|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jasna sprawa z drugim setem - handelek chwile temu pisales , ze Mahut puszcza mecz Falli 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja tam grałem dabula w Expie :), tylko Giraldo 2-0 mi nie wejdzie 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
jasna sprawa z drugim setem - handelek chwile temu pisales , ze Mahut puszcza mecz Falli  masz watpliwosci co dotego drugiego seta? a ze postanowil wygrac mecz to inna sprawa - pisalem ze seta handluje i ze falla wygrywa jak mu ktos pusci mecz
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
W Tobecie zwrot? Znalazlem w korcie tenisowym takie info, ale wole sie upewnic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mahut izi GSM  Koniec tenisa na dziś i chyba na ten tydzień również, ale opłacało się powalczyć we wtorek z bukmacherami  Teraz Holandia po finał MŚ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Tobecie zwrot? Znalazlem w korcie tenisowym takie info, ale wole sie upewnic  krecz=zwrot
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jasna sprawa z drugim setem - handelek chwile temu pisales , ze Mahut puszcza mecz Falli  masz watpliwosci co dotego drugiego seta? a ze postanowil wygrac mecz to inna sprawa - pisalem ze seta handluje i ze falla wygrywa jak mu ktos pusci mecz a bronione 3bp na początku trzeciego to też handelek? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jasna sprawa z drugim setem - handelek chwile temu pisales , ze Mahut puszcza mecz Falli  masz watpliwosci co dotego drugiego seta? a ze postanowil wygrac mecz to inna sprawa - pisalem ze seta handluje i ze falla wygrywa jak mu ktos pusci mecz mam watpliwosci czy zmieniasz zdanie co 5 min czy co 10 , bo albo cos piszesz i przy tym obstajesz albo ? nie wypowiadam sie co do jednego seta
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
W Tobecie zwrot? Znalazlem w korcie tenisowym takie info, ale wole sie upewnic  krecz=zwrot O to mi chodzilo, tylko nie napisalem 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
jasna sprawa z drugim setem - handelek chwile temu pisales , ze Mahut puszcza mecz Falli  masz watpliwosci co dotego drugiego seta? a ze postanowil wygrac mecz to inna sprawa - pisalem ze seta handluje i ze falla wygrywa jak mu ktos pusci mecz a bronione 3bp na początku trzeciego to też handelek?  przeciez ogladalem drugiego seta i nikt mi nie wmowi ze mahut po prostu tak dal sie przelamac 2 razy po swietnej grze falli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Słabsze chwile w meczu się zdarzają, końcówkę pewnie odpuścił i tyle.. 
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
jasna sprawa z drugim setem - handelek chwile temu pisales , ze Mahut puszcza mecz Falli  masz watpliwosci co dotego drugiego seta? a ze postanowil wygrac mecz to inna sprawa - pisalem ze seta handluje i ze falla wygrywa jak mu ktos pusci mecz mam watpliwosci czy zmieniasz zdanie co 5 min czy co 10 , bo albo cos piszesz i przy tym obstajesz albo ? nie wypowiadam sie co do jednego seta jasne ze pisalem ze puszcza mu mecz przy stanie 0:40 i smiesznych wyrzucanych pilkach bo tak wlasnie puscil mu 2 seta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
widzisz bukma , kazda slabsza chwila , wyrzucona pilka to dla Ciebie handel i odpusczanie , niepotrzebnie wszedzie szukasz spiskow Jimmy Ci wytlumaczyl , potem pewnie odpuscil i zebral sily na ostatniego seta i tyle, zadna sensacja a pisanie "postanowil wygrac" , to nie byl pojedynek Federera z Martinem na trawie ,zeby ot tak sobie cos postanowic w trakcie pojedynku
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
super ze masz swoje zdanie ale ja ogladalem drugiego seta tak samo jak i pierwszego i mam calkiem inne zdanie niz ty tak samo jak wczorajszy mecz denta z soeda - tam tez bylo puszczenie i to nie tylko seta ale meczu
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
swoja droga chyba nie sadzisz ze jedynie denko bawi sie w takie rzeczy ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
super ze masz swoje zdanie ale ja ogladalem drugiego seta tak samo jak i pierwszego i mam calkiem inne zdanie niz ty tak samo jak wczorajszy mecz denta z soeda - tam tez bylo puszczenie i to nie tylko seta ale meczu ale nikt ani slowem nie pisze o meczu Soeda-Dent , nie odwracaj kota ogonem , masz swoje zdanie ,ze Mahut puszczal mecz a wygral spotkanie , niech bedzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swoja droga chyba nie sadzisz ze jedynie denko bawi sie w takie rzeczy ?  oczywiscie , ze nie bo tenis to najbardziej skorumpowana moim zdaniem dyscyplina sportu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Santiago  w taju
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
super ze masz swoje zdanie ale ja ogladalem drugiego seta tak samo jak i pierwszego i mam calkiem inne zdanie niz ty tak samo jak wczorajszy mecz denta z soeda - tam tez bylo puszczenie i to nie tylko seta ale meczu ale nikt ani slowem nie pisze o meczu Soeda-Dent , nie odwracaj kota ogonem , masz swoje zdanie ,ze Mahut puszczal mecz a wygral spotkanie , niech bedzie  troche nie kumam o co walczysz bo pisalem tutaj 2 sprawy o tym meczu mahuta 1. puszcza seta co wedlug mnie bylo bardzo widoczne - seta nie wygral falla tylko przegral mahut i to bez walki 2. przy 0:40 dla falli napisalem ze mahut oddaje mecz bo dokladnie tak wygladal poczatek seta - wyrzucal dziwne pilki przy 1. mialem racje przy 2 nie i to tyle w tym temacie a co do falli to nadal uwazam ze wygrywa jak mu ktos da mecz ostatnimi czasy (patrz mecz z ljuba)
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Giraldo mini na poczatek 
|
|