|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bezdomny, a uważasz że rasizm jest idiotycznym poglądem? Czyli twierdzisz że człowiek biały = człowiek czarny, choćby, a może przede wszystkim pod względem intelektualnym? Skoro tak to wymień mi chociaż 10 murzynów, którzy w jakiś sposób przyczynili się do rozwoju Świata. Nie liczmy sportowców, bo to oczywiste że np biały w sprincie na Olimpiadzie nigdy nie wygra z negro, jakieś tam uwarunkowania anatomiczne. Tak samo jest z inteligencją, tylko w drugą stronę (na korzyść białych).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ghana 2 rozne ...jeszcze 2....
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Muslera ratuje  Ty za Lazio ? Pamiętasz mecz Lazio - Inter 0-2 z tego sezonu ? I ten napis na trybunach przy bramce na 2-0 ohhh noooo i za chwilę GAME OVER  Lazio z Interem zgodę ma dla twojej wiadomości inne zgody Real Madryt,Levski Sofia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
inne zgody Real Madryt,Levski Sofia no to mały rozmach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile razy w roku tak średnio jeździcie na mecze Interu, tudzież Lazio?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bezdomny, a uważasz że rasizm jest idiotycznym poglądem? Czyli twierdzisz że człowiek biały = człowiek czarny, choćby, a może przede wszystkim pod względem intelektualnym? Skoro tak to wymień mi chociaż 10 murzynów, którzy w jakiś sposób przyczynili się do rozwoju Świata. Nie liczmy sportowców, bo to oczywiste że np biały w sprincie na Olimpiadzie nigdy nie wygra z negro, jakieś tam uwarunkowania anatomiczne. Tak samo jest z inteligencją, tylko w drugą stronę (na korzyść białych). juz ci współczuje biedaku, zaraz cie poprawniaki zajadą 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Muslera ratuje  Ty za Lazio ? Pamiętasz mecz Lazio - Inter 0-2 z tego sezonu ? I ten napis na trybunach przy bramce na 2-0 ohhh noooo i za chwilę GAME OVER  Lazio z Interem zgodę ma dla twojej wiadomości inne zgody Real Madryt,Levski Sofia akurat tego nie musisz mi mówić. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Suarez
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PRzydalaby sie zmiana czarnucha w bramce bo on pusci jeszcze jakiegos klopsa w tym meczu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
PRzydalaby sie zmiana czarnucha w bramce bo on pusci jeszcze jakiegos klopsa w tym meczu  Zaskoczę cie. Na ławce też czarny bramkarz...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Bezdomny, a uważasz że rasizm jest idiotycznym poglądem? Czyli twierdzisz że człowiek biały = człowiek czarny, choćby, a może przede wszystkim pod względem intelektualnym? Skoro tak to wymień mi chociaż 10 murzynów, którzy w jakiś sposób przyczynili się do rozwoju Świata. Nie liczmy sportowców, bo to oczywiste że np biały w sprincie na Olimpiadzie nigdy nie wygra z negro, jakieś tam uwarunkowania anatomiczne. Tak samo jest z inteligencją, tylko w drugą stronę (na korzyść białych). nie masz innych problemow ps.skoro brzydzisz sie czarnych ludzi to nie chcesz czarnej kobiety ale zycze tobie czarnego wnuka lub wnuczki
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Bezdomny, a uważasz że rasizm jest idiotycznym poglądem? Czyli twierdzisz że człowiek biały = człowiek czarny, choćby, a może przede wszystkim pod względem intelektualnym? Skoro tak to wymień mi chociaż 10 murzynów, którzy w jakiś sposób przyczynili się do rozwoju Świata. Nie liczmy sportowców, bo to oczywiste że np biały w sprincie na Olimpiadzie nigdy nie wygra z negro, jakieś tam uwarunkowania anatomiczne. Tak samo jest z inteligencją, tylko w drugą stronę (na korzyść białych). nie masz innych problemow ps.skoro brzydzisz sie czarnych ludzi to nie chcesz czarnej kobiety ale zycze tobie czarnego wnuka lub wnuczki ja do nich nic nie mam jak trzeba mi pomóc pomagają bez problemu i koniec dyskusji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie masz innych problemow ps.skoro brzydzisz sie czarnych ludzi to nie chcesz czarnej kobiety
ale zycze tobie czarnego wnuka lub wnuczki To chyba oczywiste. Nie życz mi tak źle  Skąd oni tego Boatenga wzięli? A tak swoją drogą, to ten Urugwaj całkiem, całkiem, nawet nie wiedziałem że tylko w granicach 4 mln osób zamieszkuje ten kraj. 2 MŚ zdobyli, teraz też nieźle...
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Muslera ratuje  Ty za Lazio ? Pamiętasz mecz Lazio - Inter 0-2 z tego sezonu ? I ten napis na trybunach przy bramce na 2-0 ohhh noooo i za chwilę GAME OVER  Lazio z Interem zgodę ma dla twojej wiadomości inne zgody Real Madryt,Levski Sofia akurat tego nie musisz mi mówić.  a po meczu niezłe party pod nazwą ohhh noooo wiem bo akurat mam znajomego Włocha 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@zostać modem MLS Właśnie mój poziom edukacji jest na poziomie akceptującym człowieka niezależnie od koloru skóry i pochodzenia. Pamiętaj, że Afryka od zawsze miała ograniczony dostęp do tego, co niejako "należało się" tylko białemu człowiekowi - edukacja, medycyna, technologia. I to wszystko za sprawą białych, a nie dlatego, że oni są ograniczeni. Dla mnie koniec dyskusji - Kenijczycy to ludzie, którzy w przeciwieństwie do typowych "Polaczków" są w stanie zrobić coś dla Ciebie bezinteresownie i nie patrzą z zazdrością.
EOT.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@zostać modem MLS Właśnie mój poziom edukacji jest na poziomie akceptującym człowieka niezależnie od koloru skóry i pochodzenia. Pamiętaj, że Afryka od zawsze miała ograniczony dostęp do tego, co niejako "należało się" tylko białemu człowiekowi - edukacja, medycyna, technologia. I to wszystko za sprawą białych, a nie dlatego, że oni są ograniczeni. Dla mnie koniec dyskusji - Kenijczycy to ludzie, którzy w przeciwieństwie do typowych "Polaczków" są w stanie zrobić coś dla Ciebie bezinteresownie i nie patrzą z zazdrością.
EOT. Co Ty wciągasz/ palisz/ wstrzykujesz, że masz takie jazdy? Popatrz na Afrykę jak ten kontynent wygląda. Nie ma co zwalać na białego człowieka, bo teraz między sobą się wyrzynają i 5 latki już z karabinami biegają zamiast za naukę się wziąć. Jakbyś uważał na historii to byś wiedział, że każdy kontynent za wyjątkiem właśnie Afryki był cywilizowany i bardzo dużo wymyślili. Azja, Ameryka Środkowa, Europa, a nawet Australia.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
EOT. Co Ty wciągasz/ palisz/ wstrzykujesz, że masz takie jazdy? Popatrz na Afrykę jak ten kontynent wygląda. Nie ma co zwalać na białego człowieka, bo teraz między sobą się wyrzynają i 5 latki już z karabinami biegają zamiast za naukę się wziąć. Jakbyś uważał na historii to byś wiedział, że każdy kontynent za wyjątkiem właśnie Afryki był cywilizowany i bardzo dużo wymyślili. Azja, Ameryka Środkowa, Europa, a nawet Australia. tak Cię w szkole uczono  Azja wyśmienita wiem .... takie kompleksy : temat Polityka ! bez odbioru !
|
|
|
|
|
The worm
|
|
The worm
skupcie sie na meczu, karne coraz blizej, ghana w polfinale
|
|