|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko nie szalej ze stawkami bo nie daj boze buki jeszcze zdejma to ze swojej oferty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tylko nie szalej ze stawkami bo nie daj boze buki jeszcze zdejma to ze swojej oferty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W której kwarcie zostanie uzyskanych najwięcej punktów? (Czarnogóra (U20) - Łotwa (U20)
1. kwarta 3.40 2. kwarta 4.00 3. kwarta 3.65 4. kwarta 3.00
rzuc koscia, typuj i wygrywaj
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
skonczylbys juz go tak cisnac Finanz, ten sluzy do czegos innego... bylo smiesznie ale sie skonczylo teraz lepiej o typach na dzis pomyslec
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do 16:45 duzo czasu, na razie malo kto oferte wystawil, szczegolnie na parz/nieparz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, wstepnie proponuje LITWA-Ukraina +5.5 Turcja-Czechy+7.5 Francja +4.5-Hiszpania Serbia-Grecja NO bet, choc zastanawia HC na SErbow Chorwacja-Wlochy bez HC Holandia-Niemcy over 131.5Rosja-Slowenia NO bet Czrnogora-Lotwa bez HC na zwyciestwo. Co sadzicie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z tego co widze chyba bwin i betclic na razie, takim bukom 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja Czarnogory bym sie bal, ostatnio zawiedli z Ukraina, kto wie co dzis zrobia...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja Czarnogory bym sie bal, ostatnio zawiedli z Ukraina, kto wie co dzis zrobia... tym bardziej po takim kursie tj.1.38 w bwin
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja Czarnogory bym sie bal, ostatnio zawiedli z Ukraina, kto wie co dzis zrobia... tym bardziej po takim kursie tj.1.38 w bwin tutaj mozna sie bac doslownie wszystkiego. Bo kazdy wygrywa z kazdym (procz Czechow) NAjchetniej odpuscilbym te mistrzostwa, ale....
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ja Czarnogory bym sie bal, ostatnio zawiedli z Ukraina, kto wie co dzis zrobia... tym bardziej po takim kursie tj.1.38 w bwin tutaj mozna sie bac doslownie wszystkiego. Bo kazdy wygrywa z kazdym (procz Czechow) NAjchetniej odpuscilbym te mistrzostwa, ale.... to odpusc, malo masz ciekawych meczy z innych dyscyplin? ja tak robie, gram tylko jak jest cos naprawde ciekawego co widac ze ma duze szanse na wejscie. przeciez to jest oczywiste ze nie dasz rady odgadnac wynikow wszystkich meczy z danego dnia, lepiej grac tylko typy wielce prawdopodobne, dlatego olej Czarnogore bo nie warto i ci kupon zmarnuja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zastanowie sie nad tym, rozwaze wszystkie za i przeciw  i pdejme decyzje.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
tylko nie szalej ze stawkami bo nie daj boze buki jeszcze zdejma to ze swojej oferty szalenstwo to jest jak ktos bez pojecia bierze sie za typowanie a na domiar zlego probuje jeszcze doradzac innym- to jest prawdziwe szalenstwo... a twoje madre rady dotyczace ml i wszelkie inne mozna miedzy bajki wlozyc- wiec nie mieszaj ludziom w glowie i jak nie masz nic madrego do napisania to nie pisz, bo byc moze ktos to przeczyta i bedzie na tyle naiwny ze ci uwierzy ze tylko ml-ki przynosza zysk i ze nie da siewygrac wiekszych pieniedzy na rozgrywkach mlodziezowych ze to tylko dla zabawy granie dla zabawy to jest piaskownica... pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a kto twierdzi ze nie da siewygrac wiekszych pieniedzy na rozgrywkach mlodziezowych ze to tylko dla zabawy granie? ja?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra dobra...śmiesznie miało być przez chwilę a zaczyna się skakanie do oczu....koniec pierdolenia. PS. To jakie dziś ml-ki gramy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takie same jak parz/nieparz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra dobra...śmiesznie miało być przez chwilę a zaczyna się skakanie do oczu....koniec pierdolenia. PS. To jakie dziś ml-ki gramy  jakby ci to obywatelu powiedziec, ty grasz swoje ja gram swoje, ja ci w portfel nie zagladam i ty nie intereś sie z czego ktos inny kase ma, chcesz zeby bylo smiesznie- idz do cyrku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o kolejnosci decyduje liczba pts, pozniej roznica pts zdobytych-straconych, a pozniej mecz bezposredni??
prosze o potwierdznie:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o kolejnosci decyduje liczba pts, pozniej roznica pts zdobytych-straconych, a pozniej mecz bezposredni??
prosze o potwierdznie:) 1. mecz bezp. 2. pkty 3. male pkty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prosze o potwierdznie:) 1. mecz bezp. 2. pkty 3. male pkty Teams shall be classified according to their win-loss records, namely two (2) points for each game won, one (1) point for each game lost (including lost by default) and zero (0) points for a game lost by forfeit. D.1.1 If there are two teams in the classification with equal points, the result(s) of the game(s) between the two teams involved will be used to determine the placings.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|