Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 17 z 19 1 2 15 16 17 18 19
L
member
member
L Offline

ze rzeka badana dwa tygondi temu byla cudowna do kapieli a badana wczoraj juz beznadziejna szkoda ze wczesniej nie wiedzialem - wysypka na szyi jakies chrosty pare osob ktore sie tam kapaly tez maja- super

ze jest cholernie cieplo i nie dai sie spac?

Bonus: Unibet
Tenis Trader
Tenis Trader
Originally Posted by labintatlo
ze rzeka badana dwa tygondi temu byla cudowna do kapieli a badana wczoraj juz beznadziejna szkoda ze wczesniej nie wiedzialem - wysypka na szyi jakies chrosty pare osob ktore sie tam kapaly tez maja- super

Ja słyszałem akcje jak oblegane do niedawna jeziorko zostało zamknięte, bo banda debili wrzuciła Toy-Toy'a do niego blush

Ogólnie to się niektórzy zachowują nad tymi akwenami, jakby pierwszy raz wodę zobaczyli laugh

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
ogólnie wszystko Mnie wku.rwia a najbardziej Ja sam blush

veteran
veteran
Rozrzutność ...

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Dziewczyna, która jest powodem mojego zadowolenia, dobrego samopoczucia, braku ciągoty do hazardu. Wiem,wiem dziwnie to brzmi, ale jednak to Ona mnie denerwuje, a mianowicie to,że cały czas myśli o swoim byłym blush byliśmy wczoraj w Międzyzdrojach na przytupie (po drodze z nim pisała i oznajmiła,że musi się spić żeby o nim zapomnieć). I tak jak mówiła tak zrobiła, dzisiaj dostałem smsa, że czemu miała nie pić skoro chciała o nim zapomnieć blush blush blush mad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

hehe w nic śmiesznego miauczek też był nr 2 piwo

J
Spójnia Świdwin
Spójnia Świdwin
J Offline
Originally Posted by mura

i jak to się potoczyło? Bo nie wiem czy warto się pchać tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by javapl
Originally Posted by mura

i jak to się potoczyło? Bo nie wiem czy warto się pchać tongue

jego luba go do śmierci doprowadzila wink

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by Stelmach
jego luba go do śmierci doprowadzila wink
Toś chłopa pocieszył ooo

Co mnie wkurza?
W wieku 28 lat pierwszy raz się szczerze zakochałem. frown Na cholerę mi to? Było źle być samemu i mieć wszystko w dupie? Pierwszy raz od 3 miesięcy nie widziałem jej przez tydzień to łaziłem struty, miałem problemy ze spaniem , nie mogłem się na niczym skupić i myślałem tylko o niej - co robi, z kim przebywa itp. To tak miłość wygląda? boli

Wkurza mnie również to , że tak naprawdę spotykamy się 3 miesiące, jestem w gorącej wodzie kąpany, a ona ciągle "spokojnie, powolutku, na wszystko przyjdzie czas". Ale nawet i tutaj nie potrafię się na nią zezłościć, bo ma swoje problemy: rozwódka, wychowuje dziecko, żre się z byłym, przez którego ma problemy finansowe plus dochodzą problemy zdrowotne.

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Originally Posted by javapl
Dziewczyna, która jest powodem mojego zadowolenia, dobrego samopoczucia, braku ciągoty do hazardu. Wiem,wiem dziwnie to brzmi, ale jednak to Ona mnie denerwuje, a mianowicie to,że cały czas myśli o swoim byłym blush byliśmy wczoraj w Międzyzdrojach na przytupie (po drodze z nim pisała i oznajmiła,że musi się spić żeby o nim zapomnieć). I tak jak mówiła tak zrobiła, dzisiaj dostałem smsa, że czemu miała nie pić skoro chciała o nim zapomnieć blush blush blush mad

javapl ,miłośc na szczescie to uczucie ktorego nie mozna kupic za zadne pieniadze

dlatego jest taka piekna i kazdy chce kochac i byc kochanym.
nie sluchaj zadnych doradcow bo co my mozemy wiedziec o tobie lub twojej kobiecie

pamietaj szczera rozmowa to podstawa udanego zwiazku
powodzenia

P
Live fast, die young
Live fast, die young
P Offline
I Pamietaj, ze milosc trwa tylko 4 lata, pozniej pozostaje przyzwyczajenie tongue

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
javapl, pogadaj z dziewczyna... skoro ona zapomniec o bylym nie moze i musi sie z tego powodu upic, zeby potem nie bylo ze ona wroci do swojego a Ty beedziesz sie uzalał nad soba

chłopaki,meżczyzni boks na pełnej Naszej kurrr...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
4 , mniej lub wiecej, po prostu w ciągu gora paru lat mozgownica nabierze tolerancji na zastrzyk chemii wprowadzanej do krwiobiegu i tyle

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Java, ja myślę że nikt lepiej niż ultra1978 nie doradzi Ci jak postępować w kontaktach damsko- męskich wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Koniec wesela o 4 nad ranem bo pani młoda mówi że już odjeżdża ostatni bus laugh to pół biedy wink

Drugie pół to laska która przyszła sama na wesele, wygraliśmy wspólnie 1 konkurs, potem oczepiny i taniec na krześle, do 3:55 cały czas na parkiecie i na koniec po pytaniu o numer telefonu mówi że ma skomplikowaną sytuację i jest w 50% zajęta.

Nie chciałem już pytać o 50 wolności wink

Ogólnie wesele luz smile

Ana <3
Ana <3
Originally Posted by Irek
jest w 50% zajęta.

trzeba było się spytać, czy od pasa w górę czy w dół grin

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Originally Posted by Irek
jest w 50% zajęta
o kurrr... laugh laugh jak mozna byc w 50% zajetym laugh

przepraszam ale pierwszy raz w zyciu slysze takie cos... albo sie mowi ze jest w separacji, albo sam nie wiem , a moze poprostu nie byles w jej typie smile

G
addict
addict
G Offline
Chlopaki jak juz zeszlismy na tematy kobiet to mialbym pytanko...
czy u was tez tak bylo/jest ze z czasem wkracza rutyna do zycia?
Jestem z moja dziewczyna juz 5 lat, ona zaczyna o weselu marudzic.... a mnie jakos przeraza wizja spedzenia reszty zycia z jedna osoba... tez tak macie?
Jeszcze 2-3 lata temu tez od razu chcialbym sie zenic... ale teraz sam nie wiem smirk zwlaszcza ze jak nie mialem dziewczyny to tez kicha byla zeby cokolwiek zagadac czy cos... a teraz te pindy jak wiedza ze jestem w zwiazku to same zagaduja cool nie powiem zeby mi sie to nie podobalo grin toast kumpel tez zwrocil uwage ze latwiej zagadac jak jestes w kobiecym towarzystwie niz z samymi samcami laugh

Ana <3
Ana <3
wal na priva do pierniczka.

Ana <3
Ana <3
rutyna w życiu musi być, chyba, że chcesz urozmaicić sposób porannego sikania, np raz na lewej nodze, a raz z podskoku wink najważniejsze, to szerokie zainteresowania i hobby, których wzajemnie sobie nie ograniczacie. w tym układzie, to i do śmierci może podołasz z tą samicą wink

Strona 17 z 19 1 2 15 16 17 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (aker, Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, Szuman, betowiec, rymoholik, $-man, 11kera11, Akhu), 2,953 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,324
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025