|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] [ Linked Image] Urugwaj vs Holandia 06/07 20:30 Cape Town
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Urugwaj (23%, 21 Votes)
|
Holandia (77%, 69 Votes)
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nawet nie ma co zbytnio napisać ... URUGWAJ bez Suareza więc siłą ataku leci ostro w dół ,swoje na mundialu już osiągneli ,ledwo co przeszli GHANE tylko dzięki swemu doświadczeniu ,a właściwie GHANA przegrała przez brak doświadczenia . Holendrzy zagrają swój brzydkąi ale jak że skuteczną piłkę . Mam nadzieję ze kusy nie będą takie jak a mecz HOLANDIA -Brazylia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wciąż nie mogę się pogodzić, że awansował Urugwaj. Wcześniej kibicowałem im, ale w chwili obecnej ich udział w półfinale to nie dość że nieporozumienie to jeszcze jawna niesprawiedliwość. Abreu się do gry zupełnie nie nadaje. Holandia pewnie by i z Ghaną wygrała, ale mecz byłby ładniejszy. Zaimponowała mi Ghana wczoraj. Oczywiście po ustawieniu w drugiej połowie na 3 napastników Urugwaj zaczął grać, ale jakość gry Ghany była wyższa. Szkoda dla piękna piłki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Suarez tylko jeden mecz kary dostanie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez 2 zdan: Urugwaj bedzie w finale, koniec slizgania sie Holendrow. Nawet bez Suareza sa w stanie ich ograc....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez 2 zdan: Urugwaj bedzie w finale, koniec slizgania sie Holendrow. Nawet bez Suareza sa w stanie ich ograc.... to jest jakies nieporozumienie ze kurs na Holandie tylko 1.65.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Suarez tylko jeden mecz kary dostanie? Raczej jeden.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Urugwaj nie mial super rywali tak naprawde (RPA, Meksyk i Francja ktorej nie bylo ... w 1/8 Korea PLD ... w 1/4 z Gana byli tak naprawde o wlos od odpadniecia) Holandia wygrala swoja grupe z 9 pkt co prawda nie zachwycili i dali z siebie minimum ... z Brazylia wygrali troche dzieki szczesciu... niezdecydowaniu i slabej psychice gwiazd brazylijskiej pilki  Co do kursu to czego sie spodziewaliscie ze po ograniu Brazylii z Urugwajem bedzie kurs 2+ ?? Fortuna daje 2.7 na Wygrana Holandii ale w MS 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok. 1.80 conajmniej sie spodziewalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez 2 zdan: Urugwaj bedzie w finale, koniec slizgania sie Holendrow. Nawet bez Suareza sa w stanie ich ograc....  to sie usmialem
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kurs na Holandię będzie spadał pewnie do 1,50 lub niżej więc jeśli ktoś ma zamiar obstawiać ten półfinał to powinien się pospieszyć, bo jak ludzie dużą kasę będą chcieli stawiać to osiągnął pewnie taki poziom. Holandia powinna mecz wygrać z wymęczonym i wykartkowanym Urugwajem chociaż to futbol i Urugwaj dopóki starczy mu sił będzie utrzymywał bezbramkowy remis licząc na jakąs kontrę lub stały fragment gry. Dziś Paragwaj miał gładko przegrać,a postawil się faworyzowanym Hiszpanom, którzy są w półfinale, lecz też dopisuje im szczęscie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez 2 zdan: Urugwaj bedzie w finale, koniec slizgania sie Holendrow. Nawet bez Suareza sa w stanie ich ograc....  to sie usmialem ja tez  może i 1.80 by było ale Suarez.. słyszałem że dostał na 2 mecze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez 2 zdan: Urugwaj bedzie w finale, koniec slizgania sie Holendrow. Nawet bez Suareza sa w stanie ich ograc....  to sie usmialem ja tez  może i 1.80 by było ale Suarez.. słyszałem że dostał na 2 mecze ja sie bede smial po meczu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napastnik reprezentacji Urugwaju, Luis Suarez, został ukarany przez FIFA zawieszeniem na jedno spotkanie za czerwoną kartkę, którą zobaczył w ćwierćfinałowym spotkaniu przeciwko Ghanie.
Suarez w ostatniej minucie dogrywki wybił piłkę ręką z linii bramkowej, nie dopuszczając do strzelenia przez Ghanę zwycięskiej bramki. Sędzia natychmiast wyrzucił Urugwajczyka z boiska, a FIFA zastanawiała się, czy nie zaostrzyć wobec niego kary. Ostatecznie w zachowaniu Suareza nie dopatrzono się jednak niesportowego zachowania, a jedynie odruchowego zagrania.
Taka decyzja sprawiła, że napastnik Ajaksu Amsterdam nie zagra w meczu półfinałowym przeciwko Holandii, ale będzie już gotowy na pojedynek finałowy lub o trzecie miejsce.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Nie mam żadnych pytań. Nie chce mi się powtarzać... Holandia wygra Puchar Świata. I tyle w tym temacie. Nikt jej nie podskoczy. 1-0, nie ma sprawy, dogrywka - nie ma sprawy, brzydki mecz - nie ma problemu - HOLANDIA i tyle. 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Weźcie pod uwagę, że Urugwaj zagra bez nie jednego ale dwóch kluczowych grajków - Suarez w napadzie i Fucile ważny gracz defensywny. Obawiam się, że Forlan sam nic nie wskóra, no chyba, że stały fragment wyjdzie. Widać to było już z czarnuchami jak Forlan leciał do przodu i nie miał z kim pograć. Bez Suareza będzie jeszcze gorzej. No i zmęczenie też da znać o sobie. Ja widzę Holendrów w finale.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Bez tych dywagacji... Czy wy nie widzicie, że "Oranje" są po prostu lepsi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bez tych dywagacji... Czy wy nie widzicie, że "Oranje" są po prostu lepsi? Nie zawsze wygrywa lepszy. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Niewielu meczy na mundialu byłem tak pewny jak tego. dla zabezpieczenia wezme i tak awans Hol a nie wygraną w 90min.i cisne to all in 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|