|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ktoś gra progresją przeciwko typom Paula ? po co grać przeciwko typom dobrego "typera" ? na odwrót gra się tych co sa na minusie a nie na plusie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dawać ośmiornicę do Bundesligi. Tam się wykaże.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
On sobie bundesligą macek brudzić nie będzie, nie przesadzajmy... to jest mistrzowska ośmiornica, a nie pierwsza z brzegu ^^
|
|
|
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
Brawo Paul . Mały skubaniec 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Niestety mam rację. Na ile Twoje wyniki są zasługą systemu, na ile szczęścia, a na ile dobrego typowania? Ogólna pyskówka w tym temacie potwierdza regułę. W totka też można trafić szóstkę, ale to nie zmienia faktu, że długoterminowe EV takiej gry jest na minus. Pozdrawiam KRAZBUD, zdrówesio  Pawcias ty se mow a ja bywam zdrow  Tak na powaznie zerknij sobie - skutecznosc 51% mamy przyzwoity plusik, a teraz sobie policz gdybys mial grac kazdy typ na plasko:) na 100% daje ci to minus - tutaj masz odpowiedz wlasnie ze to zasluga systemu... Ale skoro twierdzisz ze nie ma systemow to nazwijmy to strategia inwestowania:) Teraz Ty sobie policz. Grając płasko wyszedłbyś na to samo. Dobrze całkiem typowałeś, ale przegrałeś z matmą. Szkoda, że mnie nie posłuchałeś. Pozdrawiam 
|
|
|
Link skopiowany do schowka