to wiem wiem, to tez sie dalo sprawdzac na starych wersjach gg przez 'wyslij plik', jesli Cie nie miala zapisanego, wyskakiwalo, ze 'ta osoba nie ma Cie na liscie kontaktow'
ale tak, mi chodzi o to pod jaka nazwa ma Cie zapisanego.. jakby ktos sie dowiedzial niech da znac
Czy da sie w jakis sposob sprawdzic, jak dana osoba ma Cie zapisanego na liscie kontaktow na gg? Kiedys cos o tym gdzies slyszalem + 1 kolezanka mi o tym mowila ale nic wiecej nie wiem (oczywiscie nie chodzi tu o to zeby ktos Ci wyslal swoj plik ze swojego folderu gadu tylko o jakis normalny sposob)
była kiedys wtyczka powergg ktora to sprawdzala przez wyswietlanie ip, miałą tez mozliwosc posredniego wykrycia ludzi ktorzy ciebnie maja na liscie ale ty ich nie masz, ale kiedy to było - pare lat temu gdy gg bylo jeszcze komunikatorem a nie je*anym kombajnem który ci majtki wypierze i kawe zrobi
Czy da sie w jakis sposob sprawdzic, jak dana osoba ma Cie zapisanego na liscie kontaktow na gg? Kiedys cos o tym gdzies slyszalem + 1 kolezanka mi o tym mowila ale nic wiecej nie wiem (oczywiscie nie chodzi tu o to zeby ktos Ci wyslal swoj plik ze swojego folderu gadu tylko o jakis normalny sposob)
Witam Czy ktoś znający się w temacie mógłby pokrótce wyjaśnić różnice pomiędzy OEL (Organic Electroluminescent)Display a FL (High definition fluorescent)Display wykorzystywany w radiach samochodowych? Chodzi głównie o to jak to funkcjonuje w "praktyce"
mozesz napisac do tej osoby ze gg ci sie popsulo, nie masz archiwum i czy moze Ci skopiowac np wasza ostatnia rozmowe
+ dodatek, dzis w nocy napisac do tej osoby glupoty, jutro piszesz ze byles pijany, pisales do kilku osob po czym usunales gg, czy moze ci przeslac to co pisales, o ktorej itp, ale tu gorzej bo jedna wiadomosc to moze wkleic bez tego elementu w ktorym jest twoja nazwa, lepiej gdyby to byla normalna rozmowa
Poszukuję jak najbardziej obszernego filmu/mp3 do ściągnięcia z:
Koncertu pożegnalnego PFK w Spodku.
Nie chodzi mi o koncert w częściach jakie dostępne są na YT. Ideałem był by zapis całego koncertu w formacie audio (najlepszy wówczas byłby do odtworzenia w odtwarzaczu mp3).