|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SPALONEGO PRZY GOLU  wyjdz czlowieku..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Muller krol strzelcow? wtf
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i Van Bommel - nigdy nie bedziesz MŚ  nie trawie typa za jego zachowanie... Mam to samo, cham i kawał *uja
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wy? he he
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Jedenastka mistrzostw wg Szpakowskiego:
Kingston
Siaar , Cherulondo , Osario , Mat Hajzen
Kajt (Kałt, Kojt) , Szwainstanger , Marszczerano
Rołben , Igułejin , Kakao
Trener: Vincent del Buske
Sędzia: Harald Webb
Nagroda specjalna: Tygodnik Kibica
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Muller krol strzelcow? wtf Miał wiecej asyst.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SPALONEGO PRZY GOLU  wyjdz czlowieku..  nie moge z takich 'ekspertow'. chodzi mi o pierwsze podanie, te wybite przez holendrwo. jezeli iniesta byl na spalonym, to powinien byc spalony. ale nie bylo dobrej powtorki wiec nie moge jednoznacznie stwierdzic, ale mam prawo domniemywac ze mogl byc spalony
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kingston
Nagroda specjalna: Tygodnik Kibica Leże 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SPALONEGO PRZY GOLU  wyjdz czlowieku..  nie moge z takich 'ekspertow'. chodzi mi o pierwsze podanie, te wybite przez holendrwo. jezeli iniesta byl na spalonym, to powinien byc spalony. ale nie bylo dobrej powtorki wiec nie moge jednoznacznie stwierdzic, ale mam prawo domniemywac ze mogl byc spalony hehe jaki typek  dzieki ze wytlumaczyles ze o to podanie chodzilo  ciekawe czemu nie napisales o sytuacji Robbena z odkopnieciem pilki 5 sekund po spalonym, gdzie w kazdym innym przypadku wylecialby z boiska, a Webb go oszczedzil nie osmieszaj sie juz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Muller krol strzelcow? wtf Miał wiecej asyst. Thomas Mueller (Niemcy), David Villa (Hiszpania), Diego Forlan (Urugwaj), Wesley Sneijder (Holandia) podzielą się koroną króla strzelców piłkarskich mistrzostw świata w RPA
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kingston
Nagroda specjalna: Tygodnik Kibica  swietne ::)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
SPALONEGO PRZY GOLU  wyjdz czlowieku..  nie moge z takich 'ekspertow'. chodzi mi o pierwsze podanie, te wybite przez holendrwo. jezeli iniesta byl na spalonym, to powinien byc spalony. ale nie bylo dobrej powtorki wiec nie moge jednoznacznie stwierdzic, ale mam prawo domniemywac ze mogl byc spalony hehe jaki typek  dzieki ze wytlumaczyles ze o to podanie chodzilo  ciekawe czemu nie napisales o sytuacji Robbena z odkopnieciem pilki 5 sekund po spalonym, gdzie w kazdym innym przypadku wylecialby z boiska, a Webb go oszczedzil nie osmieszaj sie juz  napisalem wczesniej o tym ale jezeli ktos ma problemy z czytaniem to juz nie moja wina 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Muller krol strzelcow? wtf Miał wiecej asyst. Thomas Mueller (Niemcy), David Villa (Hiszpania), Diego Forlan (Urugwaj), Wesley Sneijder (Holandia) podzielą się koroną króla strzelców piłkarskich mistrzostw świata w RPA Wczoraj cos mowili, ze jesli Villa i Sneijder nie powieksza konta bramkowego to Muller bedzie królem z uwagi, ze ma najwiecej asyst 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
webb popelnial blad za bledem pozniej probowal to latac
a faktycznie na 90 % byl spalony przy 1 podaniu do iniesty
ogolnie najwiekszym przegranym finalu jest "samolubniak rołben"
2 setki + frajerstwo i bieg do przodu zamiast sie klasc po faulu puyola byla szansa na czerwo to zwalil
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Muller jest krolem strzelcow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Muller krol strzelcow? wtf Miał wiecej asyst. Thomas Mueller (Niemcy), David Villa (Hiszpania), Diego Forlan (Urugwaj), Wesley Sneijder (Holandia) podzielą się koroną króla strzelców piłkarskich mistrzostw świata w RPA Wczoraj cos mowili, ze jesli Villa i Sneijder nie powieksza konta bramkowego to Muller bedzie królem z uwagi, ze ma najwiecej asyst  chodzlo o zlotego buta nie o korone króla strzelcow
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Muller krol strzelcow? wtf Miał wiecej asyst. Thomas Mueller (Niemcy), David Villa (Hiszpania), Diego Forlan (Urugwaj), Wesley Sneijder (Holandia) podzielą się koroną króla strzelców piłkarskich mistrzostw świata w RPA Wczoraj cos mowili, ze jesli Villa i Sneijder nie powieksza konta bramkowego to Muller bedzie królem z uwagi, ze ma najwiecej asyst  chodzi o nagrode zlotego buta. i wlasnie takie sa kryteria. najpierw gole, a pozniej asysty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
patologia ciekaw jestm komu inaczej rozliczyli zaklad
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ano racja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Huge wyrasta na wyrocznie. Zgłoś się do Fify i złóż protest w tej sprawie. w czym problem? chyba mam prawo wyrazic swoje zdanie i poprzec je argumentami w postaci zasadami fifa? oczywiście możesz mieć swoje zdanie nie sądzę, że arbitrzy którzy sędziują finał nie znają regulaminu, a na pewno są 1000 razy bardziej kompetentni od Ciebie (bez urazy), więc nie staraj się kwestionować ich decyzji
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|