|
|
stranger
|
|
stranger
Naprawde duze value po stronie Luczaka (@2,80 pinnacle). Ok Riba-Madrid odnosi naprawde duza ilosc zwyciest na swej ukochanej nawierzchni , ale jak sie blizej przyjrzymy kogo pozostawil za soba to troche obraz victorii poszarzeje. Obaj sa zawodnikami poziomu CH , obaj maja powaznie dodatni bilans na clayu kiedy turnieje odbywaja sie na poziomie CH. Dlaczego dzis kursy tak drastycznie spadaja na Hiszpana? Pewnie nie wszyscy zauwazaja ze Luczak w tym sezonie z racjii swego wieku wybral turnieje najwyzszego poziomu , co skutkowalo mniejsza iloscia spotkan i ujemnym bilansem. Nie wszyscy tez wiedza bardzo istotnej rzeczy. Turniej odbywa sie w Szwecji a zona Luczaka jest Szwedka wiec o podwojna motywacje , zaangazowanie mozemy byc pewni...
Peter Luczak +3,5 @ 1,85 expekt 6/10
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dziś podoba mi się granie na Petzchnera po kursie ponad 2... Niemiec ostatnio grywa naprawdę dobrze bo walka na Wimbledonie z Nadalem , świetna w deblu z Melzerem czy wcześniejsze turnieje pokazują , że ma potencjał. Dziś zagra u siebie a że takie sytuacje go motywują pokazuje turniej w Monachium gdzie przegrał po dobrym meczu z Yozunhym. Montanes owszem kocha grać na clayu ale nie donois ost żadnych wyników który by mnie powalały na kolana , w Sttugarcie odpadał zawsze dość szybko i dziś też to zrobi..
Philip win !!
innych meczy nie ruszam bo coś mi w nich nie pasuje , albo kurs , albo podejrzenie odpuszczania...
|
|
|
Link skopiowany do schowka