|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chcę wypłacić pieniądze z Doxxbet z pomocą MB.Wpisuję kwote kod aktywacujny klikam ikone MB i dostaję info "Nie ma żadnego zarejestrowanego konta. " Nigdy nie dokonywałem przelewów za pomocą tej metody. Znawców proszę o pomoc Najpierw musisz dokonac wplaty za pomoca MB.
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
wypłata zlecona w sobotę wieczorem i do tej pory pusto, ktoś pisał że zmienili bank w Polsce, to prawda ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tym MB co jakiś czas problemy. Artek mam identycznie jak Ty...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam problem taki, iż wpłaciłem przez przelewy24 dobę temu a dalej nie ma kasy na MB< support milczy, pieniądze z konta odjęte były od razu, też tak macie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wypłata zlecona w sobotę wieczorem i do tej pory pusto, ktoś pisał że zmienili bank w Polsce, to prawda ? zlecilem w tamtym tygodniu w srode rano na mbank o 16 kasa byla..moze w tym tygodniu znow maja jakies problemy:(
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to pewnie znowu im się system cały posypał :/ Brak słów. Tym bardziej, że nie działa w ogóle Wyciąg z Konta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W środę wieczorem puściłem małą sumkę żeby sprawdzić i rzeczywiście MB to jest żenada teraz z wypłatami do dziś nie ma pieniędzy na koncie a support. Proces buk-mb-bank trwa teraz z 14dni.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ArtekPotito nie panikuj, jak zleciles w sobote, to dopiero wykonali najwczesniej w poniedzialek, pewnie jutro najdalej ja dostaniesz (daj cynk jak mozesz) - oczywiscie jesli MB znow nie przycina w ch..a 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wplata 22.06 przed chwila doszlo  ale blad byl po mojej stronie,bo wpalcilem na konto BRE.Jednak ,gdybym tego tematu nie ruszyl to $$$ by wisalo do konca swiata i o jeden dzien dluzej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego by miało wisieć? Wiesz coś więcej niż pozostali? Przeraża mnie to jak długo szła Ci wypłata na mBank... przecież zawsze to był maks jeden dzień. O co teraz chodzi?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
ArtekPotito nie panikuj, jak zleciles w sobote, to dopiero wykonali najwczesniej w poniedzialek, pewnie jutro najdalej ja dostaniesz (daj cynk jak mozesz) - oczywiscie jesli MB znow nie przycina w ch..a  ja nie panikuje, wyplacam srednio 2 razy w miesiącu i zawsze trwało max 24 h dlatego się pytam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego by miało wisieć? Wiesz coś więcej niż pozostali? Przeraża mnie to jak długo szła Ci wypłata na mBank... przecież zawsze to był maks jeden dzień. O co teraz chodzi? A o co może chodzić?? Może w związku z ustawą hazardową się doczepili do kont MB w Polsce. Równie dobrze też mogą mieć zwykły bajzel co zresztą zawsze mieli albo wpieprzyli kasę na giełdach i teraz próbują odrobić na lokatach przeciągając sztucznie wypłaty i wpłaty ;p Opcji jest wiele ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zadzwoncie do nich i po problemie 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja zlecilem 2 wyplaty w piatek wieczorem i one elegancko doszyly w poniedzialek, 1 zlecilem w sobote rano i do teraz ani widu ani słychu...pewnie znowu maja jakis problem.... ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zadzwoncie do nich i po problemie  A co to da myślisz że oni podadzą ci prawdziwą przyczynę opóźnień? Może jakiegoś klienta VIP lepiej potraktują z dużym obrotem a tobie powiedzą odgórny przykaz albo sypną jakąś regułką. W dwóch call center pracowałem tyle w życiu co ludzi tam się nakłamałem to do końca żywota tyle kłamstw nie wymyśle. Nawet szkolenia z okłamywania ludzi były tylko ładną nazwę miały ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To uspokajam bo mam konto VIP i jak widać, mój przelew traktowany jest jak pozostałych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzis zlecilem poznym popoludniem poinformuje kiedy dotrze (MBANK)
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Zleciłem wypłatę w niedzielę w godzinach popołudniowych - doszła dzisiaj na mbank. To pierwsza zlecona wypłata od ponownego otwarcia konta.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Slyszalem opinie, ze teraz na mBank kaska bedzie szla nieco dluzej, bo z PEKAO. Wczesniej z BRE Banku, a ze BRE i mBank to chyba blizniacze banki wyplaty byly szybciutkie? Czy moze ktos ta teorie potwierdzic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie też dotarły w porannej sesji.
|
|