|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrałem Lecha HT/FT X/1 @4,50 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
[ Linked Image]  miałem tak samo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech mial kilka fajnych akcji ... a poza tym to taka zwykla kopanina  w Poznaniu wszystkie bilety sprzedane ... troche mnie martwi bo wszedzie powtarzaja ze Lechowi wystarczy remis do awansu  gdzie wszedzie ? to przeciez prawda , ze wystarczy im remis do awansu , czyz nie ? ale Kolejorz to nie sa idioci i wiedza jaka maja szanse na LM , granie na remis byloby zgubne , musza sie pokazac przed wlasna publiczonoscia , Wichniarek tez zrobi wszystko by przypasc poznanskiej publice do gustu , trener sam mowil ze cala ekipa jest bardzo skoncentrowana i zmobilizowania do zwyciestwa ! po drugie te drazniace wypowiedzi sztabu Interu tez pewnie rozdraznily ambitniejszych graczy Lecha
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakieś ciekawe pomysły na mecz Lecha? Lech (-1)  Oby  Właśnie w tym problem, że nie widziałem pierwszego meczu. Przeciwnicy aż tak słabi? Przeciwnicy słabi. Rozczarowałem sie ich postawą w pierwszym pojedynku. Lech juz do przerwy mógł/powinien strzelić 2 bramki. Po przerwie od razu pierwsza akcja przyniosła im bramkę, po czym cofnęli sie i dali grać gospodarzom. Jednak ci byli niezwykle nieporadni. Jedynie 'wiatrak' na lewym skrzydle zrobił ze 2 ciekawsze akcje, a tak to byli całkowicie bezradni. Kultura gry i umiejetności czysto piłkarskie co najmniej klase wyżej po stronie Lechitów. Do tego własny, nowy stadion. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrałem Lecha HT/FT X/1 @4,50  Inter zapowiada mega atak od pierwszej minuty , ich celem jest zdobycie szybko bramki bo wiedza , ich trener jest dosc madry bo wie , ze inaczej toczacy sie mecz bedzie dla nich zguba wiec moze nie byc tak latwy bet , ale kurs calkiem ciekawy a i pewnie ze stawka nie szalejesz wiec nie ma co gdybac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pyunik - Partizan potrzeba over 1,5... pewno dupa będzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagrałem Lecha HT/FT X/1 @4,50  Inter zapowiada mega atak od pierwszej minuty , ich celem jest zdobycie szybko bramki bo wiedza , ich trener jest dosc madry bo wie , ze inaczej toczacy sie mecz bedzie dla nich zguba wiec moze nie byc tak latwy bet , ale kurs calkiem ciekawy a i pewnie ze stawka nie szalejesz wiec nie ma co gdybac  Moje myślenie w tym wypadku jest dość proste, Lech na początku się raczej nie będzie rzucał na rywala. Z racji tego, że przeciwnik jest dość słaby, jak tu kilka osób pisało, spodziewam się nieudolnych prób strzelenia bramki. Zatem HT 0-0, a potem to już Kolejorz z 1 czy 2 wciśnie. Oczywiście tak jak piszesz typ za symboliczną stawkę. Dzięki za kilka słów 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Lech zeby zagrac w grupie musi przejsc jeszcze Sparte i jeszcze jeden klasowy zespol pokroju Werder Bremen
wg mnie predzej Penderecki zagra w Jarocinie
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
żeby nie bylo to jestem calym sercem zeby Lech zagral w rozgrywkach grupowych LM
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
no wlasnie... daleka droga a poza tym sklad maja slaby + trener, ktorego ocena rowniez slaba
moze i przejda inter ale w nastepnej rundzie OUT ze Sparta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lech zeby zagrac w grupie musi przejsc jeszcze Sparte i jeszcze jeden klasowy zespol pokroju Werder Bremen
wg mnie predzej Penderecki zagra w Jarocinie i jak to się ma do dzisiejszego meczu? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, jest ktos w stanie w polowie spotkania podeslac mi jeden wynik meczu? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakbyscie poczytali po czeskich forach czy stronach to Sparta tez nie jest zadowolona z tego ,ze trafila na Lecha , respekt jest z obu stron , dla mnie 60-40 na korzysc Sparty
sklad maja slaby ? moze i slaby w Europie ale na nasza lige i Polske sa obecnie najwlasciwsza ekipa do tej walki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pyunik - Partizan potrzeba over 1,5... pewno dupa będzie  FT... 0:1 auć...
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Big Ben tutaj rozmawiamy o dzisiejszym meczu tylko?
nie robmy sobie jaj z pogrzebu z takim rywalem to nie ma nawet
co pisac . ma byc wysoka wygrana i kropka
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
1.80 na Nottingham chyba izi dziś  Chris Gunter, Chris Cohen, Paul McKenna, Robert Earnshaw, Dexter Blackstock oraz Majewski w kadrze  Wes Morgan, Luke Chambers i Kelvin Wilson kontuzjowani są. Forest mają również drugi sparing dziś z Mansfield.Adebola po kontuzji tam tylko zagra,a reszta to rezerwy Forest. Blackburn po wczorajszym nie do gry.Olsson kontuzjowany.I szykują się na tournee po Australii. Szkoleniowiec Boro nie spieszy się z podaniem kadry na mecz z Bray ! Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w jakim buku ( oprocz unibetu) mozna ogladac lige rosyjskla?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sparta ostatnio w lidze porażka z kelnerami więc nie mów że Lech odpadnie. Typowy zespół jak jeden z naszej ligi raz wygra raz przegra. Plusem będzie napewno to, że stadion w Pradze pewnie w połowie będzie niebieski
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, jest ktos w stanie w polowie spotkania podeslac mi jeden wynik meczu?  STAWIAM DUZE 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Witam, jest ktos w stanie w polowie spotkania podeslac mi jeden wynik meczu?  STAWIAM DUZE  tak
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|