|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wal na priva do pierniczka. nie ma takiej potrzeby 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest jeszcze lepiej jak masz obrączkę, lecą bo myślą, że żonkoś... głupie cipy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gnacik juz nie generalizuj są i takie co widzą skoro koleś ma żonę a mimo to się dobiera to mówią, że z niego kawał ch.... i dobrze takze nie wszystkie to cipy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chlopaki jak juz zeszlismy na tematy kobiet to mialbym pytanko... czy u was tez tak bylo/jest ze z czasem wkracza rutyna do zycia? Jestem z moja dziewczyna juz 5 lat, ona zaczyna o weselu marudzic.... a mnie jakos przeraza wizja spedzenia reszty zycia z jedna osoba... tez tak macie? Jeszcze 2-3 lata temu tez od razu chcialbym sie zenic... ale teraz sam nie wiem  zwlaszcza ze jak nie mialem dziewczyny to tez kicha byla zeby cokolwiek zagadac czy cos... a teraz te pindy jak wiedza ze jestem w zwiazku to same zagaduja  nie powiem zeby mi sie to nie podobalo  kumpel tez zwrocil uwage ze latwiej zagadac jak jestes w kobiecym towarzystwie niz z samymi samcami  Ogólnie to ja Ci dam dobrą radę. Jak masz zdolność kredytową, żeby samemu kupić sobie mieszkanie, to nie ma sensu pchać się w kontrakt zwany małżeństwem. Zawierają go głównie osoby mniej zaradne życiowo, aby łącząc swoje zarobki i otrzymując wymarzony kredyt móc w końcu wyprowadzić się od rodziców  Pomyśl sobie tak, całe życie z jedną kobietą, przecież to straszne. Skąd wiesz że ona jest najlepsza, skoro nie spróbowałeś z innymi. A za kilkanaście lat przestanie mieć na cokolwiek ochotę, a Ty z żalem będziesz spoglądał na młodziutkie laseczki. Niektórzy trafiają na naprawdę świetne kobiety, ale myślę że to równie mało prawdopodobne co trafienie AKO 3333,33 za ostatnie 2zł. W większości panna na pozór stwarza dobre wrażenie, facet się przyzwyczaja i później nagle przychodzi moment że myśli o małżeństwie. Do tego namowy swojej rodziny, rodziny wybranki i mamy (jak się później okazuje) nieszczęście gotowe. Oczywiście dla nas, bo dama w końcu dopięła swego i teraz pokaże swoje prawdziwe oblicze Każdy może uczyć się na swoich błędach, ale ja wolę obserwować otoczenie, wymieniać poglądy i samemu wyciągać wnioski. No bo co tak na prawdę zmienia ten ślub? A teraz patrząc od strony finansowej to sam sobie policz ile Cię wyjdą koszta wesela, wakacji (zawsze to ta jedna osoba więcej, więc razy dwa + na łachmany z Maroka czy Egiptu, które nawet na ścierkę do podłogi się nie nadają) i innych chu.ji muji dzikich węży. Za ten sam kesz miałbyś coraz to nowszą i młodszą dziweczkę., której o dziwo nigdy głowa nie boli  Lepiej pomyśl o luźnych związkach z partnerką zmienianą góra co 2-3 lata. Nie musisz dziękować za poradę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogólnie to ja Ci dam dobrą radę. Jak masz zdolność kredytową, żeby samemu kupić sobie mieszkanie, to nie ma sensu pchać się w kontrakt zwany małżeństwem. Zawierają go głównie osoby mniej zaradne życiowo, aby łącząc swoje zarobki i otrzymując wymarzony kredyt móc w końcu wyprowadzić się od rodziców  Pomyśl sobie tak, całe życie z jedną kobietą, przecież to straszne. Skąd wiesz że ona jest najlepsza, skoro nie spróbowałeś z innymi. A za kilkanaście lat przestanie mieć na cokolwiek ochotę, a Ty z żalem będziesz spoglądał na młodziutkie laseczki. Niektórzy trafiają na naprawdę świetne kobiety, ale myślę że to równie mało prawdopodobne co trafienie AKO 3333,33 za ostatnie 2zł. W większości panna na pozór stwarza dobre wrażenie, facet się przyzwyczaja i później nagle przychodzi moment że myśli o małżeństwie. Do tego namowy swojej rodziny, rodziny wybranki i mamy (jak się później okazuje) nieszczęście gotowe. Oczywiście dla nas, bo dama w końcu dopięła swego i teraz pokaże swoje prawdziwe oblicze Każdy może uczyć się na swoich błędach, ale ja wolę obserwować otoczenie, wymieniać poglądy i samemu wyciągać wnioski. No bo co tak na prawdę zmienia ten ślub? A teraz patrząc od strony finansowej to sam sobie policz ile Cię wyjdą koszta wesela, wakacji (zawsze to ta jedna osoba więcej, więc razy dwa + na łachmany z Maroka czy Egiptu, które nawet na ścierkę do podłogi się nie nadają) i innych chu.ji muji dzikich węży. Za ten sam kesz miałbyś coraz to nowszą i młodszą dziweczkę., której o dziwo nigdy głowa nie boli  Lepiej pomyśl o luźnych związkach z partnerką zmienianą góra co 2-3 lata. Nie musisz dziękować za poradę  Ty musisz być zajebiście zaradny życiowo.. by za kilka lat obudzić się z ręką w nocniku, zupełnie sam
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Wyręczyłeś Mnie Big Ben  ps. nie zostanie sam.......zostanie z alimentami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zostać modem MLS to dla kogo Ty żyjesz...będziesz żył(bo nie sądzę że masz kobietę)? Pamiętaj pieniądze szczęścia nie dają. Rodzina to podstawa. Dla Ciebie wyruchanie kolejnej blachary będzie dawać szczęście? Gratuluje podejścia do życia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty musisz być zajebiście zaradny życiowo.. Wręcz przeciwnie, koles ma zajebiste kompleksy i leczy je dymajac kolejne wywłoki o kurzym mózgu. Dla tego typa zycie we dwoje sprowadza sie do wkładania dwóch pensji do wspólnego budzetu  Zal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co za typ, nie wierze
"Tylko proszę, żebym tam doszedł, gdzie nie będę sam, żebym miał z kim się śmiac, z kim kłócić, o kogo się bać, za kim w ogień rzucic, bo już wiem, że przegrany jest czlowiek sam wsród ludzi. Łatwo się pogubic, tego życie uczy, coś dać z siebie musisz. Szanuj rodzinę, bo w potrzebie nie porzuci, nie zostawia, ale pamietaj też, że wzajemność to podstawa."
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
niech Jose się wypowie na temat  baby to chuje, ale wśród chłopów co drugi to cipa 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
niech Jose się wypowie na temat  baby to chuje, ale wśród chłopów co drugi to cipa  Ja mam żonę i jestem szczęśliwy. 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
ej, to kto został wyrolowany? nie Ty? trochę się zgubiłem.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
ej, to kto został wyrolowany? nie Ty? trochę się zgubiłem. Ja.  ale jestem szczęśliwy bo jej nie widzę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaka nietołełancja:) dobrze, że MLS nie bierze takich jak on ze sobą i nie idzie w świat demonstrować tego na ulicach
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
niech Jose się wypowie na temat baby to chuje, ale wśród chłopów co drugi to cipa  prawda  nie koniecznie ten wyraz rozpoczynający się na c , lepiej brzmi pantofelek  a znaczenie słowa mężatka - mąż z rzadka a koledzy częściej 
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
 fajnie ostatnie dni szły zakłady to wszystko co ugrane poszło w pokerku  zdecydowany stop dla kart, jak mi sie "zachce" to freelor, nic pozatym  ech, szkoda słów...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przepraszam Was chłopcy, że ośmieliłem się zaatakować wasz mit o wielkiej miłości. Forever od pierwszego wejrzenia do ostatniego tchnienia, w szczęściu i chorobie, gdy do garnka nie ma co włożyć, a na głowę leje się deszcz, Wy nadal będziecie przy sobie tkwili i niczym Jack Dawson poświęcicie swój żywot dla miłości swojego życia  Nadal czekajcie na swoje księżniczki i zamieszkajcie z nimi w zamkach na wapiennej skale nad brzegiem Atlantyku np. Pojawił się i mój idol weterynarz z Barcelony :), który też coś z psychologii chyba liznął skoro wie że mam jakieś kompleksy. I pomyśleć że tacy wszechstronnie uzdolnieni ludzie marnują się za granicami Polski. Nie ma się co dziwić że jest jak jest, skoro ich tu nie ma ;( Zal  I jest kolejny romantyk, który wkleił wyciskający łzy jak "Przeminęło z wiatrem" wierszyk. W gimnazjum to na laski działało, czyżby i tu szukał jakiejś białogłowej co napisze mu priva jakie to piękne słowa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 fajnie ostatnie dni szły zakłady to wszystko co ugrane poszło w pokerku  zdecydowany stop dla kart, jak mi sie "zachce" to freelor, nic pozatym  ech, szkoda słów... stosowałeś BM i wszystko poszło? 
|
|
|
|
|
|
|
tak kolego, i poszło sie kochac, bm spowalnia bankructwo ale mu nie zapobiega jak sam wiesz  pzdr
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|