Witam. Szukam teledysku, w którym na samym początku grupa schodzi ze sceny, przebija się przez fanów i chyba wsiada do samochodu. Później już właściwy kawałek nagrywany jest w studiu nagraniowym. Kawałek rockowy, śpiewa koleś w okularkach chyba (ale głowy nie dam) W tle zaciesza taki zajebisty murzyn Ktoś pomoże? ;] Kawałek popularny, leci w radiu, ale nijak nie pamiętam tytułu ani słów.
Kto jest mi w stanie powiedziec jakie plyty OSTRego pojawily sie w wydaniu instrumental ? A gdyby ktos mial dostep do krotkich - nawet 15 sekundowych, kawalkow (sampli?) z jego utwaorow to byloby elegancko.
lelu O.S.T.R. - Moje Bugi Jak Spodnie (instrumental) O.S.T.R. - Ile Jestem W Stanie Dać (instrumental) O.S.T.R. - Ile Jestem W Stanie Dać (remix instrumental) O.S.T.R. - P.E.C.H. (remix instrumental) O.S.T.R. - Kochana Polsko (instrumental) O.S.T.R. - Kochana Polsko (remix instrumental) O.S.T.R. - Grzech za Grzech ( instrumental) O.S.T.R. - 1980 (instrumental) O.S.T.R. - Keep It Classy (instrumental) O.S.T.R. - Bonus Track (instrumental) O.S.T.R. - Ja Tu Tylko Sprzątam -cała płyta 2Cd O.S.T.R. - Jak nie Ty, to kto? (instrumental) O.S.T.R. - Big Money On The Table(instrumental) O.S.T.R. - Jestem tylko dzieckiem (instrumental) O.S.T.R. - O.C.B -cała płyta 2Cd
Panowie, była kiedyś taka piosenka, hm 4-8lat temu co dziewczyna młoda grała i śpiewała na fortepianie przejeżdzajac całe miasto, kończąc w garażu Ktoś pamieta?
Panowie, była kiedyś taka piosenka, hm 4-8lat temu co dziewczyna młoda grała i śpiewała na fortepianie przejeżdzajac całe miasto, kończąc w garażu Ktoś pamieta?