Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
prawdopodobienstwo odpadniecia kolejnej tuzy w cwiercfinale spada, jedno jest pewnie Hiszpania tego bledu nie popelni a lekkosc stwarzania sytuacji sobie ma ogromna , ale to nie ten temat do dyskusji

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by craax
ucielo kawalek :
prawdopodobienstwo odpadniecia kolejnej tuzy w cwiercfinale spada, jedno jest pewnie Hiszpania tego bledu co Brazylia nie popelnie lekkosc stwarzania sytuacji sobie maja ogromna wiec zapewne cos wpadnie do bramki Paragwaju , ale to nie ten temat do dyskusji

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wiem wiem, kaka,
że inna klasa, ale coś mnie w moim optymizmie,stuknęło lekko w łeb.
Może jak się prześpię, to mi przejdzie.

The Famous McD
The Famous McD
spokojnie bierzcie Hiszpanie , dwaj główni faworyci nie polecą na tym etapie , tym bardziej że Hiszpania ma teoretycznie najłatwiejszego z tych co są w grze , także ręczę głową awans Hiszpanów jutro, większe emocje zaczną się dopiero w półfinale.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by McDziarz
spokojnie bierzcie Hiszpanie , dwaj główni faworyci nie polecą na tym etapie , tym bardziej że Hiszpania ma teoretycznie najłatwiejszego z tych co są w grze , także ręczę głową awans Hiszpanów jutro, większe emocje zaczną się dopiero w półfinale.

no to awans tak ale czy czysta 1-ka bedzie o to jest pytanie. Na awans biedny kurs.

The Famous McD
The Famous McD
Originally Posted by kaka1981
no to awans tak ale czy czysta 1-ka bedzie o to jest pytanie. Na awans biedny kurs.

tu już głową nie poręcze ;), co najwyżej dam sobie rękę uciąć że wygrają ten mecz w 90' wink myślę że Paragwaj będzie nieco sparaliżowany stawką , to dla nich historyczny moment dojście do ćwierćfinału , Hiszpania mądrze zagra jak z Portugalią , 60-70% posiadania piłki , uśpienie przeciwnika i gol...;)

A
journeyman
journeyman
A Offline
Originally Posted by alidert
Dla tych co już obwieścili awans kanarków z moich zakładów w betsson mozna odczytać jak widzę dzisiejszą potyczkę, zatem może bez uzasanienia:

Holandia - Brazylia Dokładny wynik : 2-2 15.00
Holandia - Brazylia Margines zwycięstwa: Remis z bramkami 4.55
Holandia - Brazylia : 1 4.30 - asekurasja ! ooo
Holandia - Brazylia Podwójna szansa: 1X 1.86 ooo
Holandia - Brazylia Liczba bramek: powyżej 2.5 bramki 2.25 ooo
Holandia - Brazylia 1 poł./Pełny czas: 1/X 13.00
Holandia - Brazylia 1 poł./Pełny czas: 2/X 15.00
Holandia - Brazylia Sposób w jaki zostanie zdobyta pierwsza bramka: Rzut wolny 13.00
Holandia - Brazylia First Scorer: Wesley Sneijder 15.00
Holandia - Brazylia Ostatni strzelec bramki: Wesley Sneijder 15.00 ooo
Holandia - Brazylia Sposób awansu: Gospodarze w dogrywce 12.00
Holandia - Brazylia Sposób awansu: Gospodarze w karnych 11.00

Dziękuję za uwagę.

Jak widać przyjąłem wersję zbyt optymistyczną dla Kanarków. I tak łącznie 4na12 wyszło 400 % wkładu ooo Życzę miłego lotu.

P
addict
addict
P Offline
Holandia jednak poradziła sobie z Brazylią i po raz kolejny na drugim z rzedu mundialu odpadają w ćwierćfinale.
Brazylijczycy przegrali zasłużenie chcieli holować ten wynik 1;0 i to się zemściło najpierw sami pokonali własnego bramkarza, później stracili drugiego gola koncept gry i nerwy.
Jak na gwiazdy światowego formatu, to nie potrafią pogodzić się z porażką i swoje frustracje wyładowywali na Holendrach wielokrotnie prowokując i faulując mniej lub bardziej złośliwie.
Do domu jadą zasłużenie pewność siebie ich zgubiła, dla mnie dobry dzień wszedł typ na Holandię i na Ghanę z podpórkami mecze bardzo ciekawe i trzymające w napięciu obu jutro też tak było ciekawie. Dla zwycięzców i pokonanych na osłodę piwo hura

Strona 3 z 3 1 2 3

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, betowiec, bukma, ANZELMO, burbon, latajaca_holenderka, 11kera11, ElNinho[mmdea], forty), 1,897 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,589
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025