Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 30 1 2 13 14 15 16 17 29 30
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by 11kera11
Originally Posted by Krystiann
z czego sie smiejesz kera?
gon sie? laugh

ps. myślę że Niemcy nie będą mistrzem

To się okaże ,ale z taką grą to powinni dojść do finału .
Niemcy to ekipa turniejowa w dodatku ,doskonale poukładana taktycznie ,mocni młodzi zawodnicy z których każdy prezentuje wysoki poziom .
Każdy widział co dzisiaj zrobili z drużyną przeciętniaków ANGLIĄ .Cała reprezentacja ANGLII to Gerrard,Rooney ..... i długo długo nic .
O Niemcach tego nie powiesz bo tam masz przynejmniej 7 świetnych graczy w podstawowej 11.

Bonus: Unibet
Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Sędziowie przekręcili Anglików ładnie, nawet moja 70 letnia babcia widziała gola. Niemcy tak czy tak by to pewnie wygrali, bo są drużyną lepiej poukładaną, ale pozostaje niesmak.

Teraz pora na Meksyk. Albicelestes wcale nie są tacy mocni jak to niektórzy przedstawiają, moim zdaniem oczywiście.

A co do Mistrza, to Portugalia @21. Smakowity kurs, póki co bez straty bramki, a i w obronie przyzwoicie, rywali mieli też całkiem niezłych do tej pory (nie licząc skośnych), więc obraz nie jest aż tak bardzo zamazany.

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by jarecki85
podpowie ktos ktorzy gracze Chile jutro nie zagraja napewno ??

Marcos Estrada , Waldo Ponce i Gary Medel.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Kera, no ok, ale ja pytalem o cos calkiem innego.

Mianowicie spytalem, dlaczego Go wysmiales, kiedy napisal, ze Niemcy graja dobra pilke w calym turnieju. Przeciez tak jest.

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Online: Content

Mianowicie spytalem, dlaczego Go wysmiales, kiedy napisal, ze Niemcy graja dobra pilke w calym turnieju. Przeciez tak jest.
to jaką piłkę gra potencjalny rywal w 1/4 Argentyna? Niemcy grają swoją gre na tych mistrzostwach nie zauważyłem nic specjalnego.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by zostać modem_MLS
Sędziowie przekręcili Anglików ładnie, nawet moja 70 letnia babcia widziała gola. Niemcy tak czy tak by to pewnie wygrali, bo są drużyną lepiej poukładaną, ale pozostaje niesmak.

Teraz pora na Meksyk. Albicelestes wcale nie są tacy mocni jak to niektórzy przedstawiają, moim zdaniem oczywiście.

A co do Mistrza, to Portugalia @21. Smakowity kurs, póki co bez straty bramki, a i w obronie przyzwoicie, rywali mieli też całkiem niezłych do tej pory (nie licząc skośnych), więc obraz nie jest aż tak bardzo zamazany.

Tez mysle ze Portugalia moze dojsc daleko ale jednak Hiszpanie ich powinni ograc i ograja.Szkoda ze nie trafili na kogo innego.

Fajne beda pojedynki: CR7 i Sergio Ramosa
Vamos Madrid

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by 11kera11
to jaką piłkę gra potencjalny rywal w 1/4 Argentyna? Niemcy grają swoją gre na tych mistrzostwach nie zauważyłem nic specjalnego.

To się zobaczy za parę minut , bedzie to pierwszy wmiarę wymagający rywal Argentyny w tym turnieju .
Zobaczymy co pokażą swoją grą

To chyba mało uważnie oglądałeś grę Niemców smile

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline

zgadza sie tylko maja szczescie do rywali
Anglia 90 % jedenastki bez formy
Niemcy maja slaba obrone wg mnie tylko trzeba to wykorzystac
zeby dojsc do finalu trzeba ograc min.Argentyne,Meksyk ,Hiszpanow lub Portugalie
wtedy chyle czolo

szkoda tylko ze Ozil po takim turnieju
juz nie bedzie pił ze mna kawy w klubowym pubie

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Bezdomny
Originally Posted by jarecki85
podpowie ktos ktorzy gracze Chile jutro nie zagraja napewno ??

Marcos Estrada , Waldo Ponce i Gary Medel.

dzieki,dzieki

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
widzicie Listkiewicza? laugh laugh

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Serbią przegrali mecz z Ghana to 50/50 i nie wiem co przy bramce ten bramkarz Ghany chciał zademonstrowac.
Co do Argentyny to sam Diego mówi że są po prostu lepsi i nie wyobraża sobie innego wyniku jak zwycięstwo po 90 minutach
Argentyna boks

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Originally Posted by kaka1981
Originally Posted by zostać modem_MLS

Tez mysle ze Portugalia moze dojsc daleko ale jednak Hiszpanie ich powinni ograc i ograja.Szkoda ze nie trafili na kogo innego.

Fajne beda pojedynki: CR7 i Sergio Ramosa
Vamos Madrid

Miało być, *a i w ataku przyzwoicie. Portugalczyków oglądałem w każdym meczu, Hiszpanów w żadnym, więc ciężko mi tych drugich oceniać. Ale w głowie mam: Hiszpania - Iniesta+ Villa, a to trochę za mało na Portugalczyków ze wspaniałym Ronaldo (jako piłkarz, bo to że jest metro to już na minus). We wtorek na pewno będzie ciekawie smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
śmietanka towarzyska w TVP : Engel Listek i Trzeciak smile

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szypii
widzicie Listkiewicza? laugh laugh
nie debate ogladalem

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
a po co wam ta debata?

Blade Runner
Blade Runner
Argentyna w grupie nie grała aż tak świetnie jak mogłoby się wydawać. Z Nigerią wcale nie musieli wygrać - ta miała sporo okazji do strzelenia gola. A 90% sytuacji Argentyny wypracował Messi.
Z Koreą było dużo lepiej bo ta grała odważnie i całkiem ofensywnie (czego Meksyk nie zrobi).
Z Grecją znów długi czas bicie głową w mur. Nie widać tam było tej maestrii technicznej.

Jeśli Argentyna znów zagra słabiej to myślę, że odpadnie. Tevez na razie gówno gra, Higuain jest generalnie diablo nieskuteczny. U Verona jakoś nie widać tego, czego się od niego oczekuje.
Messi szarpie i to jest oczywiście najgroźniejsza broń Argentyny.

Argentyna wygrała na razie wszystkie 3 mecze na mundialu, ale naprawdę nie grała do tej pory tak super-hiper jak się niektórym wydaje. I rywali miała nieco słabszych niż dzisiejszy.

Zobaczymy. Ja tam jestem za Meksykiem i wierzę w niespodziankę smile

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Argentyna powyzej 1.5gola boks jaaazdaaaa

C
Viva Las Vegas!
Viva Las Vegas!
C Offline
ARGENTINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Linked Image]

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Szypii
a po co wam ta debata?
po to by wiedzieć na kogo głosować,a szczególnie słucham Komora bo ten ostatnio tylko traci więc jestem ciekaw czy strzeli dziś też jakąś gafę

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
-1,5 gola Argentina boks

Strona 15 z 30 1 2 13 14 15 16 17 29 30

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, Sensei, kamel, burbon, rymoholik, 11kera11, Lukasz111, alfa), 1,762 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,601
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025