|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie bardzo Was rozumiem...
To jeden z nielicznych bukmacherów gdzie jasno widać za ile można zagrać. Skoro wpłaciliście zanim zobaczyliście jakie są limity to sami sobie jesteście winni.
Poza tym limity w ostateczności można ominąć, np. dodając tzw. peffke @1.01 jako "dokładkę".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nic dodać, nic ująć @Vader!
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
w Gamebookers można grać za bardzo ładne kwoty również na kontach używanych długofalowo. Do postu Vadera również się dopisuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jeden z nielicznych bukmacherów gdzie jasno widać za ile można zagrać. Skoro wpłaciliście zanim zobaczyliście jakie są limity to sami sobie jesteście winni.
Poza tym limity w ostateczności można ominąć, np. dodając tzw. peffke @1.01 jako "dokładkę". Z ciekawości sie zalogowałem, myślałem że może coś się zmieniło dubel limit 5 euro, trebel 9 euro, 4 zakłady 9 euro, 5 zakładów 18 euro więc nie popadajcie w uwielbienie dla GB
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z ciekawości sie zalogowałem, myślałem że może coś się zmieniło
dubel limit 5 euro, trebel 9 euro, 4 zakłady 9 euro, 5 zakładów 18 euro
więc nie popadajcie w uwielbienie dla GB Cytujesz mój post. Dlatego odniosę się do tego. Nie wiem kto tutaj "popada w uwielbienie dla GB". Ale ja nie. Ja tylko stwierdziłem, że narzekanie na limity u bukmachera gdzie można swobodnie sprawdzić jakie są limity to przesada. Jeśli komuś limit się nie podoba to do widzenia i tyle.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To jeden z nielicznych bukmacherów gdzie jasno widać za ile można zagrać. Skoro wpłaciliście zanim zobaczyliście jakie są limity to sami sobie jesteście winni. W moim przypadku wyglądało to tak: rzadko grałem w gb, a jak grałem to za spore kwoty na Wielkich Szlemach. Nie pamiętałem o tym, że tam jest od razu wskazany limit i myślałem, ze za 580 zł sobie spokojnie zagram. Wpłaciłem nie sprawdzając limitu i źle na tym wyszedłem  Wiem, mój błąd, ale po prostu o tym nie widziałem. Poza tym limity w ostateczności można ominąć, np. dodając tzw. peffke @1.01 jako "dokładkę". O tym nie pomyślałem, bo grałem na szybko, bardzo mi się spieszyło bo musiałem wyjść z domu. Czyli jak dodam 1.01 to mogę zagrać bez problemu typy, które już wcześniej grałem? Dobrze wiedzieć na przyszłość, choć teraz jak będę miał zamiar grać w gb to tylko po sprawdzeniu limitu  Człowiek się uczy na błędach i tyle w temacie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Poza tym limity w ostateczności można ominąć, np. dodając tzw. peffke @1.01 jako "dokładkę". To spróbuj dodać jakąkolwiek peff do speedway'a ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Speedwaya tam bankowo jeszcze nie grałem. Być może nie można tak robić. Ale przy marnych limitach na siatce dzięki takiemu manewrowi można pograć za trochę więcej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam,
ile obecnie wynosi u nich prowizja za przelew na konto przy wyplacie i czy maja jeszcze konto w polskim banku czy z zagranicy idzie?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie jak u nich z wypłatami bo dawno tam nie grałem,kiedyś było szybko i bezproblemowo,ale to było dawno,rozesłali promo ale trzeba trochę zainwestować.....dzięki za info z góry
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na MB do kilku godzin. Nawet w weekendy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dzięki Drogi Lordzie ........Jak zawsze można polegać jak na Zawiszy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
me  cz towarzyski, siatkówka, Polska-Czechy... dymanko na całego...duży minus dla tego buka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mecz towarzyski, siatkówka, Polska-Czechy... dymanko na całego...duży minus dla tego buka 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żenua.... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poza tym limity w ostateczności można ominąć, np. dodając tzw. peffke @1.01 jako "dokładkę". dodając peffkę za 1.01 zwiększasz limit, ale go nie omijasz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poza tym limity w ostateczności można ominąć, np. dodając tzw. peffke @1.01 jako "dokładkę". Z ciekawości sie zalogowałem, myślałem że może coś się zmieniło dubel limit 5 euro, trebel 9 euro, 4 zakłady 9 euro, 5 zakładów 18 euro więc nie popadajcie w uwielbienie dla GB 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dużo kasy poszło na over skoro GB stosuje chwyty poniżej pasa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bukmacher, który podaje limity czarno na białym jeszcze dodatkowo robi zwroty, bo ... nie no to są jakieś jaja 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Orientuje sie ktos jak to jest z tym bonusem u nich 395.40zl? Pisza by zagrac 5 x po takiej stawce zaklad i kwota 5x po 79,08zl zostanei dopisana po zagraniu. Niema informacji po jakim kursie co i jak dokaldnie,a po zagraniu za taka wlasnie kwote 1 i 2 zakladu kwoty 79,08 za kazdy zaklad dopisanej niewidze
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|