wybieramy druzyne CD CHIVAS <ma najwięcej tytułów-za jego sprawą> no i trzaskamy ile sie da.Zobaczył że na forum jest naprawde dużo osób wiec mnie poprosił aby tu coś takiego napisać.... Gra banalna ale w przerwach w śledzeniu wyników można pograć Jeśli ktoś ugra jakieś punkty prosze o nick i ilość pkt.
KONIEC KOLEJKI śRODA 21:00
Witam.Jak co tydzień przypominam o gierce.Jesli ktos machwilke prosze o wsparcie brata<maniaka>
Jak sie nazywa albo gdzie moge znalesc taka gre on line chyba gdzie zadanei polega na zbijaniu kulek takim jakby działkiem Takie działko strzela w kulki ktore sie kreca po jakims korytarzu, labirycnie i nalezy ,,wykonczyc'' wszytskie. Kulki sa w roznym kolorze i im wiecej obok siebie tym wiecej sie zbija
Jak sie nazywa albo gdzie moge znalesc taka gre on line chyba gdzie zadanei polega na zbijaniu kulek takim jakby działkiem Takie działko strzela w kulki ktore sie kreca po jakims korytarzu, labirycnie i nalezy ,,wykonczyc'' wszytskie. Kulki sa w roznym kolorze i im wiecej obok siebie tym wiecej sie zbija
Może ktoś polecić dobry sklep internetowy z telefonami komórkowymi akceptujący płatności poprzez Moneybookers ( krakers.pl i positivo.pl odpadają ), ewentualnie osoba sprzedająca na allegro przyjmująca płatności Moneybookers ?
Może i głupie pytanie a dla innych bardzo oczywiste. Ale mnie to zastanawia. Jak np. czasami młodzi ludzie robią fotki i palce układają w takie, że to nazwe nożyczki co to znaczy? palce układają w pozycji nożyczek jak do cięcia. Nie wiem o co z tym kaman. Pewnie wiecie?
Może i głupie pytanie a dla innych bardzo oczywiste. Ale mnie to zastanawia. Jak np. czasami młodzi ludzie robią fotki i palce układają w takie, że to nazwe nożyczki co to znaczy? palce układają w pozycji nożyczek jak do cięcia. Nie wiem o co z tym kaman. Pewnie wiecie?
hehe to jest taki czarny gest, przyszedł do nas z całym czarnym HH
jak ktoś chce pokazać że jest białym murzynem to tak robi
Chłopaki biorą przykład z Bolca:
'– O, spójrz jak oni się ruszają! Te kocie ruchy! Te gesty rękami! – A po co nasi chłopcy mieliby się tak gibać? – Po co? Po co?! Po to, żeby nie wyglądać jak żelbetonowy kloc! Polski gangster nie ma luzu. Rusza się jak wóz z węglem, a przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym jak pizda mieście... Nie jest tak, Czarnuchu?'
Panowie szukam filmiku o niesmialosci ktos z Z was go umieszczal, akcja sie dzie je w biurze. Na kartach pisza do siebie. Ogolnie slodko, przeslodzone kumaty bedzie wiadzial prosze o info dziewczyna potrzebuje
Panowie szukam filmiku o niesmialosci ktos z Z was go umieszczal, akcja sie dzie je w biurze. Na kartach pisza do siebie. Ogolnie slodko, przeslodzone kumaty bedzie wiadzial prosze o info dziewczyna potrzebuje
pobierajac mp3 z wrzuty przez zrzute tez po pobraniu macie pliki mp3 takie "puste" ani ikony winampa, ani zandego rozszerzenia mp3?? wszystko dziala ale dziwnie wyglada