz na youtube "huguita scorpion" to szybko znajdziesz.