|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaką trasą mam jechać z Katowic na Mazury (Mikołajki, Giżycko), pierwsze część jest mi znana, krajową jedynką, później są różne opcje - np 8, przez Warszawę i 61 a później za Ostrołęką 63, albo trasą nr 57 (za Pułtuskiem), lub np w ogóle nie jechać przez Warszawę tylko przez Sochaczew. Będę jechał w nocy więc o korki się nie martwię, co najwyżej mogę unikać ciężarowych, najważniejszy jest stan dróg, im szybciej będę mógł jechać tym lepiej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oooo mazury, bedzie udany urlop :> wiem, bo tu żyje hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedno co na Mazurach bylo bardzo fajne to splywy kajakowe  Baardzo dawno bylem, ale to zapamietalem 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Też na jednym takim byłem , start na Wigrach w miejscowości Stary Folwark po drodze śluzy jeziora rzeki kanał augustowski ... pamiętam że Blizną pod prąd płynęliśmy w zasadzie to szliśmy bo wody do kolan było  pózniej transport wozem przez Ateny  znowu na Wigry i do mety ale widoki I klasa polecam 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ja jak gdzies wyjezdzam to korzstam z http://viamichelin.pl/Zdarzylo mi sie kilka razy, ze poprowadzila mnie lepiej niz nawigacja.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a ja polecam odleglosci.pl Dokładnie powie co i jak 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja jak gdzies wyjezdzam to korzstam z http://viamichelin.pl/Zdarzylo mi sie kilka razy, ze poprowadzila mnie lepiej niz nawigacja. dzięki kompletnie zapomniałem o tej stronce:) Ja na mazury jadę już kolejny raz na jachty (żeglarzem jestem:)), dla mnie najwspanialsze miejsce na mazurach to jezioro Nidzkie z postojem na dziko, totalna dzicz i cisza, przepięknie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka