Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 17 1 2 3 4 16 17
R
addict
addict
R Offline
a macie status wypłaty przetworzony czy oczekujący ? ja zleciłem dzisiaj a dopiero teraz zobaczyłem że są jakieś problemy ja pier... jakbym wiedział to bym przez buka wypłacił ale przez MB zawsze szybciej szło

Bonus: Unibet
S
veteran
veteran
S Offline
przetworzony

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
u mnie wyplaty z wtorku (fajnie ze chociaz srodowa doszla w piatek) wciaz brak w mailu ang support zapewnil ze five working day czyli jutro musi byc

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zlecilem jeszcze wyplate wczoraj zobaczymy moze bedzie predzej niz ta wtorkowa smile

A
old hand
old hand
A Offline
Ja zlecilem wyplate tydzien temu w poniedzialek z rana , do tej pory nie mam kasy na Mbanku , to juz 6 dzien roboczy

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
Originally Posted by seitedo
przetworzony
pieniadze w ogole nie wyszly z Moneybookers, przynajmniej u mnie.

jesli przy danej wyplacie nie ma numeru ID to czekamy dalej az W OGOLE PIENIADZE WYJDA Z TEGO GOWNA.

Dojdą mi tylko pieniądze i zamykam tam konto. śmiechu warte, od czegoś problemy muszą się zacząć.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Nie rozumiem Was, kazdy moze zamowic karte, dostaje ją, codziennie ma dostępne w bankomacie 950-1000 zł, i w sklepie płaci ile chce.

To taki problem jest ? Rozwiązanie wiele lepsze, wygodniejsze, gotówka na ręku w 5 sek.

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Widać nie każdego stać na wydatek 40 zł na kartę bo inny powód ciężko znaleźć.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Originally Posted by oli

40 zł rocznie... to lepiej się denerwować... dziwne, nie rozumiem

P
journeyman
journeyman
P Offline
Originally Posted by JuN
Originally Posted by oli

40 zł rocznie... to lepiej się denerwować... dziwne, nie rozumiem

2 na 10 wypłat kartą kończy się niepowodzeniem( kasa zdjeta z mb a bankomat wydaje tylko karte). blokada kasy na 24h
Faktycznie super karte maja za 10 euro rocznie i za kazda wyplate kasuja 1,8 euro

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
wypłacałem parę razy i zawsze miałem gotówkę bez żadnych komplikacji, więc włóż między bajki swoją teorię. Wypłaty z Mb na konto też 1.8, więc nie wiem o co Ci chodzi z tą opłatą papa

P
journeyman
journeyman
P Offline
Originally Posted by javapl
wypłacałem parę razy i zawsze miałem gotówkę bez żadnych komplikacji, więc włóż między bajki swoją teorię. Wypłaty z Mb na konto też 1.8, więc nie wiem o co Ci chodzi z tą opłatą papa

Wyplata 10k z mb na konto bankowe koszt 1,8 euro

Wyplata 10k karta z bankomatu koszt 18 euro i 7 dni latania do bankomatu co 24h

Dalej ciezko zrozumiec?

Dawniej nie bylo problemow z mb kasa byla na koncie do 2 dni ale od ostatnich kilku miechow caly czs jakies problemy...

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Originally Posted by JuN
Nie rozumiem Was, kazdy moze zamowic karte, dostaje ją, codziennie ma dostępne w bankomacie 950-1000 zł, i w sklepie płaci ile chce.

To taki problem jest ? Rozwiązanie wiele lepsze, wygodniejsze, gotówka na ręku w 5 sek.

Otóż to. piwo

Przed chwilą zapłaciłem za zakupy, a potem wyjąłem kaskę z bankomatu. Skoro są problemy to nie przelewam z MB tylko korzystam z karty.

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Dokładnie opłata za wypłatę kartą jest taka sama jak przelewem na konto.

Mnie również się nie zdarzyło żeby mi kasy nie wypluł wypłacając kartą MB także każdemu polecam toast

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Originally Posted by pokermen

Dalej ciezko zrozumiec?

Dawniej nie bylo problemow z mb kasa byla na koncie do 2 dni ale od ostatnich kilku miechow caly czs jakies problemy...

Ciężko. Męcz się teraz 2 tygodnie z wypłatą, a ja sobie powypłacam pieniądze z bankomatu, płacąc przy tym 1,8e za wypłatę, ciekawe kto lepiej na tym wyjdzie smile

P
journeyman
journeyman
P Offline
Originally Posted by pokermen

Dalej ciezko zrozumiec?

Ciężko. Męcz się teraz 2 tygodnie z wypłatą, a ja sobie powypłacam pieniądze z bankomatu, płacąc przy tym 1,8e za wypłatę, ciekawe kto lepiej na tym wyjdzie smile

Napewno najlepiej wyjdzie na tym moneybookers jeszcze kilka milionow takich klientow i na e-mail beda odpisywac do 4 tygodni

I zapamietaj sobie ze jesli w zyciu chcesz dojsc do czegos to szanuj kazdy grosz a nie lekka reka oddawaj 16,2 euro...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Tą kartę obsłuży mi każdy bankomat ?

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
pokermen, a ktoś tu mówi,że ja wypłacam co tydzień 10K? Wypłacam tyle ile mi potrzeba aktualnie, ale chociaż nie muszę się martwić o to,że zabraknie mi pieniędzy jeśli będą zwlekać z wypłatą na konto.

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
pokermen, a ktoś tu mówi,że ja wypłacam co tydzień 10K? Wypłacam tyle ile mi potrzeba aktualnie, ale chociaż nie muszę się martwić o to,że zabraknie mi pieniędzy jeśli będą zwlekać z wypłatą na konto.
uwazasz, ze kazdy kto narzeka na mB na problem z pieniadzmi? narzeka bo jak nie dojda mu pieniadze to nie bedzie mial za co zyc?

o fakt tu chodzi.

mi karta nie jest potrzebna. z mb korzystam tylko jako posrednika miedzy bukami a moim kontem na mbanku. tyle. pokerman ci bardzo dobrze napisal.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Wypłata tydzień temu na mbank kaski do dzisiaj nie mam, mam nadzieję, że jutro już dojdzie ale widzę, że nie jestem sam także nie ma co panikować.

Strona 2 z 17 1 2 3 4 16 17

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, betowiec, alfa, Sensei, forty, $-man), 1,691 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,832,094
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025