|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax przeczytaj gazetę Wyborczą
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Umiesz pisać ? czy jestes 10latkiem ktory uzywa tylko emotki ? jak tam to idz na nasza klase, albo forum onetu ciebie nie obrażam Panie dorosły i najlepszy obrażam twój klub o którym ni epowinno byc mowy  hahahahahahaha  ostry zawodnik jestes widze,
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kur... czy mam wkroczyć z samego rana?
Panowie to forum bukmacherskie nie kibicowskie, tu się "teoretycznie" dyskutuje jak wspólnie ograć buka. więc o tym kolego mowa kto tu od rana zaczyna głupie wpisy i pod.... człowieka, prosze o reakcję bo dzieki takim wpisom forum sporo traci  zacznij myslec a pozniej pisac, od rana zostaly podane typy i przemyslenia + male przytiwanie sie a Ty wjechales z debilnymi bluzgami + emotami aby pokazac swoja wielkosc, w du.pie mam komu kibicujesz, nikt Cie nie bluzga ani nie obraza ot tak sobie. Sam zaczales jakies durne zagrywki, prowokujac juz sie nie tłumacz - przyjąłem przeprosiny 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
ganu1 chcesz reakcji?  Przecież człowieku to Ty swoim zachowaniem wszystkich sprowokowałeś. Obrażasz klub? A po cholerę to robisz tutaj?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Kur... czy mam wkroczyć z samego rana?
Panowie to forum bukmacherskie nie kibicowskie, tu się "teoretycznie" dyskutuje jak wspólnie ograć buka. więc o tym kolego mowa kto tu od rana zaczyna głupie wpisy i pod.... człowieka, prosze o reakcję bo dzieki takim wpisom forum sporo traci  zacznij myslec a pozniej pisac, od rana zostaly podane typy i przemyslenia + male przytiwanie sie a Ty wjechales z debilnymi bluzgami + emotami aby pokazac swoja wielkosc, w du.pie mam komu kibicujesz, nikt Cie nie bluzga ani nie obraza ot tak sobie. Sam zaczales jakies durne zagrywki, prowokujac juz sie nie tłumacz - przyjąłem przeprosiny  ktorych nie bylo i na pewno nie bedzie, masz jakeis zaburzenia widze, idz do lekarza zamiast do naziemnego wyslac kupony, to co piszesz jest tragiczne  ale coz mozna sie wiecej spodziewac koniec OT.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
ganu1 chcesz reakcji?  Przecież człowieku to Ty swoim zachowaniem wszystkich sprowokowałeś. Obrażasz klub? A po cholerę to robisz tutaj? niech zmieni strone http://www.internetowinapinacze.yoyo.pl/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
craax przeczytaj gazetę Wyborczą a co dokladnie , bo musze wyszukac to
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sport Ekstraklasa, jest coś o Was
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
kursy na Ferrera rosna w Pinnacle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sport Ekstraklasa, jest coś o Was znalazlem , juz rzucam okiem , ale ciekawsze tytuly artykolow odnosnie innych klubow widzialem  zaczynam sie bac o to co Lech pokaze , bez wzmocnien moze byc niewykonalne zadanie wejsc do fazy grupowej , przejsc Baku nie bedzie nawet latwo nie atakowac , ze to quasi tenisowe bo tu nic sie nie dzieje oprocz utarczek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co na dzisiaj z tenisa polecacie bo widze temat sie troche zmienił 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Soła Żywiec rozwali te wasze legie, ruchy i inne gady  na dziś : cornet- za duży gaz żeby tak ładny kurs obejść kohlmann /peya - lepszy debel o klasę cilic-trociki powyżej 4 setów - cilic wg mnie nieco stracił formę ferrer- monfils na dzień dzisiejszy dużo słabszy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kursy na Ferrera rosna w Pinnacle  Gael dziś izziii
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To co na dzisiaj z tenisa polecacie bo widze temat sie troche zmienił  ktos mial cos polecic to juz polecil , reszta przychodzi na gotowce , posmiac sie , pozygac i tak to wyglada , trzeba przywyknac  ja od siebie dodam : Cornet , Schnyder ,Fish 2-0 i Pennetta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z całym szacunkiem - haku, Legia ( ale również Ruch ) pisze się DUŻĄ literą. Sorry, mniemam, ze to tylko literówka. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co powiecie o naszym debelku ..Jans Rosolska znów ładny kursik 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi , dostac 3 bramki ze Zniczem po stalych fragmentach to wstyd , nie musiales mi przypominac o tym  jak ich Ulatowski skupienia nie nauczy to my ich nauczymy jak przed derbami zazwyczaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sparingi - craax - sparingi, rzadzą się swoimi prawami.
A co Ty w Denkę nie wierzysz ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z całym szacunkiem - haku, Legia ( ale również Ruch ) pisze się DUŻĄ literą. Sorry, mniemam, ze to tylko literówka.  RACZEJ WIELKĄ.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Craax co myslisz na temat Dulgheru ?
|
|