|
|
veteran
|
|
veteran
[Linked Image] [ img710.imageshack.us] [Linked Image] [ img3.imageshack.us] To tak w skrocie moj ostatni miesiac z pokerem. Wplacilem 10$ i gdyby nie wyplaty i ciagle chlanie mialbym rolla okolo 600$ niestety mam niecale 200$ ale i tak jest dobrze przynajmniej mam ciekawe wakacje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy to blog? 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Cos w ten desen  Takze mozna tutaj pisac i sie wypowiadac 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
może mógłbyś mi doradzić jak zacząć, w którym roomie. Bo mam trochę wolnego czasu i chciałbym się pobawić w pokerka  dotychczas nie grałem, raczej tylko ze znajomymi, i też chciałbym wpłacić jakąś małą kwotę ~10$ i coś pokombinować. Słyszałem że warto grać u bukmacherów (bwin, bah) bo tam jest dużo ludzi którzy wchodzą z allinami mając słabą rękę i można ich trochę obrobić  . Czy może lepiej wybrać np. pokerstars i sobie grindować?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Nie ma znaczenia,ze akurat bedziesz gral tam gdzie jest bukmacher .Softy pokeroomow sa w sieci i sa tam tez ludzie,ktorzy graja tylko w pokera a o zakladach czasem nawet nigdy nie slyszeli
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
może mógłbyś mi doradzić jak zacząć, w którym roomie. Bo mam trochę wolnego czasu i chciałbym się pobawić w pokerka  dotychczas nie grałem, raczej tylko ze znajomymi, i też chciałbym wpłacić jakąś małą kwotę ~10$ i coś pokombinować. Słyszałem że warto grać u bukmacherów (bwin, bah) bo tam jest dużo ludzi którzy wchodzą z allinami mając słabą rękę i można ich trochę obrobić  . Czy może lepiej wybrać np. pokerstars i sobie grindować? z 10$ idź na P* i graj 0.1$ (360 osobowe, turbo) ... tam można spokojnie roi ponad 100% trzymać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za 10$ prócz pokerstars nigdzie nie pograsz raczej... chyba ze 10$ na allina. GL
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może mógłbyś mi doradzić jak zacząć, w którym roomie. Bo mam trochę wolnego czasu i chciałbym się pobawić w pokerka  dotychczas nie grałem, raczej tylko ze znajomymi, i też chciałbym wpłacić jakąś małą kwotę ~10$ i coś pokombinować. Słyszałem że warto grać u bukmacherów (bwin, bah) bo tam jest dużo ludzi którzy wchodzą z allinami mając słabą rękę i można ich trochę obrobić  . Czy może lepiej wybrać np. pokerstars i sobie grindować? Najpierw troche poiczytaj poogladaj filmikow szkoleniowych , a potem zacznij grac , 10$ to troche malo jak na poczatek , znajac zycie to pogodzinie bedziesz mial 0  , nie zebym ci zle zyczyl 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
może mógłbyś mi doradzić jak zacząć, w którym roomie. Bo mam trochę wolnego czasu i chciałbym się pobawić w pokerka  dotychczas nie grałem, raczej tylko ze znajomymi, i też chciałbym wpłacić jakąś małą kwotę ~10$ i coś pokombinować. Słyszałem że warto grać u bukmacherów (bwin, bah) bo tam jest dużo ludzi którzy wchodzą z allinami mając słabą rękę i można ich trochę obrobić  . Czy może lepiej wybrać np. pokerstars i sobie grindować? Najpierw troche poiczytaj poogladaj filmikow szkoleniowych , a potem zacznij grac , 10$ to troche malo jak na poczatek , znajac zycie to pogodzinie bedziesz mial 0  , nie zebym ci zle zyczyl  oczywiście miałeś rację. Co prawda wpłaciłem 15$, ale po kilku dniach spadłem do 8. Dzisiaj na szczęście powiodła się misja ratowania bankrolla  [ Linked Image]
|
|
|
Link skopiowany do schowka