Moze miec nawet 119:0 dzis Rafa pokaze czym sie roznia prawdziwi wojownicy od prostejovskich laleczek z napisem pussy wymalowanym na oczach.Berdych przegra juz ten mecz w szatni
tez chce dzis pocisnac nadala chociaz 1.3 nie zachwyca jakies przeciwwskazania?
nie ma przeciwwskazań, zdecydowanym faworytem jest Nadal i taka jego wola walki... Mam nadzieje, ze Tomek chociaz urwie jednego seta a moze zrobi niespodzianke Go Tomek
ja się może specjalnie nie znam ale 1,55 na to że będzie przynajmniej 4 sety to raczej pewka, nadal już pokazywal że sety oddaje a berdych spisuje się tutaj bardzo dobrze, lepsze to niż czysty win Nadala
na pewno mu nadal za darmo seta nie da bedzie walczyl o kazdego jak w meczu z murrayem i jesli berdych nie wygra 1 to moze potem miec ciezko wygrac cokolwiek
Panowie a ja przewiduje długi mecz (conajmniej 4 sety) i przynajmniej jeden tie-break moj typ na dzis Berdych +6.5 GH kurs 1.40 bo przy tak silnym i dobrym serwie Berdycha nie bdzie wielu przelaman
Data zdarzenia Zdarzenie Selekcje Kursy Zasady Wygrana/miejsce Wynik 1 04/07/2010 St Lucia vs Coca-Cola Tigers (Na żywo) Coca-Cola Tigers -14.5 1.83 Brak Odbędzie się 2 04/07/2010 Potito Starace - Simone Bolelli (Suma gemów w meczu) Poniżej 20.5 1.90 Brak Odbędzie się