|
|
addict
|
|
addict
a macie status wypłaty przetworzony czy oczekujący ? ja zleciłem dzisiaj a dopiero teraz zobaczyłem że są jakieś problemy ja pier... jakbym wiedział to bym przez buka wypłacił ale przez MB zawsze szybciej szło
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie wyplaty z wtorku (fajnie ze chociaz srodowa doszla w piatek) wciaz brak w mailu ang support zapewnil ze five working day czyli jutro musi byc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zlecilem jeszcze wyplate wczoraj zobaczymy moze bedzie predzej niz ta wtorkowa 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja zlecilem wyplate tydzien temu w poniedzialek z rana , do tej pory nie mam kasy na Mbanku , to juz 6 dzien roboczy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pieniadze w ogole nie wyszly z Moneybookers, przynajmniej u mnie. jesli przy danej wyplacie nie ma numeru ID to czekamy dalej az W OGOLE PIENIADZE WYJDA Z TEGO GOWNA. Dojdą mi tylko pieniądze i zamykam tam konto. śmiechu warte, od czegoś problemy muszą się zacząć.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Nie rozumiem Was, kazdy moze zamowic karte, dostaje ją, codziennie ma dostępne w bankomacie 950-1000 zł, i w sklepie płaci ile chce.
To taki problem jest ? Rozwiązanie wiele lepsze, wygodniejsze, gotówka na ręku w 5 sek.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Widać nie każdego stać na wydatek 40 zł na kartę bo inny powód ciężko znaleźć.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Widać nie każdego stać na wydatek 40 zł na kartę bo inny powód ciężko znaleźć. 40 zł rocznie... to lepiej się denerwować... dziwne, nie rozumiem
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Widać nie każdego stać na wydatek 40 zł na kartę bo inny powód ciężko znaleźć. 40 zł rocznie... to lepiej się denerwować... dziwne, nie rozumiem 2 na 10 wypłat kartą kończy się niepowodzeniem( kasa zdjeta z mb a bankomat wydaje tylko karte). blokada kasy na 24h Faktycznie super karte maja za 10 euro rocznie i za kazda wyplate kasuja 1,8 euro
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
wypłacałem parę razy i zawsze miałem gotówkę bez żadnych komplikacji, więc włóż między bajki swoją teorię. Wypłaty z Mb na konto też 1.8, więc nie wiem o co Ci chodzi z tą opłatą 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
wypłacałem parę razy i zawsze miałem gotówkę bez żadnych komplikacji, więc włóż między bajki swoją teorię. Wypłaty z Mb na konto też 1.8, więc nie wiem o co Ci chodzi z tą opłatą  Wyplata 10k z mb na konto bankowe koszt 1,8 euro Wyplata 10k karta z bankomatu koszt 18 euro i 7 dni latania do bankomatu co 24h Dalej ciezko zrozumiec? Dawniej nie bylo problemow z mb kasa byla na koncie do 2 dni ale od ostatnich kilku miechow caly czs jakies problemy...
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Nie rozumiem Was, kazdy moze zamowic karte, dostaje ją, codziennie ma dostępne w bankomacie 950-1000 zł, i w sklepie płaci ile chce.
To taki problem jest ? Rozwiązanie wiele lepsze, wygodniejsze, gotówka na ręku w 5 sek. Otóż to.  Przed chwilą zapłaciłem za zakupy, a potem wyjąłem kaskę z bankomatu. Skoro są problemy to nie przelewam z MB tylko korzystam z karty.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Dokładnie opłata za wypłatę kartą jest taka sama jak przelewem na konto. Mnie również się nie zdarzyło żeby mi kasy nie wypluł wypłacając kartą MB także każdemu polecam 
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
wypłacałem parę razy i zawsze miałem gotówkę bez żadnych komplikacji, więc włóż między bajki swoją teorię. Wypłaty z Mb na konto też 1.8, więc nie wiem o co Ci chodzi z tą opłatą  Wyplata 10k z mb na konto bankowe koszt 1,8 euro Wyplata 10k karta z bankomatu koszt 18 euro i 7 dni latania do bankomatu co 24h Dalej ciezko zrozumiec? Dawniej nie bylo problemow z mb kasa byla na koncie do 2 dni ale od ostatnich kilku miechow caly czs jakies problemy... Ciężko. Męcz się teraz 2 tygodnie z wypłatą, a ja sobie powypłacam pieniądze z bankomatu, płacąc przy tym 1,8e za wypłatę, ciekawe kto lepiej na tym wyjdzie 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
wypłacałem parę razy i zawsze miałem gotówkę bez żadnych komplikacji, więc włóż między bajki swoją teorię. Wypłaty z Mb na konto też 1.8, więc nie wiem o co Ci chodzi z tą opłatą  Wyplata 10k z mb na konto bankowe koszt 1,8 euro Wyplata 10k karta z bankomatu koszt 18 euro i 7 dni latania do bankomatu co 24h Dalej ciezko zrozumiec? Dawniej nie bylo problemow z mb kasa byla na koncie do 2 dni ale od ostatnich kilku miechow caly czs jakies problemy... Ciężko. Męcz się teraz 2 tygodnie z wypłatą, a ja sobie powypłacam pieniądze z bankomatu, płacąc przy tym 1,8e za wypłatę, ciekawe kto lepiej na tym wyjdzie  Napewno najlepiej wyjdzie na tym moneybookers jeszcze kilka milionow takich klientow i na e-mail beda odpisywac do 4 tygodni I zapamietaj sobie ze jesli w zyciu chcesz dojsc do czegos to szanuj kazdy grosz a nie lekka reka oddawaj 16,2 euro...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tą kartę obsłuży mi każdy bankomat ?
|
|
|
|
|
Spójnia Świdwin
|
|
Spójnia Świdwin
pokermen, a ktoś tu mówi,że ja wypłacam co tydzień 10K? Wypłacam tyle ile mi potrzeba aktualnie, ale chociaż nie muszę się martwić o to,że zabraknie mi pieniędzy jeśli będą zwlekać z wypłatą na konto.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pokermen, a ktoś tu mówi,że ja wypłacam co tydzień 10K? Wypłacam tyle ile mi potrzeba aktualnie, ale chociaż nie muszę się martwić o to,że zabraknie mi pieniędzy jeśli będą zwlekać z wypłatą na konto. uwazasz, ze kazdy kto narzeka na mB na problem z pieniadzmi? narzeka bo jak nie dojda mu pieniadze to nie bedzie mial za co zyc? o fakt tu chodzi. mi karta nie jest potrzebna. z mb korzystam tylko jako posrednika miedzy bukami a moim kontem na mbanku. tyle. pokerman ci bardzo dobrze napisal.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłata tydzień temu na mbank kaski do dzisiaj nie mam, mam nadzieję, że jutro już dojdzie ale widzę, że nie jestem sam także nie ma co panikować.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|