|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Każdy wybiera sobie to co uważa za najlepsze, ja przelewam tylko na konto, przelew 2 dni pon-piąt to jest max, tobet i betsson potrafią wysłać w ciągu doby
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tą kartę obsłuży mi każdy bankomat ? Tak, we wszystkich opłata na tym samym poziomie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie skoro wiecie że mają takie opóźnienia to czemu nie lepiej wysłać kasę odrazu na konto ?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Dokładnie skoro wiecie że mają takie opóźnienia to czemu nie lepiej wysłać kasę odrazu na konto ? ale o czym Ty mówisz?
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Mając kartę MB nie musisz nic wysłać tyle ile masz na koncie MB tyle masz na karcie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Grajusowi chodziło o wysyłanie kasy z buka od razu na konto - pomijając przy tych opóźnieniach MB,wychodzi szybciej.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Tak czy siak karta jest potrzebna. Jeśli ktoś nawet wypłaca z moneybookers na konto to w takich sytuacjach jak teraz karta jest bezcenna bo mozna sobie mniejszą sumę - te 1000 pln dziennie wypłacić. Pomijam już jak ktoś wyżej napisał, że można nią płacić za zakupy. Na te 40 pln na rok to każdy może sobie pozwolić, nawet jak gra tylko rekreacyjnie.
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Ja wlasnie mam problem z karta moneybookers. Nie moge wyplacic, probowalem 3 razy i raz zaplacic w sklepie, i za kazdym razem zdejmowalo kase z mb ale wyswietlalo mi informacje ze transakcja nieudana. Ktos mial podobnie?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Ja wlasnie mam problem z karta moneybookers. Nie moge wyplacic, probowalem 3 razy i raz zaplacic w sklepie, i za kazdym razem zdejmowalo kase z mb ale wyswietlalo mi informacje ze transakcja nieudana. Ktos mial podobnie? raz mialem tak w sklepie, raz w bankomacie Przy transakcji w sklepie czekalem z 10 dni na zwrot, kwota mała W bankomacie, czekalem ok 18 h na zwrot srodkow do salda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy przy wypłacie z buka na MB również są takie problemy? Czy to tylko problemy mają z wypłatami z mb na konta bankowe w polsce?
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Ja wlasnie mam problem z karta moneybookers. Nie moge wyplacic, probowalem 3 razy i raz zaplacic w sklepie, i za kazdym razem zdejmowalo kase z mb ale wyswietlalo mi informacje ze transakcja nieudana. Ktos mial podobnie? raz mialem tak w sklepie, raz w bankomacie Przy transakcji w sklepie czekalem z 10 dni na zwrot, kwota mała W bankomacie, czekalem ok 18 h na zwrot srodkow do salda a mi sie nie udalo ani razu zaplacic/wyplacic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy przy wypłacie z buka na MB również są takie problemy? Czy to tylko problemy mają z wypłatami z mb na konta bankowe w polsce? Wtedy nie ma problemu , kasa idzie dość szybko na konto moneybookers 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy przy wypłacie z buka na MB również są takie problemy? Czy to tylko problemy mają z wypłatami z mb na konta bankowe w polsce? to już od buka zależy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś wie gdzie znajdę dokładny wyciąg operacji dokonywanych kartą Master? Próbuję połączyć kartę z kontem Paypall i potrzebuję kodu weryfikacyjnego przesłanego wraz z pobraniem opłaty w wysokości 6,5 zł. Ktoś może pomóc?
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Ja wlasnie mam problem z karta moneybookers. Nie moge wyplacic, probowalem 3 razy i raz zaplacic w sklepie, i za kazdym razem zdejmowalo kase z mb ale wyswietlalo mi informacje ze transakcja nieudana. Ktos mial podobnie? raz mialem tak w sklepie, raz w bankomacie Przy transakcji w sklepie czekalem z 10 dni na zwrot, kwota mała W bankomacie, czekalem ok 18 h na zwrot srodkow do salda a mi sie nie udalo ani razu zaplacic/wyplacic Nie rozumiem, masz kartę w pełni aktywną i środki na koncie, ani razu nie udało Ci się pobrać pieniążków z bankomatu a także zapłacić w sklepie ? Jakis pechowy jesteś 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
Ja wlasnie mam problem z karta moneybookers. Nie moge wyplacic, probowalem 3 razy i raz zaplacic w sklepie, i za kazdym razem zdejmowalo kase z mb ale wyswietlalo mi informacje ze transakcja nieudana. Ktos mial podobnie? raz mialem tak w sklepie, raz w bankomacie Przy transakcji w sklepie czekalem z 10 dni na zwrot, kwota mała W bankomacie, czekalem ok 18 h na zwrot srodkow do salda a mi sie nie udalo ani razu zaplacic/wyplacic Nie rozumiem, masz kartę w pełni aktywną i środki na koncie, ani razu nie udało Ci się pobrać pieniążków z bankomatu a także zapłacić w sklepie ? Jesli mowa o karcie moneybookers to ani razu. Jesli chodzi o wyplate z bankomatu to raczej wolałbym nie mówić o szczęściu. Karta jest po to aby działała. Więc albo mi wyjaśnią sprawę albo karta ląduje w koszu. Zresztą mam ją za darmo jako posiadacz konta VIP więc badziewia nie potrzebuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jak , dostał ktoś jakieś wypłaty ?? Ja też czekam już kilka dni , ja pier .....
|
|
|
|
|
member
|
|
member
guzik, zlecilem w czwartek rano po 7 i nadal brak pieniedzy. wlasnie wyslalem konkretna zjebe, bo guzik mnie obchodza ich problemy z bankiem. w sumie jutro jest 5 dzien roboczy od zlecenia, wiec czekam poki co spokojnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ło kur.... , czyli widzę że nie wesoło , pamiętam że rok temu też było podobnie , ale w tym to jest przegięcie , chyba trzeba się przenieść do Netellera , poleca ktoś ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|